首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is difficult to detect online bullying. B、It is impossible to monitor bullying outside school. C、Online bullying is usually
A、It is difficult to detect online bullying. B、It is impossible to monitor bullying outside school. C、Online bullying is usually
admin
2010-11-02
66
问题
The internet has created a whole new world of social communications for young people who are using e-mail, websites, instant messaging, chat rooms and text messaging to stay in touch with friends and make new ones. While most interactions are positive, increasingly kids are using these communication’s tools to intimidate others. This has become known as cyber bullying. Nancy Willard of the Responsible Netizen Institute explains that technology can also affect a young person’s ethical behavior because it doesn’t provide tangible feedback about the consequences of the actions on others. This lack of feedback minimizes feelings of empathy or remorse. Young people say things online that they would never say face-to-face because they feel removed from the action and the person at the receiving end. There are several ways that young people bully others online. They send e-mail or instant messages containing insults or threats directly to a person. They may also spread hateful comments about a person through e-mail, instant messaging or posting on websites and online diaries. An increasing number of kids are being bullied by text messages through their cell phones. When real-world bullying occurs in a schoolyard or classroom, teachers are often able to intervene, but online bullying takes place off the radar screen of adults, making it difficult to detect in schools and impossible to monitor off school property.
选项
A、It is difficult to detect online bullying.
B、It is impossible to monitor bullying outside school.
C、Online bullying is usually beyond teacher’s control.
D、All above all.
答案
D
解析
文章最后提到网络暴力在学校老师的控制范围之外,很难被发现。故选 D项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xVs7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Moreandmore,theoperationsofourbusinesses,governments,and【B1】______institutionsarecontrolledbyinformationthatexis
Oneofthemostfascinatingquestionsabouthumanbehavioriseachpersonisdifferentfromallothers.Theanswertothisquest
A、Sportevents.B、Culturalactivities.C、Counseling.D、Creativeactivities.C信息明示题。文章最后一段指出,青年俱乐部和青年中心鼓励成员参与体育、文化和创造性活动,以及社会服务,而
Lazinessisasin,everyoneknowsthat.Wehaveprobablyallhadlecturespointingoutthatlazinessis【B1】______,thatitisw
Lazinessisasin,everyoneknowsthat.Wehaveprobablyallhadlecturespointingoutthatlazinessis【B1】______,thatitisw
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositionbasedonthefollowinggraphwhichshowsthechange
A、Lookatthejobsintheclassifiedsinthelocalpaper.B、SearchontheInternetandsendouthisresumebye-mail.C、Printou
Afterheretired,theprofessorlivedin__________(纽约西面的一个小镇上).
A、Inagrocerystore.B、Inabank.C、Inabookstore.D、Inapostoffice.A综合推断题。对话中提到了商店会员卡、刷卡消费、给杂货打包等,再结合男士最后所说的,在美国的杂货店里确实得做
A、Inacafeteria.B、Atazoo.C、Atanartmuseum.D、Onacollegecampus.B
随机试题
活动期结节病一般不会出现的实验室检查改变是
A.鱼际、外关B.血海、太冲C.中冲、涌泉D.关元、神阙、百会除主穴外虚脱伴有肢冷脉微者加
关于产褥感染的防治,下述哪项不妥
根据地表水水域功能和保护目标,地表水三类水适用于()。
采用滑模摊铺机施工法铺筑连续配筋混凝土路面时,布料最适合采用()。
采用顶椎法进行桥梁承载结构施工时宜在()上使用。
根据《水工混凝土施工规范》(DL/T5144--2001),浇筑仓面混凝土料出现下列()情况时,应予挖除。
胰岛素(非制剂)()
在现实世界中,每个人都有自己的出生地,实体“人”与实体“出生地”之间的联系是
Thegovernmentmusttakesomemeasures______thecity’spollution.
最新回复
(
0
)