首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the article below about an Italian car company. Choose the best word to fill each gap from A, B, C or D. For each question
Read the article below about an Italian car company. Choose the best word to fill each gap from A, B, C or D. For each question
admin
2012-07-04
49
问题
Read the article below about an Italian car company.
Choose the best word to fill each gap from A, B, C or D.
For each question (19-33), mark one letter (A, B, C or D) on your Answer Sheet.
There is an example at the beginning, (0).
Gianni Agnelli, Chairman of Fiat, Italy’s largest private industrial corporation, is known in Italy as the lawyer, because he trained in law at Turin University. (0) A he has never practiced, his training may be useful. On April 17th Mr. Agnelli admitted to a group of Italian industrialists in Venice (19) ............Fiat had been (20) ............in some corruptions in Italy. On April 21st, Fiat’s lawyers and Cesare Romiti, its managing director, met Milan magistrates to (21) ............ the firm’s involvement in bribery to win business from state-owned companies.
Fiat is not the (22) ............ Italian company caught up in Italy’s increasing political corruption scandal. According to the latest figure, some 200 businessmen and politicians were sitting in prison (23) ............ a result of judicial inquiries into kickbacks paid to politicians by firms. Hundreds more are still (24)............ influence of Fiat, (25) ............ sales are equal to 4% of Italy’s home product, the scandal at the company has (26) ............ the industrial establishment.
Though neither Mr. Agnelli (27) ............Mr. Romiti has been (28) ............of wrong doing, several other senior Fiat managers have allegedly been involved in paying kickbacks to win state-owned contracts. (29) ............ arrested include Francesco Mattiol, Fiat’s finance director, and Antonio Moscon, the (30) ............ head of its Toro insurance branch. (31) ............men have been (32) ............about their previous roles on the board of Cogefar-Impresit, Fiat’s construction subsidiary. Last May, Enzo Papi admitted paying a 1. 5 million-dollar bribe for a contract (33) ............to Milan’s underground.
选项
A、rocked
B、ruined
C、damaged
D、destroyed
答案
A
解析
由上下文可知,作者想表述的是:那件丑闻震动了工业界。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wQoO777K
本试题收录于:
BEC中级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC中级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
Readthetextbelowabouthowtoformagoodmanager.Inmostofthelines41—52thereisoneextraword.Itiseithergrammatic
Readthetextbelowabouthowtoformagoodmanager.Inmostofthelines41—52thereisoneextraword.Itiseithergrammatic
Readthetextbelowabouthowtoformagoodmanager.Inmostofthelines41—52thereisoneextraword.Itiseithergrammatic
Readthetextbelowaboutstrategicrecruiting.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitherisgrammatic
Readthetextbelowaboutstrategicrecruiting.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitherisgrammatic
Readthearticlebelowaboutpassive-aggressiveorganisation.Foreachquestion(31-40),writeonewordinCAPITALLETTERSon
Readthefollowingarticleaboutrecruitmentprocessoutsourcingandthequestionsontheoppositepage.Foreachquestion(1
Readthefollowingarticleaboutdifferent-sizedmanagementconsultanciesandthequestionsontheoppositepage.Foreachqu
Readthefollowingarticleaboutdifferent-sizedmanagementconsultanciesandthequestionsontheoppositepage.Foreachqu
Readthefollowingarticleaboutrecruitmentprocessoutsourcingandthequestionsontheoppositepage.Foreachquestion(1
随机试题
影片《城南旧事》的导演是【】
今后我国执业药师管理的H标是
2008年,冯健在北京某区集体企业明光电子元件厂附近买下一处房屋,准备装修后经营饭店。为方便在工商管理部门办理相关手续,冯健与明光电子元件厂的领导达成协议,冯健经营的饭店挂靠在明光电子元件厂,冯健每年付给明光电子元件厂一笔“挂靠费”。饭店也因此登记注册为“
吴某大学毕业后,经人介绍,在北京某科技咨询公司工作。由于该公司规模很小,双方并未签订劳动合同。上班不久,吴某生病住院,花费医疗费若干。欲找公司报销,公司以未签订劳动合同,且吴某之病不属于工伤为由,拒绝报销。请问吴某该如何请求解决?()
下列项目中,按税法规定可以免征或不征土地增值税的有()。
某社会工作服务队,在震后的一个临时板房社区开展救助服务,他们根据居民的需要和特点,引导青年人成立了“心连心服务队”,在社区开展志愿服务。另外,他们还组织居民开展了“缘来一家人”的系列社区活动,使新社区的邻里关系有了较大改善,社区面容大为好转。在此过程中,社
在教学过程中实施,使教师能够了解学生学习进展情况的评价是()。
(2007年第4题)阅读下面的短文,回答下列五问题:“渐”的作用,就是用每步相差极微极缓的方法来隐蔽时间的过去与事物的变迁的痕迹,使人误认其为恒久不变。这真是造物主骗人的一大诡计!这有一个比喻的故事:某农夫每天朝晨抱牛犊而跳过一沟,到田里去工作,夕暮又抱
XDSL可以利用______。
Whathavemadepeoplecertainofthepurityofbottledwater?Accordingtoestimates,whatistherecyclerateofwaterbottles?
最新回复
(
0
)