首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They lack the cognitive and memory skills. B、They can’t follow the conflicts in the show. C、They tend to be more attracted by
A、They lack the cognitive and memory skills. B、They can’t follow the conflicts in the show. C、They tend to be more attracted by
admin
2022-03-24
41
问题
A study has found that educational TV shows come with an added lesson that influences a child’s behavior. Children spending more time watching educational programs increase their emotional aggression toward other children. This shows that children can learn the educational lesson that was intended. However, they’re also learning other things along the way.
This unintended impact has to do with the portrayal of conflict in media and how preschool-age children comprehend that conflict. TV and movie producers often incorporate an element of bad behavior. This is to teach children a lesson at the end of the program. Educational shows have pro-education and pro-social goals. However, conflict between characters is often depicted with characters being unkind to each other, or they may use emotionally aggressive tactics with each other. Preschool children really don’t get the moral of the story. That’s because it requires that they understand how all the parts of the show fit together. You need pretty complicated cognitive skills and memory skills to be able to do that. These are still developing in young children.
However, parents shouldn’t completely constrain children’s viewing. Parents should instead watch with their kids and help them to understand the plot. Parents can comment along the way and then explain the message in the end. They should explain how certain types of behavior were not appropriate. This will help children interpret and get the message and help them learn to watch the show for those messages.
12.What does the passage say about children watching educational programs?
13.Why can’t preschool children get the moral conveyed in the TV programs?
14.What does the passage suggest parents do?
15.What should parents do right after watching the TV program?
选项
A、They lack the cognitive and memory skills.
B、They can’t follow the conflicts in the show.
C、They tend to be more attracted by images.
D、They are far from emotionally prepared.
答案
A
解析
文章中间部分提到:学龄前儿童真的明白不了故事的寓意。这是因为,要明白寓意他们需要了解节目的各个部分是如何结合在一起的。需要相当复杂的认知能力和记忆能力才能做到这一点。而孩子们仍然在发展这些能力。因此选项A正确,其中lack the cognitive and memory skills是对原文need pretty complicated cognitive skills and memory skills…These are still developing in young children的总结概括。考生需注意原文和题干中moral的意思,在这里moral并不是“道德”的意思,而是“寓意,教益”的意思。选项B“他们不能理解节目中的冲突”是学龄前儿童不能理解故事寓意的行为本身,因此不能回答题干的问题,需排除;选项C、D文中未提及,故均排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xAx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
HowCanGirlsWininMathandScience?A)Mathisacumulativesubject,unlikesayhistory,whichcanbelearnedindisc
Whatifwecouldreadthemindofaterrorist?ResearchersatNorthwesternUniversityinChicagosaytheyhavetakenastepclos
Yourweightaffectshowlongyoulive—butit’sextremelycomplicatedA)Weoftenthinkaboutweightlossintheshortte
Waffles?Frenchtoast?Bacon?Bigbreakfastsmaybeathingofthepast.AccordingtotheAssociatedPress,moreAmericansarec
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingonthesaying"Aman’sbestfriendsarehistenfingers
能源是人类赖以生存和发展的重要物质基础。人类文明每跨出重要的一步都伴随着能源的革新和更替(substitution)。能源的开发利用(utilization)极大地推进了世界经济和人类社会的发展。目前,中国是世界第二大能源生产国和消费国。能源供应的持续
A、Shelikessomethingmorechallenging.B、Shelikestobenearertoherparents.C、Shewantstohaveabetter-paidjob.D、Shewa
A、Someonewhoalwaystalksabouthimself.B、Themostviolenttypeofco-workers.C、Someonewhostabsyourback.D、Themostcommo
A、Avisittoaprison.B、Theinfluenceofhisfather.C、Atalkwithsomemiserableslaves.D、HisexperienceinthewarbetweenF
A、Thespeakerusesmoregreenthanbrown.B、Thespeakerusesshadowsaroundthetrees.C、Thespeakerusesthegoldenbackground.
随机试题
肌肉收缩时,如后负荷越小则
本地电话网是指在同一个编号区域范围内,由若干个端局或由若干个端局与汇接局所组成的电话网。()
在沟通的过程中,把信息源的想法、意图转换成媒体易于传送的信息是()
男孩,7个月。出生后不久即发生持续性青紫,吃奶常有间歇,临床诊断为先天性心脏病。入院前腹泻2天,入院时一侧肢体不能活动。最有可能的并发症是()
下列哪些病人是洗胃的绝对禁忌者
甲公司只生产一种A产品,为了更好地进行经营决策和目标控制,该公司财务经理正在使用2011年相关数据进行本量利分析,有关资料如下:(1)2011年产销量为8000件,每件价格1000元。(2)生产A产品需要的专利技术需要从外部购买取得
教师李某在课堂上使用方言授课,这种教学行为()。
ThekeytotheindustrializationofspaceistheU.S.spaceshuttle.【C1】______it,astronautswillacquireaworkhousevehicle【C
Intheworkplace,influenzaistypicallyspreadbyinfectedindividualstootherswithwhomtheyworkinclosequarters.Anewm
WhyDIY?A)ThereasonswhypeopleengageinDIYhavealwaysbeennumerousandcomplex.Forsome,DIYhasprovidedarareopportu
最新回复
(
0
)