首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Smartphones and tablet computers are getting less popular. B、Millions of people give up conventional PCs for mobile devices. C
A、Smartphones and tablet computers are getting less popular. B、Millions of people give up conventional PCs for mobile devices. C
admin
2016-03-29
50
问题
Google got a belated gift from the holiday-shopping season. Excluding certain items, Google reported a profit of $ 10.65 a share, exceeding analysts’ estimates.(19)Revenue was $ 11.34 billion, up from $ 8.13 billion in the same period a year ago. For its fiscal year, Google hit $ 50 billion for the first time. The financial surge sent Google shares up nearly 5% in after-hours trading, to $736. 40, on Tuesday. Still, Google’s results were tempered by an unnerving trend: The price advertisers pay Google each time someone clicks on an ad dipped 6% from the year-ago quarter—the fifth-straight quarter that so-called cost-per-click prices have declined, year over year. Results on the heels of a third quarter in which earnings tumbled, gave investors a better sense of how the growing popularity of smartphones and tablet computers are affecting prices in the digital-advertising market. Like Facebook, Zynga and others, Google faces a vexing issue:(20)As millions of people give up conventional PCs for mobile devices, advertisers pay Google lower rates for search ads on smartphones and tablet computers than they do for ads found through searches on desktop PCs and laptops. So far, advertisers haven’t been willing to pay as much because of the disparity in screen sizes. But Google’s fourth-quarter numbers offered hope. The company’s advertising rates fell less than in previous periods.(21)Google’s earnings have risen overall, because the total number of clicks on the ads—for which Google is often paid—have steadily climbed.
19. How much was Google’s revenue in the same period a year ago?
20. Why does Google get lower rates for search ads on mobile device than those on PCs?
21. What does the speaker say about Google s earnings?
选项
A、Smartphones and tablet computers are getting less popular.
B、Millions of people give up conventional PCs for mobile devices.
C、There is no promising future for ads on mobile devices.
D、Advertisers face the problem of bankruptcy.
答案
B
解析
原因目的题。本题问的是谷歌移动设备的广告收入率要低于个人电脑的广告收入率的原因。短文中指出由于数百万计的人放弃了传统的个人电脑,更倾向于移动设备,因此广告商付给谷歌在智能手机和平板电脑的广告费用要低于在台式电脑和笔记本电脑上的广告费用。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xhL7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Toshowthespearpointsarerathersmall.B、Toillustratelotsoffoodandtoolsrelicsarefound.C、Toshowpeople5,000yea
A、Tolivehappily.B、Tobecontented.C、Toliveandcherishwhatyouhaveatthemoment.D、Tohaveagreatambition.C细节题。原文“The
A、Hewascheckinghiswriting.B、Hewascountingthecoins.C、Hewasreadingabook.D、Hewastalkingtoanotherman.B细节题。根据男士的
A、Lawyerandclient.B、Shopassistantandcustomer.C、Dentistandpatient.D、Waiterandcustomer.D推断题。男士问女士牛排想要几分熟的,女士回答全熟。由此可知
TheMostImportantSkillsforModernPeople1.随着科技的发展,现代人的技能也随之变化2.有人认为外语、计算机等技能很重要,也有人认为沟通技能更重要3.在我看来……
A、Hethinksitdoesn’tmattertokeepotherpeoplewaiting.B、Hewantedthewomantohelphimwithhisassignment.C、He’supset
Forgetthewidelyunlovedredesign.Facebookhascommittedagreateroffense.AccordingtoanewstudybydoctoralcandidateAry
Childrenwholivenearamainroadareingreaterdangerofcatchingpneumonia(肺炎)becausepollutionfrompassingtrafficdamages
Theproblemofhowhealth-careresourcesshouldbeallocatedorapportioned,sothattheyaredistributedinboththemostjust
A、Trafficlawsandregulations.B、Drivingtheoryandpractice.C、Switchinglanesandturningcorners.D、Waystoavoidtrafficac
随机试题
因违约行为造成损害高于合同约定的违约金,守约方可()。
Excel工作窗口中,下列()含有Excel的工作命令。
下列关于基金销售宣传内容的规定不正确的是()
丁公司需要确定未来的股利政策,希望采取的股利政策能为投资者提供可预测的现金流量,减少管理层将资金转移到盈利能力差的活动的机会,并为企业提供稳定的现金流。根据以上信息可以判断,适合该公司选择的股利分配政策是()。
不属于“唐初四杰”的诗人是()
《左传》曰:“封建亲戚,以藩屏周。”其中的“封建”是指西周时期实行()
人口红利是指一个国家的劳动年龄人口占总人口比重较大,抚养率比较低,为经济发展创造了有利的人口条件。目前,我国正处于人口红利的()阶段。
与斯巴达教育相比,下列选项中,不属于雅典教育特点的是()。
某公司与客户签订了一个系统集成项目合同,对于项目的范围和完成时间做出了明确的规定。在制定进度计划时,项目经理发现按照估算的活动时间和资源编制的进度计划无法满足合同工期,为了达到合同要求,项巨项目经理不宜采用的方法是_______。
•Readthearticlebelowaboutevaluatingtheworkofcompanydirectors.•Choosethebestsentencefromtheoppositepagetofi
最新回复
(
0
)