首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Some people have very good memories, and can easily learn quite long poems by hearts. There are other people who can only rememb
Some people have very good memories, and can easily learn quite long poems by hearts. There are other people who can only rememb
admin
2012-04-07
52
问题
Some people have very good memories, and can easily learn quite long poems by hearts. There are other people who can only remember things when they have said them over and over.
Charles Dickens, the famous English author, said that he could walk down any long street in London and then tell you the name of every shop he had passed. Many great men of the world have had wonderful memories.
A good memory is a great help in learning a language. Everybody learns his own language by remembering what he hears when he is a small child. Some children — like boys and girls who live in foreign countries with their parents — seem to learn two languages almost as easily as one. In schools it is not easy to learn a second language because the pupils have so little time for it, and they are busy with other subjects as well.
The human mind is rather like a camera, but it takes photographs not only of what we see but of what we feel, hear, smell and taste. When we take a real photograph with a camera, there is much to do before the photograph is finished and ready to show to our friends. In the same way there is much work to be done before we can make a picture remain forever in the mind.
Memory is the diary that we all carry about with us.
Which of the following is true?
选项
A、Memory is very important in learning a foreign language.
B、A person learns his own language by remembering what he hears when he was born.
C、An adult can pick up a language more easily than a child.
D、Our memory is just like a camera.
答案
A
解析
事实细节题。第三段第一句话“A good memory is a great help in learning a language”正是答案[A]的依据。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vzwd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Onenightahotelcaughtinfire,andthetwopeoplewhowere【S1】______stayinginitranoutontheirnightclot
Allofthepeopleatthemeetingare______.
I’mmoreofahostthanaguest.Ilikepeopletostaywithmebutdonotcareaboutstayingwiththem,andusuallysayIambus
WhyisBrendansodifferentfromotheryoungpeopleofhisage?WhydoesBrendanthinkhemightretireearly?
WhyisBrendansodifferentfromotheryoungpeopleofhisage?HeleftschoolaftertakingsixO-levelsbecause______.
WhyisBrendansodifferentfromotheryoungpeopleofhisage?Brendan’sgreatestproblemisthat______.
PeoplewhoflywithBelAir______.TheairlinefliesaeroplanestocitieslikeParis______.
MoneyandLoveWhentheRomanticMovementwasstillinitsfirstfavor,itwasacommonmatterofdebate【B1】peopleshould
随机试题
TheGovernmenthaspromisedtodo______liesinitspowertoeasethehardshipsofthehomeless.
月经先期阴虚血热证的发病机制是
吗啡可用于
每年冬天,当向南迁徙的鸟儿飞过英国的大地时,许多爱鸟人都会在庭院里抛撒种子和燕麦,希望可以帮助鸟群获得足够的能量。但这种做法使10%的黑顶林莺改变了传统的迁徙路线,它们由从德国南部和奥地利飞往西南方向的西班牙转而飞向西北方的英国,在那里依赖爱鸟人的供养生存
孩子出生后的第一年在托儿所度过,会引发孩子的紧张不安。在我们的研究中,有464名12~13岁的儿童接受了特异情景测试法的测验,该项测验意在测试儿童1岁时的状况与对母亲的依附心理之间的关系。其结果:有41.5%曾在托儿所看护的儿童和25.7%曾在家看护的儿童
Readthetextbelowaboutasmallbusinesswhichmakesandsellsclothesandotheritemsforweddings.Inmostofthelines(41-5
Lookatthelistbelow.Itshowsanumberoftasksthatstaffneedtodoinordertoorganizeananniversarypartyfortheircom
Ifthepriceoftheclothesdecreasesfrom$25to$20,whatisthepercentdecreaseinprice?
Forshopaholics,thepost-【T1】______periodmeansonlyonething:sales.Acrossthecountry,pricesareslashonclothing,【T2】__
Whilebeingquestionedonthecourt,themandenied____theguy.
最新回复
(
0
)