首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Forum for the Future,working with Tesco and Unilever,reckon that by 2022 what we buy,how we buy it and who from will have change
Forum for the Future,working with Tesco and Unilever,reckon that by 2022 what we buy,how we buy it and who from will have change
admin
2015-01-09
50
问题
Forum for the Future,working with Tesco and Unilever,reckon that by 2022 what we buy,how we buy it and who from will have changed radically. In their report,Retail Futures,they look ahead 15 years to see what lies in store for shoppers and the retail groups. They see not only new or bigger store chains,more sprawling retail parks,and more poultry products and pasta sauces. Their visions range from multi-storey car parks converted into city centre allotments or "vertical farms"with produce markets where the parking payment booths once were,to a nation of stay-at-home shoppers who let their fingers do the walking to order in almost everything they need or let their refrigerators do the talking,with automatic,direct-to-store reordering and home delivery every time yoghurt, salad or beer stocks run low.
Forum for the Future, a sustainable development charity founded by veteran environmentalist Sir Jonathon Porritt and which now advises more than 100 organizations in the public and private sector, says the reality of 2022 is probably somewhere between the two extremes. "It will be a mixture," said Tom Berry,the Forum’s main sustainability adviser.
The high street is vital to the economy and the environment:nearly three million people work in retail which generates 6%of UK GDP-and 2.5%of the country’s carbon dioxide emissions. The Forum says stores and retail groups have ’a disproportionate influence over society’as a result of marketing campaigns and daily dealings with consumers.
The Forum’s researchers identified a range of factors which will affect what we buy,how we buy and who we will buy from in the next 15 years. They include:climate change, which is likely to affect agricultural production;higher—or lower—oil prices;new technology;advances in energy production;more globalization and demographic changes that will mean more immigrant labor and more elderly and single person households.
They could prompt new shopping formats,says the Forum,like "Tesco Silver"outlets with customized products for retired baby boomers. They also reckon the bell could be tolling for endless aisles of utility products like toilet paper and bin liners, which might only be sold online, or from a utility section at the back of a store, alongside vast vats of liquids like fabric conditioner, where shoppers could fill reusable containers. The long queue at the checkout could also be history when bar codes are read for prices immediately an item is dropped into a trolley.
The online revolution,says the Forum,has only just started: "We can anticipate innovations such as entering your postcode for hyper-local sourcing. Consumers,however,might also use the internet to cut out the middleman and source direct from farms and manufacturers"so posing a threat to major retailers".
The explosion in the number of TV channels and the rise of the internet to download entertainment means store chains will have to work far harder to build,and keep,consumers’ trust. One retailer told the researchers:"We won’t be able to rely on hitting millions of people at 7.45pm on a Wednesday night with a Coronation Street advertising slot".
The Forum came up with four different visions of the future depending on high or low economic growth and changing consumer outlooks;whether shoppers want more convenience or to do more for themselves;perhaps buying more locally sourced products with more information about what their families are eating and wearing.
Which of the following behaviors has been carried out by Forum for the Future according to the passage?
选项
A、It provides methods for consumers to measure their energy use and carbon emission.
B、It promotes campaigns for the big retailers to build up consumer confidence.
C、It provides counsels for some public and private organizations.
D、It predicts that the big retailers would become more powerful in 2022.
答案
C
解析
题目问:根据文章内容,未来论坛曾执行过下列哪项行为?文章第二段第一句“Forum for the Future,a sustainable development charity founded by veteran environmentalist Sir Jonathon Porritt and whichnow advises more than 100 organizations in the public and private sector.”通过这句话可知,未来论坛是一个可持续发展的慈善团体,由经验丰富的环境学家乔那森·博力特爵士创建,该团体如今向一百多家公共和私营部门的组织提供建议。所以,答案是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xaQO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Mynexthusbandwilldefinitelybehen-pecked.Everyonelaughablyassumesmypresentoneis,soImayaswellhavetheadvantage
(1)SiliconValleyisamagnettowhichnumeroustalentedengineers,scientistsandentrepreneursfromoverseasflockinsearcho
Formultinationalcorporations,taxplanninghasbecomeextremelycomplexaffairs.Ithasbeenstatedthatnomultinationalcorp
Aconsiderableamountofmedicalresearchisaimedatidentifyingriskfactorsfordisease.Therationalebehindthisworkisth
BeliefsabouttherelationshipbetweenhumanityandthenaturalenvironmentcanbedirectlycorrelatedwithconceptionsheldAre
InatotalofsixstatesinthemiddleofAmerica,15,000assembly-lineworkersare【1】Japanesecarstogether.Theseautoworkers
InatotalofsixstatesinthemiddleofAmerica,15,000assembly-lineworkersare【1】Japanesecarstogether.Theseautoworkers
Thousandsofpeopleturnedoutintothestreetsto______againstthelocalauthorities’decisiontobuildahighwayacrossthefi
ClimaticconditionsaredelicatelyadjustedtothecompositionoftheEarth’satmosphere.Iftherewereachangeintheatmosphe
A、throughB、byC、inD、atA本题考核的知识点是:介词。因为介词后是“诉讼程序”,应当是“通过”诉讼程序,所以A是答案。
随机试题
如何牢牢把握全面深化改革的正确方向?
患者女,42岁。既往健康,近2个月出现巩膜、皮肤黄染,呈进行性加重,无腹痛,略消瘦,体检见:肝肋下可触及,右上腹扪及肿大之胆囊,无触痛,无发热。B超显示肝内外胆管扩张,则梗阻部位可能在
会计职业道德依靠会计从业人员的自觉性,具有很强的自律性。()
在抵押贷款证券化过程中,建立一个独立的特殊中介机构SPV的主要目的是为了发行证券。()
政府职能的实施手段是
“先藏后露、欲扬先抑、引而不发。”的导游讲解方法是()。
化学学习评价的根本目的是()。
高级神经活动过程的基本特性表现为强、平衡、不灵活,其对应气质类型应为()。
(2016年单选28)甲、乙、丙三人共同设立一会计师事务所,该事务所为特殊的普通合伙企业。甲、乙在办理一笔业务时,因重大过失造成客户损失10万元。该损失应由()。
Individualsandbusinesseshavelegalprotectionforintellectualpropertytheycreateandown.Intellectualproper【C1】______fro
最新回复
(
0
)