首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Babylonian kingdom flourished under the rule of the famous King, Hammurabi (1792-1750 BC). It was not until the reign of Nab
The Babylonian kingdom flourished under the rule of the famous King, Hammurabi (1792-1750 BC). It was not until the reign of Nab
admin
2010-04-24
52
问题
The Babylonian kingdom flourished under the rule of the famous King, Hammurabi (1792-1750 BC). It was not until the reign of Naboplashar (625-605 BC) of the Neo-Babylonian dynasty that the Mesopotamian civilization reached its ultimate glory. His son, Nebuchadnezzar Ⅱ (604-562 BC) is credited for building the legendary Hanging Gardens. It is said that the Gardens were built by Nebuchadnezzar to please his wife or concubine who had been "brought up in Media and had a passion for mountain surroundings".
Detailed descriptions of the Gardens come from ancient Greek sources, including the writings of Strabo and Philo of Byzantium. "The Hanging Garden has plants cultivated above ground level, and the roots of the trees are embedded in an upper terrace rather than in the earth. The whole mass is supported on stone columns... Streams of water emerging from elevated sources flow down sloping channels... These waters irrigate the whole garden saturating the most of plants and keeping the whole area moist... This is a work of art of royal luxury and its most striking feature is that the labor of cultivation is suspended above the heads of the spectators".
While the most descriptive accounts of the Gardens come from Greek historians such as Berossus and Diodorus Siculns, Babylonian records stay silent on the matter. Tablets from the time of Nebuchadnezzar do not have a single reference to the Hanging Gardens, although descriptions of his palace, the city of Babylon, and the walls are found. Even the historians who give detailed descriptions of the Hanging Gardens never saw them. Modern historians argue that it was the imagination of poets and ancient historians that blended all these elements together to produce one of the World Wonders.
It wasn’t until the twentieth century that some of the mysteries surrounding the Hanging Gardens were revealed. Archaeologists are still struggling to gather enough evidence before reaching the final conclusions about the location of the Gardens, their irrigation system, and their true appearance. Some recent researchers even suggest that the Hanging Gardens were built by Senaherib, not by Nebuchadnezzar Ⅱ (ca. 100 years earlier). Other findings include the Vaulted Building with thick walls and an irrigation well near the southern palace. A group of archaeologists surveyed the area of the southern palace and reconstructed the Vaulted Building as the Hanging Gardens. However, the Greek historian Strabo had stated that the gardens were situated by the River Euphrates. So others argue that the site is too far from the Euphrates to support the theory since the Vaulted Building is several hundreds of meters away. They reconstructed the site of the palace and located the Gardens in the area stretching from the River to the Palace. On the fiver banks, recently discovered massive walls 25m thick may have been stepped to form terraces--the ones described in Greek references.
Before the 20th century, modem historians held that Hanging Garden is NOT ______.
选项
A、a fact
B、an imagination
C、a wonder
D、produced by poets and historians
答案
A
解析
细节理解题。对应文中第三段Modern historians argue that is was the imagination of poets and ancient historians that blended all these elements together to produce one of the World Wonders.B、C、D 均有提及,因此答案是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wd9K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Writingtolearnmakesitpossibletoshowlearninginwriting.Muchofthewritingyouwilldoincollegeandatworkwillask
WriteonyourANSWERSHEETONEacompositionofabout200wordsonthefollowingtopic.Writeanessayabout300wordsentitl
15thApril,199___Sir, Ifullyunderstandtheoppositionexpressedbymycolleaguestothereductionintheuniversitybudget
1 Migrationisusuallydefinedas"permanentorsemipermanentchangeofresidence."Thisbroaddefinition,ofcourse,wouldinc
10GardenAve. EssexThePersonnelOfficerBelgianMedicoLtd.PO
Manyayoungpersontellsmehewantstobeawriter.Ialwaysencouragesuchpeople,butIalsoexplainthatthere’sabigdiff
NapoleonfamouslydescribedtheBritishasanationofshopkeepers.Thesedaysitwouldbeequallytruetodescribethemasana
Itisafavoritethingtolookbackatsomeofthereformswhichhavelongbeenanacceptedpartofourlife,andtoexaminethe
Mothersofyoungchildrenhate______instayinghomeanddoinghouseworkallday.
Thelittlegirlcouldnot______hertearswhenhermotherwasdressingthewound.
随机试题
A、胎儿情况良好B、胎儿宫内缺氧、酸中毒C、胎头受压D、脐带受压E、镇静药物影响胎心监护发现胎心减慢开始于宫缩高峰后,下降缓慢,持续时间长,恢复亦缓慢表示
舌体浮胖娇嫩,纹理细腻,舌色浅淡者为舌面上出现各种形状的裂纹、裂沟,深浅不一,多少不等,称为
A.慢性病容B.甲亢面容C.二尖瓣面容D.伤寒面容E.贫血面容表情淡漠,呈无欲貌者,属于
无截尾数据时,直接法计算5年生存率公式中的分母是
公司自由现金流量是指公司在持续经营的基础上除了在库存、厂房、设备、长期股权等类似资产上所需投入外,能够产生的额外现金流量。现金流量的预测期一般为10~15年,预测期越长,预测的准确性越好。( )
下列各项中,应当确认为投资损益的是()。
对货币政策目标而言,稳定物价与充分就业通常是一致的。()
服务技能可分为操作技能和智力技能两大类,导游服务需要的主要是操作技能。()
滑雪:白色
ACIDRAIN:What’stheSolution?OneofthewildestregionsintheU.S.,farfromcivilization,istheAdirondackareaofnor
最新回复
(
0
)