首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Though it is mere 1 to 3 percent of the population, the upper class possesses at least 25 percent of the nation’s wealth. This c
Though it is mere 1 to 3 percent of the population, the upper class possesses at least 25 percent of the nation’s wealth. This c
admin
2015-04-28
40
问题
Though it is mere 1 to 3 percent of the population, the upper class possesses at least 25 percent of the nation’s wealth. This class has two segments: upper-upper and lower-upper. Basically, the upper-upper class is the "old rich"—families that have been wealthy for several generations—an aristocracy of birth and wealth. Their names are in the Social Register, a listing of acceptable members of high society. A few are known across the nation, such as the Rockefellers, Roosevelts, and Vanderbilts. Most are not visible to the general public. They live in grand seclusion (深居简出) , drawing their income from the investment of their inherited wealth. In contrast, the lower-upper class is the " new rich". Although they may be wealthier than some of the old rich; the new rich have husded ( 急于做) to make their money like everybody else beneath their class. Thus their prestige is generally lower than that of the old rich, who have not found it necessary to lift a finger to make their money, and who tend to look down upon the new rich.
However its wealth is acquired, the upper class is very, very rich. They have enough money and leisure time to cultivate an interest in the arts and to collect rate books, painting, and sculpture. They generally live in exclusive areas, belong to exclusive social clubs, communicate with each other, and marry their own kind—all of which keeps them so distant from the masses that they have been called the out-of-sight class. More than any other class, they tend to be conscious of being members of a class. They also command an enormous amount of power and influence here and abroad, as they hold many top government positions, run the Council on Foreign Relations, and control multinational corporations. The actions affect the lives of millions.
All the following statements are true EXCEPT that______.
选项
A、the upper-upper class is of aristocratic origin
B、the "old rich" enjoy higher prestige than the "new rich"
C、the "old rich" isolate themselves and lead a lonely life
D、the upper class owns at least a quarter of the country’s wealth
答案
C
解析
“旧富"与世隔绝,过着孤独的生活。从第二段可知,虽然他们深居简出,但他们并不寂寞。他们有足够的金钱和时间培养艺术爱好和收集稀有书籍、画作和雕塑。他们进出专门的俱乐部并互相交流。选项A,B,D都在第一段被提及。A,上等阶层有贵族血统。B,“旧富"比“新贵"享有更高的声望。D,上等阶层至少拥有全国财富的1/4。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xnRO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Ifyouhavetrouble______thepoems,thenotesonthemarginswillhelpyou.
Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavelongbeenasubjectofdiscussionamongeconomists(经济学家).Ithasb
Alllawyershavehadexpensiveandhighlyspecializedtraining,andtheyworklong,difficulthoursforthemoneytheyearn.(P
______Iwrotealittlepoem,Iconfidentlyplaceditrightonmyfather’splateonthediningroomtable.
GermanzoologistRandolfMenzelsaysbeesaren’tasbusyaspeoplebelievetheyare."Beesarenotparticularly【76】.Insteadthe
Beforethefinalexam,manystudentshaveshown______oftension(紧张).Somehavetroubleinsleepingwhileothershavelostthe
Liberal(自由)educationisbecomingthetaskofteachers.Itis【C1】______notonlytoteachandlearnknowledge,butalsotodevel
Themainpurposeofthispassageisto______.Whichofthefollowingbestdescribestheorganizationofthispassage?
Hehad______tospendhisholidaysinItaly,butcircumstancesforcedhimtochangehismind.
ItwasachillyNovembereveninginNewYorkCity,andmydaughterandIwerewalkingupBroadway.Noranoticedaguysittingin
随机试题
某直流负载,电阻为1.5kΩ,要求工作电流为10mA,若采用单相半波整流电路,试求整流变压器二次侧电压有效值,并选择整流二极管的有关参数。
含有乙炔基的药物是
糖类纸色谱显色剂是
混凝土的强度与试件尺寸有关的现象称为尺寸效应。形状相同的试件,试验测得的强度随试件的尺寸减小而()。
根据《水利工程质量监督管理规定》(水建[1997]339号),下列说法正确的是()。
根据《建设工程工程量清单计价规范》(GB50500-2013),发包人支付安全文明施工费预付款的时间和金额分别为()。[2015年真题]
与货币供应量M0相对应的货币乘数K0为()为扩大内需,中央银行利用差别利率政策,使r降为5%,s变为40%,e变为10%,这样,K1、K2、K3分别改变为()
3个3口之家一起观看演出,他们购买了同一排的9张连座票,现要求一家人必须坐在一起,问有多少种不同的坐法?
价值评价是一种关于价值现象的认识活动,价值评价在实践过程中具有重要作用,主要体现在
设f(x)在(-∞,+∞)内可导,且对任意x1,x2,当x1>x2时,都有f(x1)>f(x2),则________。
最新回复
(
0
)