首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the second journey to the East I had not come without some precautions. I had a secret interview with one of our best medicin
In the second journey to the East I had not come without some precautions. I had a secret interview with one of our best medicin
admin
2012-12-13
42
问题
In the second journey to the East I had not come without some precautions. I had a secret interview with one of our best medicine men, and when I left his wigwam carried securely in my sleeve a tiny bunch of magic roots. This possession assured me of friends wherever I should go. I believed it so much that I wore it through ail the school routine for more than a year.
At the close of high school, I chose to continue college career against my mother’s will. I had written for her approval, but in her reply I found no encouragement. She called my notice to her neighbors’ children, who had completed their education in three years. They had returned to their homes, and were then talking English with the frontier settlers.
Despite all the difficulties, I entered an oratorical contest among the various classes. In the chapel the classes assembled together, with their invited guests. One after another I saw and heard the orators. Each contestant received a loud burst of applause, and some were cheered heartily. Too soon my turn came, and I paused a moment behind the curtains for a deep breath. After my concluding words, I heard the same applause that the others had received.
Upon my retreating steps, I was astounded to receive from my fellow-students a large bouquet of roses tied with flowing ribbons. With the lovely flowers I fled from the stage. This friendly token was a rebuke to me for the hard feelings I had borne them.
Later, the decision of the judges awarded me the first place. A few weeks afterwards, I appeared as the college representative in another contest between different colleges.
Here again was a strong prejudice against my people. After the orations were delivered, some college rowdies threw out a large white flag, with a drawing of a most forlorn Indian gift. Under this they had printed in bold black letter words that ridiculed the college which was represented by a "squaw". Such worse than barbarian rudeness embittered me.
There were two prizes given that night, and one of them was mine! The evil spirit laughed within me when the white flag dropped out of sight, and the hands which hurled it hung limp in defeat.
Leaving the crowd as quickly as possible, I was soon in my room. The rest of the night I sat in an armchair and gazed into the crackling fire. I laughed no more in triumph when thus alone. The little taste of victory did not satisfy a hunger in my heart. In my mind I saw my mother far away on the Western plains, and she was holding a charge against me.
When the narrator went back to her room, she______.
选项
A、laughed in triumph at her victory
B、felt her hunger was satisfied
C、went to sleep feeling wonderful
D、realized that she missed her mother
答案
D
解析
推论题,原文最后一段“In my mind I saw my mother far away on the Western plains,and she was holding a charge against me.”“在我脑海中,我看见了遥远西部平原上的母亲,她仍在责怪着我”所以答案是D
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wWw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Outof______oroutofinterest,peoplegobacktoschoolforthecommongoal-toimprovethemselves.
ItseemsmoreandmoreAmericanswantschoolstoteachforeignlanguagestochildrenyoungerthanfiveyearsold.Themost【S1】__
Mostpeoplethinkofzoosassafeplacesforanimals,wherestrugglessuchasdifficultyfindingfoodandavoidingpredators(猛兽
GrowingupasanAsianinBritainismuchmorethanaquestionoffacingdiscriminationandtryingtofindadecentjob—especi
A、Toshowpeoplethefunctionofmajorsports.B、Toencouragepeopletogoinforgreensports.C、Todiscussthemajorinfluence
A、Aprojectaboutanactress.B、Aprojectaboutamoviedirector.C、Aprojectaboutamovie.D、AprojectaboutEurope.A选项中重复出现的
Languageislearnedprimarilythroughcommunicationwithotherpeople.Researchshowsthatthemorecommunicationchildren【S1】__
Thoughyoustayintheseaforweeks,you______(不会和外界失去联系).
A、Australia.B、America.C、Japan.D、Asia.D
A、Newspapersandmagazines.B、Directmail.C、Transitadvertising.D、Outdoorbillboardsandposters.B此题为细节题。根据文章所述“theotherad
随机试题
Thewalletisheadingforextinction.Asaday-to-dayessential,itwilldieoffwiththegenerationwhoreadprintnewspapers.
莎士比亚四大悲剧是《哈姆雷特》、《奥赛罗》、《李尔王》和
建设工程监理实施细则是由( )编制的。
按照安全文明施工的有关规定,施工现场设置的钢制大门高度不宜低于()m。
下列关于统收统支的表述正确的是()。
为了促进粮食增产、农民增收,长期以来特别是进入新世纪以来,党中央、国务院不断()三农工作。
某大湖是重要的候鸟越冬场所。近年来,该湖出现枯水期提前、枯水期持续时间延长等问题,枯水期水位过低,鱼类减少,影响了越冬的鸟类进食。有专家建议,应该在湖的人江水道处修建水闸,通过控制枯水期水位,增加湖区鱼类的生活空间,保护越冬的候鸟。以下哪项如果为真,将最有
ForanincreasingnumberofstudentsatAmericanuniversities,Oldissuddenlyin.Thereasonisobvious:thegrayingofAmerica
YourfriendJasoniselectedastheChairmanoftheStudents’Unionofyouruniversity.Writealettertocongratulatehim,stat
Thenorthernandsouthernpolarregionsaredifferentinmanyways.Themostimportantdifferenceconcernsthedistributionofl
最新回复
(
0
)