首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Kazuko Nakane’s history of the early Japanese immigrants to central California’s Pajaro Valley focuses on the development of far
Kazuko Nakane’s history of the early Japanese immigrants to central California’s Pajaro Valley focuses on the development of far
admin
2010-10-14
35
问题
Kazuko Nakane’s history of the early Japanese immigrants to central California’s Pajaro Valley focuses on the development of farming communities there from 1890 to 1940. The Issei(first-generation immigrants)were brought into the Pajaro Valley to raise sugar beets. Like Issei laborers in American cities, Japanese men in rural areas sought employment via the "boss" system. The system comprised three elements: immigrant wage laborers; Issei boardinghouses where laborers stayed; and labor con tractors, who gathered workers for a particular job and then negotiated a contract between workers and employer. This same system was originally utilized by the Chinese laborers who had preceded the Japanese. A related institution was the "labor club , "which provided job information and negotiated employment contracts and other legal matters, such as the rental of land, for Issei who chose to belong and paid an annual fee to the cooperative for membership.
When the local sugar beet industry collapsed in 1902, the Issei began to lease land from the valley’s strawberry farmers. The Japanese provided the labor and the crop was divided between laborers and landowners. The Issei began to operate farms, they began to marry and start families, forming an established Japanese American community. Unfortunately, the Issei’s efforts to attain agricultural independence were hampered by govern ment restrictions, such as the Alien Land Law of 1913. But immigrants could circumvent such exclusionary laws by leasing or purchasing land in their American-born children’s names.
Nakane’s case study of one rural Japanese American community provides valuable information a bout the lives and experiences of the Issei. It is, however, too particularistic. This limitation derives from Nakane’s methodology that of oral history which cannot substitute for a broader theoretical or comparative perspective. Furture research might well consider two issues raised by her study: were the Issei of the Pajaro Valley similar to or different from Issei in urban settings, and what variations existed between rural Japanese American communities?
Based on information in the passage, which of the following statements concerning the Alien Land Law of 1913 is most accurate?
选项
A、It excluded American-born citizens of Japanese ancestry from landownership.
B、It sought to restrict the number of foreign immigrants to California.
C、It successfully prevented Issei from ever purchasing farmland.
D、It was applicable to first-generation immigrants but not to their American-born children.
答案
D
解析
句子理解题。哪一个关于1913年的“移民土地法”的说法是正确的? 见原文第2段最后一行。所以D项正确,对于第一代移民适用,但是不适用于他们在美国出生的小孩。符合原文:移民们规避法律所用的方法就是以孩子的名义买地。A项排除了美国出生的日本人买地权。正相反。B项试图限制移民。应为限制移民购买土地。C项“successfully prevented”与原文所述相反。日本移民巧妙地将此法规避了。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xPy7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
EarthquakeCanScientistsPredictKillerEarthquakes?ThedatewasNovember23,1980.PeoplenearNaples,inSouthernItaly
Lastyear’seconomyshouldhavewontheOscarforthebestpicture.Growthingrossdomesticproductwas4.1percents;profits
Lastyear’seconomyshouldhavewontheOscarforthebestpicture.Growthingrossdomesticproductwas4.1percents;profits
Throughouthistorymanhashadtoacceptthefactthatalllivingthingsmustdie,hutpeoplenowlivelongerthantheyusedto.
A、Theyignorethem.B、Theyareafraidofthem.C、Theyacceptandenjoythem.D、Theyareindifferenttothem.C细节题。首先注意这道题的问题是用现在
A、Toreducetheirmentalstress.B、Toincreasetheirsenseofsuccess.C、Tomakesportslesscompetitive.D、Tomakesportsmore
A、ShowhisstudentIDandpaytendollars.B、Usehisinternationaldriver’slicense.C、Takeadriver’stestandapplyforalimi
YouAreWhatYouThinkDoyouseetheglassashalf-fullratherthanhalf-empty?Doyoukeepyoureyeuponthedough-nut(油
YouAreWhatYouThinkDoyouseetheglassashalf-fullratherthanhalf-empty?Doyoukeepyoureyeuponthedough-nut(油
MaunaKeainHawaii:AstronomyontheWorld’sHighestIslandMountainFourthousandyearsago,avolcanoexplodedinafara
随机试题
大体积混凝土构筑物产生裂缝的原因有()。
A、I期临床试验B、Ⅱ期临床试验C、Ⅲ期临床试验D、Ⅳ期临床试验E、生物等效性试验根据《药品注册管理办法》药物治疗作用确证阶段是
个人贷款业务的特征有()。
历史老师钱老师在课上讲述南京大屠杀时不禁义愤填膺,声音一度哽咽。这种情绪状态属于()。
列宁曾说,新经济政策是用一种改良主义的办法解决苏维埃国家过渡时期经济发展战略任务的长期政策,这里的“改良主义”是指()。
抗战胜利后,中国共产党提出“和平、民主、团结”三大口号,曾经希望通过和平的途径对中国进行政治社会的改革,逐步向新中国这个目标迈进。请回答:当时中国共产党为什么曾经希望通过和平途径对中国进行政治社会改革?
服务器系统年停机时间为8.5小时,系统可用性可以达到()。
A、Pollutionandpopulationexplosion.B、Universalloveandunderstandingbetweenpeople.C、Adviceandsuggestionsfortheirchil
A、Theyaresupposedtowriteanessayof1,000words.B、Theyareaskedtodothepresentationseparately.C、Eachofthemneedst
Radicalcutstosocialwelfarespendingtoreducebudgetdeficitscouldcausenotjusteconomicpainbutcostlives,warnexpert
最新回复
(
0
)