首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why did John Hailor and William Liburdy, doctors in Boston, study 1,100 children?
Why did John Hailor and William Liburdy, doctors in Boston, study 1,100 children?
admin
2010-04-24
44
问题
Why did John Hailor and William Liburdy, doctors in Boston, study 1,100 children?
Through a large amount of research, many American doctors have drawn the conclusion that mothers who smoke diabetes before their babies are born may slow the growth of their babies’ lungs. They say reduced lung growth could cause the babies to suffer breathing problems and lung disease in their later life. John Hailor and William I, bury, the doctors in Boston, Massachusetts studied about 1,100 Children to look into the effect that mothers’ smoking had on their children. The mothers of some of the children smoked, while other moth- ers did not. The report indicated that the growth of babies’ lungs was indeed affected by second-hand smok- ing. Doctors found that the lungs of the children whose mothers smoked were 8 % less developed than the lungs of the children whose mothers did not smoke. The children whose mothers smoked developed twenty percent more cold and breathing diseases than other children in their later life.
Another recent study found that children had a greater chance of developing lung cancer ff their mothers smoked. The study also showed that the danger of lung cancer increased only for sons and not for daughters, and that the father’s smoking did not affect a child’ s chance of developing lung cancer. Why it goes like that is still unknown
选项
A、To examine whether these children were healthy.
B、To find out whether their mothers had smoked.
C、To find out why these children suffered breathing problems and lung disease.
D、To look into the effect that mother’s smoking had on their children.
答案
D
解析
此题是事实细节题,根据文中"...studied about 1, 100 children to look into the effect that mothers’ smoking had on their children."可得正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wC2K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
WhichofthefollowingstatementsisNOTtrue?
TheBigIssuelookslikeageneralinterestpublication.Thiscolourfulfortnightlymagazineisnoordinarymagazine.Itissold
What’sthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?
Whenwethinkabouthappiness,weusuallythinkofsomethingextraordinary--andthosepinnaclesofsheerdelight--andthosepinn
Onesummernight,onmywayhomefromworkIdecidedtoseeamovie.Iknewthetheatrewouldbeair-conditionedandIcouldn’t
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasureonourinterpersonalrelationships.Onestrengtho
Americansareproudoftheirvarietyandindividuality,yettheyloveandrespectfewthingsmorethanauniform,whetheritis
Mostpeoplewhotravellongdistancescomplainofjetlag.Jetlagmakesbusinesstravelerslessproductiveandmoreprone【C1】____
Mostpeoplewhotravellongdistancescomplainofjetlag.Jetlagmakesbusinesstravelerslessproductiveandmoreprone【C1】____
TheeconomyintheLatinAmericanandCaribbeanregiongrewby________lastyear.
随机试题
计算机更新换代的主要标志就是组成计算机的_______不断更新以及软件的发展。
《野生药材资源保护管理条例》规定,国家对野生药材资源实行的原则是()
以下未完成图哪个是正确的,可以进行深化:
建筑安装工程直接工程费中的人工费包括生产工人的()。
某钻井队为某住宅小区打井,取得的收入应当( )。
假设某商业银行2008年的有关情况如下:人民币流动性资产余额150亿元,流动性负债余额600亿元;人民币贷款余4000元元,其中:不良贷款余额80亿元;表内外加权风险资产为6000亿元,资本净额240亿元。根据上述资料,回答下列问题。巴塞尔协议对银行资
下面关于Internet网上的计算机地址,正确的有()。
简述法律与道德的关系。
A、 B、 C、 D、 A
A、Tohaveenoughsleep.B、Toexaminethemselvesatregularintervals.C、Toprovidebetterfoodoptionsandhealthservices.D、To
最新回复
(
0
)