首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A proverb allegedly from ancient China was widely spread in the West: "If you want to be happy for a few hours, go to get drunk:
A proverb allegedly from ancient China was widely spread in the West: "If you want to be happy for a few hours, go to get drunk:
admin
2019-10-04
7
问题
A proverb allegedly from ancient China was widely spread in the West: "If you want to be happy for a few hours, go to get drunk: if you want a lifetime happiness, take up gardening." The reason for the last option is this: Gardening is not only useful, but it helps you to identify yourself with nature, and thus brings you new joy each day besides improving your health.
A research of a US university that I’ve read gives a definition of happiness as what makes a person feel comfortably pleased. To put it specifically, happiness is an active state of mind where one thinks one’ s life is meaningful, satisfactory and comfortable. This should be something lasting rather than transitory.
Lots of people regard it the happiest to be at leisure. But according to a study, it is not a person with plenty of leisure but one at work that feels happy, especially those busy with work having little time for leisure. Happiness does not spell gains one is after but a desire to harvest what one is seeking for. People often do not cherish what they already have but yearn for what they cannot get. That is somewhat like a man indulging in fond dreams of numerous lovers while reluctant to settle down with the woman beside him.
Happiness is a game balancing between two ends—what one has and what one wishes for, e.g. one’ s dream and the possibility to realize it. The study comes to this conclusion: A happy man is one who aims high but never forgets his actual situation: one who meets challenges that tap his ability and potentiality: one who is proud of his achievements and the recognition given to him. He has self-respect and self-confidence: treasures his own identity and loves freedom. He is sociable and enjoys wide-range communication with others: he is helpful and ready to accept assistance. He knows he is able to endure sufferings and frustrations: he is sensible enough to get fun from daily chores. He is a man capable of love and passion.
Which of the following is more likely to be unhappy according to the study?
选项
A、The one who has self-esteem and has confidence in himself.
B、The one who is ambitious regardless of his actual situation.
C、The one who can take pleasure in communicating with others.
D、The one who always helps others and also accepts help from others.
答案
B
解析
推断题。短文最后一段第二句指出…A happy man is one who aims high but never forgets his actual situation…这句话意思正好与选项B相反。而选项A、C、D表达的内容都符合原文对happy man的表述。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/x2p7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Work-lifeBalance:FlexAppealA)GeorginaBlizzardandNickyImriedecidedtheyneededtofindamoreflexibleworkingpatternwh
A、Itactuallydoesmoreharmthangood.B、Itcausesdamagetosomeorgansofourbody.C、Itworksbetterwhencombinedwithothe
A、Vanilla.B、Chocolateorsyrup.C、Food.D、Nuts,fruitandwhippedcream.D信息提示题。短文中第二段指出Thesecanbenuts,fruit,andwhippedcr
AnimalsontheMoveA)Itlookedlikeascenefrom"Jaws"butwithoutthedramaticmusic.Ahugesharkwaslowlyswimmingthro
AproverballegedlyfromancientChinawaswidelyspreadintheWest:"Ifyouwanttobehappyforafewhours,gotogetdrunk:
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacriticalperiodoflifecanbestarvedanddamaged?Judgin
Teacherburnoutandstudentstressmaybelinked,accordingtoaUniversityofBritishColumbiastudy.Thestudyisthefirs
A、Becauseithastherighttemperatureandenoughgreenhousegases.B、Becauseithastherightamountofwaterandenoughgreenh
A、Americanliterature.B、Elementaryeducation.C、Developmentalpsychology.D、Children’sliterature.B女士发现男士也上儿童文学课,感到惊讶,便问男士“你的专
WhyMoneyDoesn’tBuyHappinessWhatdotheexpertssay?[A]Allinall,itwasprobablyamistaketolookfortheanswertothe
随机试题
Americanssufferfromanoverdoseofwork.Regardless【C1】______whotheyareorwhattheydo,Americansspend【C2】______timeatwo
对侵蚀性葡萄胎肺转移的患者的护理正确的是
大量咯血指的是A.每日咯血量100mlB.每日咯血量在200mlC.每日咯血量在300mlD.每日咯血量在500ml以上E.一次咯血量100ml
某国有企业的工程项目,建设单位通过招标选择一家具有相应资质的造价事务所承担施工招标代理和施工阶段造价控制工作,并在中标通知书发出后的第45天,与该事务所签订委托合同。之后双方又另行签订一份酬金比中标价低10%的协议。在施工公开招标中,业主代表为了更好地控
某公司其产品销售不畅,经认真分析后,发现问题主要出在营销环节上,尤其是市场开拓方面。企业计划招聘50人,改革分配制度。请根据以上资料,回答下列问题。进行销售人员面试时,应注意的问题有()。
某商场采用毛利率法进行核算,2017年3月酒类商品的毛利率为30%,结存库存商品余额为1500230元。2017年4月购进酒类商品成本522300元,销售酒类商品的收入为555220元。则月末结存酒类商品的实际成本为()元。
甲公司购买乙公司股权业务如下:(1)2×17年3月2日与乙公司的控股股东A公司(非关联方)签订股权转让协议,协议规定甲公司应以乙公司3月1日经评估确认的净资产9625万元为基础定向增发本公司普通股股票给A公司以取得其所持有乙公司80%的股权;3月10日甲公
材料:以下是某高中生物教师的授课过程。教学内容:《稳态与环境》第5章《生态系统及其稳定性》第5节《生态系统的稳定性》教学过程:过程一:设问:“人类能否在生物圈外建造一个适于人类长期生活的生态
最早明确提出“教学教育性”原理的教育家是()
国有企业在我国国民经济和经济体制改革中的地位。如何理解现代产权制度是“构建现代企业制度的重要基础”?
最新回复
(
0
)