首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Students who want to attend an American college or university must explain how they will pay for their education. They have to s
Students who want to attend an American college or university must explain how they will pay for their education. They have to s
admin
2022-02-18
49
问题
Students who want to attend an American college or university must explain how they will pay for their education. They have to show that they will be able to pay for each year of study. Students have to consider not only the tuition, the cost of classes, but also meals and a place to live, known as room-and-board. They also need money for books, supplies, social activities and other things.
Educational advisers say foreign students should keep enough money in a local bank to pay for at least two months of spending. So how much will it cost every year to study at an American school? Generally speaking, the answer is: a lot. The University of Washington says foreign students are paying more than thirty six thousand dollars this year. Its website says the University of Washington does not offer financial assistance to international students.
This is generally true of American schools, especially at the undergraduate level.
It means foreign students are faced with a heavy financial burden.
The international application for the university includes a Statement of Financial Responsibility that must be signed. Students must also provide a bank letter or statement from within the past six months. And they have to name anyone who will help with payments. These people must send proof from a bank to show that they have the money.
The government or employer may be able to help you pay all or some college costs.
A good idea is to ask at least eighteen months before you want to start classes in the United States. Enough time should be ensured to go through procedures.
Which statement is true according to the first paragraph?
选项
A、Foreign students in America can hardly support themselves.
B、They should show that they are able to pay the first year of their study.
C、Room and board refers to the expense on meals and accommodation.
D、Students intending to attend an American college or university should explain who will pay for their education.
答案
C
解析
根据原文Students have to consider not only the tuition, the cost of classes, but also meals and a place to live, known as room-and-board.的后半句,我们可知学生们不仅要考虑学费,课堂花销,还要考虑吃饭和住宿,也就是我们所说的住宿费。选项A错在hardly一词上,因为原文没有提及。选项B错在the first year一词上,因为原文用的是every year。选项B错在who一词上,因为原文用的是how,也就是说在文章一开头,作者表述的是想上美国大学的学生必须解释出他们将如何的支付受教育的费用。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xHQD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
史密斯认为影响政策执行的环境因素有()
Everytimeyouareonline,youmayfindpictures,articles,linksandvideostryingtotelltheirstories.【R1】________Somenews
StudentscantravelintheUnitedStateswithoutspendingtoomuchmoneyiftheyfollowthesesuggestions.Atravelagentca
StudentscantravelintheUnitedStateswithoutspendingtoomuchmoneyiftheyfollowthesesuggestions.Atravelagentca
Heisstudyingdiligently________heshouldfallbehind.
Nowadaysmoreandmorestudentsseem________tohelptheirclassmateswhohavedifficultiesinstudies.
Herbeautycannot________herstupidity.
Atthebeginning,learningEnglishseemedsodifficult________Iwantedtogiveupwithouteventrying.
Westudyfivedays________weekandonSundaysweusuallyplay________football.
随机试题
试述正畸力和矫形力的差异性。
一般说来,可耐受最高摄入量(UL)、推荐摄入量(RND、平均需要量(EAR)三项大小关系是()。
(2010年)单层圆柱体内一维径向稳态导热过程中,无内热源,物性参数为常数,则下列说法正确的是()。
根据我国循环经济促进法,国家鼓励和支持行业协会在循环经济发展中发挥()作用。
用友软件中,报表取数中的JL和DL分别表示()。
差旅费报销单属于( )。
如果审计项目组成员知道自己在未来某一时间将要或有可能加入审计客户时,对独立性产生不利影响的因素是()。
《中华人民共和国物权法》由全国人民代表大会于2007年3月通过,自2007年10月1日施行。()
telemarketingfraud
Accordingtothepassage,colorblindnesscanbedangerousincertainoccupationslike______.Whycan’thatsandadultowlsse
最新回复
(
0
)