首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
• Read the following passage below about a furniture retailer. • For each question (23-28), choose the correct answer. • Mark on
• Read the following passage below about a furniture retailer. • For each question (23-28), choose the correct answer. • Mark on
admin
2010-08-16
19
问题
• Read the following passage below about a furniture retailer.
• For each question (23-28), choose the correct answer.
• Mark one letter (A, B or C) on your Answer sheet.
A BRIGHT FUTURE
The furniture retailer, JRA. which has produced disappointing results recently, said that market conditions were at last improving. Sales rose by 7.3% in tile final quarter of 2006. after falling by 6.2% in the three months between July and September, and by 7.4% in the past quarter.
Mike Turner, the managing director, said that. although the market remained competitive, orders had reached their highest level ever and with this promising news he thought that profit margins would reach 11% before the end of the next financial year. The company is also benefiting from the current low interest rates charged by the banks. Further savings were made when the company increased the proportion of furniture that it produced itself. This follows its takeover in May of tile Brimoon Furniture factory, which was suffering from serious financial problems.
JRA will continue its expansion programme this year and expects to add four new stores to the existing fifty. These will all be in the south-west of UK. where it currently has only one store. The company aims eventually to have eighty large stores nationwide and then to concentrate on opening a number of smaller ones.
This positive news was delivered together with the announcement of a 13% drop in profits to $30 million on sales of $386 million for the financial year. This fall was not as bad as forecasted—several analysts thought profits would be less than $12 million.
Before becoming managing director of JRA. Turner had worked for Patton Points. Though Patton Points was once a leader in its field, it was in serious financial difficulties when Turner joined the company. Within three years, however, he had turned the company’s annual losses into a $11 million profit. He is beginning to do the same at JRA.
JRA plans to open
选项
A、more stores in the south-west of UK.
B、eighty large stores over the next few years.
C、a number of small stores next year.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wIbO777K
本试题收录于:
BEC初级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC初级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
•Readthememobelowaboutbusinessreportwriting.•ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,CorDontheoppositep
•Lookatthestatementsbelowandtheinformationaboutseminarsontheoppositepage.•Whichseminar(A,B,CorD)doeseach
•Readthearticlebelowaboutcheapfrillsinflying.•ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,CorD.•Forea
•Readthearticlebelowaboutasuccessfulprintingfirm.•Choosethebestwordtofilleachgap,fromA,B,CorDontheoppos
•Readthearticlebelowaboutchangesinworkingtime.•Choosethebestsentencetofillineachofthegaps.•Foreachgap8—12
•Lookatthestatementsbelowandthefollowingintroductionaboutthetypesofownership.•Whichtypeofownership(A,Bor
Readthetextbelowabouttheuseofpaperinoffices.Inmostofthelines(34-45),thereisoneextraword.Iteitherisgramm
Readthetextbelowabouttheuseofpaperinoffices.Inmostofthelines(34-45),thereisoneextraword.Iteitherisgramm
USAirwaysGroupInc.willadd23positionsatCharlotte/DouglasInternationalAirportinNovember.Thejobsarefromtheresult
Whatinterestratedidtheman’sinvestmentreceivethisyear?Whatpercentageofthewoman’sMBAfeeswillthecompanypay?
随机试题
下列选项中,作为出版物发行单位经营活动的基础,组织适销对路的出版物,对满足消费者需要起着保障作用的是()。
在新民主主义经济纲领中,对官僚资本采取的政策是()
[2013年,第116题]某施工单位是一个有职工185人的三级施工资质的企业,根据《安全生产法》的规定,该企业下列行为中合法的是()。
班轮运费计收标准中的“W/MPlusAdval”是指计收运费时,应按三者中较高者计收。()
行政许可直接涉及申请人与他人之间重大利益关系的,行政机关在做出行政许可决定前,应当告知申请人、利害关系人享有要求听证的权利;申请人、利害关系人在被告知听证权利的5日内提出听证申请的,行政机关应当在( )日内组织听证。
()是决定当代中国命运的关键一招,也是决定实现“两个一百年”奋斗目标、实现中华民族伟大复兴的中国梦的关键一招。
嘉兴南湖革命纪念馆的题诗“革命声传画舫中,诞生共党庆工农”纪念的历史事件是:
中国公民A是一个文艺团体演员,其2010年6月收入情况如下:(1)月工薪收入6000元,第二季度的奖金4000元;(2)自编剧本取得某文工团给予的剧本使用费20000元;(3)每周参加赴郊县乡村文艺演出一次,每一次收入3
设α1,α2,…,αs均为n维向量,下列结论中不正确的是()
A、Shewasgiventhewrongitem.B、Theitemdoesn’tfunctionatall.C、Shefoundtheitemdamaged.D、Theitemischeaperelsewher
最新回复
(
0
)