首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
【F1】Most people know that awkward feeling when you shuffle into an elevator with other people and try not to make eye contact. 【
【F1】Most people know that awkward feeling when you shuffle into an elevator with other people and try not to make eye contact. 【
admin
2019-07-08
48
问题
【F1】
Most people know that awkward feeling when you shuffle into an elevator with other people and try not to make eye contact.
【F2】
But new research suggests it may be down to a subconscious power struggle being played out as you make your way up or down.
A study found that people decide where they stand based on a micro social hierarchy, established within seconds of entering the lift. Rebekah Rousi, a Ph.D. student in cognitive science, conducted an ethnographic study of elevator behaviour in two of the tallest office buildings in Adelaide, Australia.【F3】
As part of her research, she took a total of 30 lift rides in the two buildings, and discovered there was an established order to where people tended stand.
In a blog for Ethnography Matters, she writes that more senior men seemed to direct themselves towards the back of the elevator cabins. She said, "In front of them were younger men, and in front of them were women of all ages." She also noticed there was a difference in where people directed their gaze half way through the ride.【F4】
"Men watched the monitors, looked in the side mirrors(in one building)to see themselves, and in the door mirrors(of the other building)to also watch others.
Women would watch the monitors and avoid eye contact with other users(unless in conversation)and the mirrors." She writes.
【F5】
The doctorate student concluded it could be that people who are shyer stand toward the front, where they can’t see other passengers, whereas bolder people stand in the back, where they have a view of everyone else.
【F1】
选项
答案
当你拖着脚和其他人一道走进电梯时,会尽量避开别人的目光,这种尴尬的感觉大多数人都了解。
解析
本文主要针对上下电梯进行了一番研究,结果发现那些比较害羞的人会站在电梯前面,这样他们就看不到其他乘客,而胆子较大的人会站在后面,这样他们就能看到每个人。第一段:发现现象。第二、三段:指出新研究。第四段:得出结论。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xX9Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Theideathatpeoplemightbechosenorrejectedforjobsonthebasisoftheirgenesdisturbsmany.Such【B1】______mayhowever,
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Childrenidentify【B1】______aparen
Theideathatmusicmakesyousmarterhasreceivedconsiderableattentionfromscholarsandthemedia.Currentinterestin【B1】__
Theideathatmusicmakesyousmarterhasreceivedconsiderableattentionfromscholarsandthemedia.Currentinterestin【B1】__
Theideathatmusicmakesyousmarterhasreceivedconsiderableattentionfromscholarsandthemedia.Currentinterestin【B1】__
ItisgenerallyrecognizedintheworldthatthesecondGulfWarinIraqisacrucialtestofhigh-speedweb.Fordecades,Ameri
ItisgenerallyrecognizedintheworldthatthesecondGulfWarinIraqisacrucialtestofhigh-speedweb.Fordecades,Ameri
ItisgenerallyrecognizedintheworldthatthesecondGulfWarinIraqisacrucialtestofhigh-speedweb.Fordecades,Ameri
Nocompanylikestobetolditiscontributingtothemoraldeclineofanation.Isthiswhatyouintendedtoaccomplishwithyo
WhataccountsfortheastoundingpopularityofDr.PhilMcGraw?WhyhavesomanyTVviewersandbookbuyersembracedthistough
随机试题
与一般烧伤相比,化学烧伤的特点在于
在线摄影中,将滤线栅置于胶片与肢体之间,焦点到滤线栅的距离与滤线栅焦距相等,并使X线中心线对准滤线栅中心线。使用滤线栅摄影时,冲洗后的照片有的中心有密度而两侧无密度,有的一边高密度,一边低密度。下列叙述错误的是
与常染色体隐性遗传有关的慢性黏膜皮肤念珠菌病是
肝素抗凝的主要作用机制是
财务风险是指()带来的风险。
下列关于Word文档打印的描述,正确的是()。
全国人大代表按照()组成代表团。
新民主主义革命理论是应近代中国革命的现实需要而生的,其原因是
人体每天都需要多种植物性食品,蔬菜、水果中含有人体所需的各种植物营养素。科学家们经过研究发现,人每天要食用十种以上的植物,才能有效地强化身体的免疫力,促进人体的健康。之所以需要多种植物食品,是因为没有哪一种植物食品能够满足人体所有的营养需求。比如说,不是一
Madewithwildsementrichosanthis(—食品名)growingintheremotemountainsatthesouthbankofTaihuLake,theproducthasfragra
最新回复
(
0
)