首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the article below about working in different sized companies. Are sentences 16-22 ’ Right’ or ’Wrong’? If there is not eno
Read the article below about working in different sized companies. Are sentences 16-22 ’ Right’ or ’Wrong’? If there is not eno
admin
2013-11-18
40
问题
Read the article below about working in different sized companies.
Are sentences 16-22 ’ Right’ or ’Wrong’? If there is not enough information to answer ’ Right’ or ’ Wrong’ , choose ’ Doesn’t say’.
For each sentence(16-22), mark one letter(A, B or C)on your Answer Sheet.
Choose Your Company with Care
Small is beautiful. That, at least, is the conclusion of new research examining how satisfied secretaries are in different sized firms. "We have found that people who work for small or medium-sized companies work harder and are more committed," says David Smith, author of one of the latest studies in this field. "The smaller the environment, the bigger the part you play as an individual and the more people notice your absence."
However, smaller companies can be more flexible when it comes to working hours, and have better working conditions. But working for a smaller firm is not without its disadvantages. Career development in the form of courses can be limited , but, on the other hand, employees often feel that they can learn more on the job.
In fact, opportunities for promotion are the same whatever the size of the company. Smith also says: "Our research shows that in a company of fewer than 50 people, employers can actually see what their employees are producing and then give them bonuses as appropriate."
Large companies regularly run their own courses for secretaries.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
C
解析
题目意为:大公司通常有自己的秘书培训课程。文章在说到小公司的一些劣势时提到“…Career development in the form of coursescan be limited.”小公司中职业的发展可能会受限于培训课程等方面。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xabO777K
本试题收录于:
BEC初级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC初级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
Readthearticlebelowabouttelephonesinthepeople’slifeandthequestions.Foreachquestion(13-18),markoneletter(A,B
Readthearticlebelowabouttelephonesinthepeople’slifeandthequestions.Foreachquestion(13-18),markoneletter(A,B
ReadthearticlebelowaboutGDP.Inmostofthelines34~45thereisoneextraword.Itiseithergrammaticallyincorrectordo
Readthetextbelowabouttheuseofgold.ChoosethecorrectwordfromA,B,CorDontheoppositepagetofillineachgap.F
Readtheletterbelow.ChoosethebestwordtofillineachgapfromA,B,CorDontheoppositepage.Foreachquestion19—33
•Readthearticlebelowaboutserviceproductionandthequestionsontheoppositepage.•Foreachquestion13-18,markonele
ReadthearticlebelowaboutamanufacturingcompanycalledLebrun.Inmostofthelines(34-45),thereisoneextraword.Iteit
ReadthemagazinearticlebelowaboutAndySeymour,theChiefExecutiveofachainofbookstorescalledBookroom,andthequest
•Lookatthenotesbelow.•Someinformationismissing.•Youwillhearaconversationaboutmakingtravelarrangements.•For
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearaconversationaboutmakingtravelarrangements.Foreachqu
随机试题
这个路口允许车辆怎样行驶?
绒癌除来源于葡萄胎外,还源于________、________及________。
支气管扩张症最有意义的体征是
省级注册机构或者部门注册机构应当在准予变更之日起( )日内,将变更注册人员情况报国务院建设主管部门备案。
关于账户的试算平衡,下列表述中,正确的有()。
人生进入衰老过程的起点是()。
Winmail邮件服务器的快速设置向导中,不能设置的是()。
TheJapanesedesireformarriagehadbeenverystrong,inthefifth"worldyouthattitudesurvey"【C1】______bytheManagementand
Angerandotherstrongemotionscantriggerpotentiallydeadlyheartrhythmsincertainvulnerablepeople.Previousstudies
A、Theyrealizetheimportanceofkeepingfit.B、Therearetoomanytrafficjams.C、Theeconomyisslowingdown.D、Gasisinshor
最新回复
(
0
)