首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Next week the Environmental Protection Agency (EPA) is expected to announce new rules designed to limit global warming. Although
Next week the Environmental Protection Agency (EPA) is expected to announce new rules designed to limit global warming. Although
admin
2021-04-06
68
问题
Next week the Environmental Protection Agency (EPA) is expected to announce new rules designed to limit global warming. Although we don’t know the details yet, anti-environmental groups are already predicting vast costs and economic doom. Don’t believe them. Everything we know suggests that we can achieve large reductions in greenhouse gas emissions at little cost to the economy.
Just ask the United States Chamber of Commerce. That’s not the message the Chamber of Commerce was trying to deliver in the report it put out Wednesday. It clearly meant to convey the impression that the EPA’s new rules would wreak havoc. But if you focus on the report’s content rather than its rhetoric, you discover that despite the chamber’s best efforts to spin things, the report almost surely overstates the real cost of climate protection—the numbers are remarkably small.
Specifically, the report considers a carbon-reduction program that’s probably considerably more ambitious than we’re actually going to see, and it concludes that between now and 2030 the program would cost $50.2 billion in constant dollars per year. That’s supposed to sound like a big deal. Instead, if you know anything about the U.S. economy, it’s just not a lot of money.
Remember, we have a $17 trillion economy right now, and it’s going to grow over time. So what the Chamber of Commerce is actually saying is that we can take dramatic steps on climate—steps that would transform international negotiations, setting the stage for global action—while reducing our incomes by only one-fifth of 1 percent. That’s cheap!
One more useful comparison: The Pentagon has warned that global warming and its consequences pose a significant threat to national security. (Republicans in the House responded with a legislative amendment that would forbid the military from even thinking about the issue.) Currently, we’re spending $600 billion a year on defense. Is it really extravagant to spend another 8 percent of that budget to reduce a serious threat?
You might ask why the Chamber of Commerce is so fiercely opposed to action against global warming, if the cost of action is so small. The answer, of course, is that the chamber is serving special interests, notably the coal industry—what’s good for America isn’t good for the Koch brothers, and vice versa—and also catering to the ever more powerful anti-science sentiments of the Republican Party.
According to Paragraph 1, anti-environmental groups intend to_____.
选项
A、develop the economy in a sustainable way
B、express EPA’s new rules are greatly harmful to the economy
C、protect the environment from being destroyed
D、predict vast costs and economic loss
答案
B
解析
细节题。根据题干关键词定位到第一段。由首段中anti-environmental groups are already predicting vast costs and economic doom可知,B项“表达环境保护局的新规定会对经济造成重大损害”符合题意,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/x01Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Newresearchaskswhetherpsychopathsarebornthatway,oraremadesobytheirupbringings.That,ofcourse,isratheracrude
Theenvironmentprotectionclubisgoingtoorganizesomeactivitieswiththethemeof"CreatingGreenCultureandBuildingLow-
Nowadays,manymiddleschoolstudentsstudyabroad.ItisreportedbyGlobalTimesthat,thereareabout50%studentvisaforhi
法律教育对于新闻报道事业的意义——2007年英译汉及详解ThestudyoflawhasbeenrecognizedforcenturiesasabasicintellectualdisciplineinEuropean
Anditisimaginedbymanythattheoperationsofthecommonmindcanbynomeansbecomparedwiththeseprocesses,andthatthe
Nocompanylikestobetolditiscontributingtothemoraldeclineofanation.Isthiswhatyouintendedtoaccomplishwithyo
【F1】Americansnolongerexpectpublicfigures,whetherinspeechorinwriting,tocommandtheEnglishlanguagewithskillandg
By1830theformerSpanishandPortuguesecolonieshadbecomeindependentnations.Theroughly20million【C1】______ofthesenati
Oneofthemisconceptionsaboutelitesportisthatgreatathleteshavenothingincommonwithnormalhumanbeings.【C1】______the
随机试题
红参用于抢救虚脱常用汤剂的剂量是()(1999年第37题)
通常,儿科学将儿童时期划分为
南京国民政府实现法律形式上的近代化的标志是()。
在沿海地区,为合理利用资源,可直接将海水用于结构混凝土的拌制。()
当事人对保证担保的范围没有约定的,则承担责任的范围是()。
F注册会计师负责审计S公司2×10年度财务报表。在编制和归整审计工作底稿时,F注册会计师遇到下列事项,请代为做出正确的专业判断。审计工作底稿可以以纸质、电子或其他介质形式存在,但无论以哪种形式存在,会计师事务所都应当针对审计工作底稿设计和实施适当的控制
在MMPI及MMPI-2中,除了临床量表外,还从MMPI的项目中挖掘潜在的测量能力,这些针对性很强的特殊量表,即()。
下列循环语句中有语法错误的是
TaskTwo-ReactionForquestions18-22,matchtheextractswiththeresponses,listedA-H.Foreachextract,decidewhichrespon
A、Thefunctionofbrain.B、Thefunctionandnatureofnervecells.C、Thefivesenses.D、Thechemicalprocesses.B听懂第一句往往是关键。本文介绍
最新回复
(
0
)