首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is given at birth only. B、It is given through education only. C、It is given both at birth and through education. D、It is gi
A、It is given at birth only. B、It is given through education only. C、It is given both at birth and through education. D、It is gi
admin
2015-03-28
55
问题
Are some people born clever, and others born stupid? Or is intelligence developed by our environment and our experience? Strangely enough, the answers to these questions are yes. To some extent, our intelligence is given to us at birth, and no amount of education can make a genius out of a child born with low intelligence. On the other hand, a child who lives in a boring environment will develop his intelligence less than one who lives in the rich and varied surroundings. Thus the limits of a person’s intelligence are fixed at birth, whether or not he reaches those limits will depend on his environment. This view, now held by most experts, can be supported in a number of ways.
It is easy to show that intelligence is to some extent something we are born with. The closer the blood relationship between two people, the closer they are likely to be in intelligence. Thus if we take two unrelated people at random from population, it is likely that their degree of intelligence will be completely different. If, on the other hand, we take two identical twins, they will very likely be as intelligent as each other. Relations like brothers and sisters, parents and children, usually have similar intelligence, and this clearly suggests that intelligence depends on birth.
Imagine now that we take two identical twins and put them in different environments. We might send one, for example, to a university and the other to a factory where the work is boring. We would soon find differences in intelligence developing, and this indicates that environment as well as birth plays a part. This conclusion is also suggested by the fact that people who live in close contact with each other, but who are not related at all are all likely to have a similar degree of intelligence.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. Which view about man’s intelligence is the speaker in favour of?
20. What can a child do if he is born with low intelligence?
21. What does the example of the twins going to a university and to a factory separately show?
选项
A、It is given at birth only.
B、It is given through education only.
C、It is given both at birth and through education.
D、It is given neither at birth nor through education.
答案
C
解析
根据短文中提到Thus the limits of a person’s intelligence are fixed at birth…will depend on his environment可知,答案为C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wvh7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Qatar.B、Australia.C、TheUS.D、Japan.B细节辨认题。女士询问男士的看法时,男士说他认为澳大利亚是最佳选择。由此推断,男士认为澳大利亚是承办世界杯的最佳国家。
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledOnVillageOfficials.Youshouldwriteatleast150wo
OnDialectalTVProgramsThereismuchdiscussiontodayaboutwhethereconomicgrowthisdesirable.Atanearlierperiod,ou
A、Whenmanbegantopreservethedead.B、Whenmanbegantosaltfish.C、Threethousandyearsago.D、Nooneknows.D选项均为表示时间的名词词组
I’minterestedinthecriminaljusticesystemofourcountry.Itseemstomethatsomethinghastobedone,ifwe’reto【B1】____
Itisonlyrightthatthestarsshouldbepaidinthisway.Don’tthetopmeninindustryearn【B1】______salariesfortheservice
A、Takethejoboffer.B、Tryanotherjob.C、Bargainalittlebit.D、Concentrateonherstudies.A由对话中女士提到的Idon’tthinkI’lltake
Today,therearemanyavenuesopentothosewhowishtocontinuetheireducation.However,nearlyallrequiresomebreakinone’
Today,therearemanyavenuesopentothosewhowishtocontinuetheireducation.However,nearlyallrequiresomebreakinone’
A、Theyneverjudgepeoplebytheirownnorms.B、Theyarethosewithstrongemotions.C、Theyprobablyhavemorefacialexpression
随机试题
公文处理工作的时限性是非常严格的,主要表现在()
正常颅骨内板局限性弧形凹陷区形成原因是
建设工程纠纷的产生是指建设工程当事人对建设过程中的()产生了不同的理解。
以现金资产和非现金资产清偿某项债务的,债务人应将扣除现金后的重组债务的账面价值与转让的非现金资产账面价值和相关税费之和的差额,确认()。
“忠诚于人民教育事业,志存高远,勤恳敬业,甘为人梯,乐于奉献。”这是《中小学教师职业道德规范(2008年修订)》中哪项要求的具体体现?()
关于《国家赔偿法》的主要作用,说法不正确的是()。
根据埃里克森的人格发展理论,获得勤奋感,克服自卑感,体验能力的实现的阶段是
双绞线、同轴电缆和光缆也属于媒体范畴。
CharterSchoolsAmericanpubliceducationhaschangedinrecentyears.OnechangeisthatincreasingnumbersofAmericanparents
Theoldmanwasfound______atthebackporchofthehouse.
最新回复
(
0
)