首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Scots are more likely to drink themselves to death than people from any other nation in Western Europe except Austria and Poruga
Scots are more likely to drink themselves to death than people from any other nation in Western Europe except Austria and Poruga
admin
2019-05-26
60
问题
Scots are more likely to drink themselves to death than people from any other nation in Western Europe except Austria and Porugal.Everyday,six Scots die from alcohol—related conditions.Our hospitals and health services struggle with the wider damage.An estimated 51,600 Scots suffer from drink—related illness.Incidence of liver disease has shot up 40 per cent in the past seven years.Most knife attacks and most adult murders occur under the influence of alcoh01.
As if all this were not bad enough,problems with alcohol abuse are now spreading to an ever younger age group.The proportion of pupils aged 12-15 who had had an alcoholic drink in the previous week rose in the last decade from 14 per cent to 21 per cent.Today more than 40 percent of all 15-year—olds admit to having had a drink in the past week.Much juvenile crime and vandalism is drink related.
To this credit,the Executive has focused his attention on alcohol abuse problem.Behind the scenes,the Executive is discussing how far it should go in trying to persuade Scots to drink in a more sensible fashion.The First Minister is known to be against an alcohol ban on the lines of prohibition on public smoking.He is correct that such a move would not be accepted by the electorate and,anyway,general prohibition tends to drive substance abuse underground rather than eliminate it.
Nevertheless,a debate is emerging on what controls to put on the easy availability of alcohol,especially to the young.As we report today,Donald Gorrie,the veteran Liberal Democrat MSP,is launching a campaign in the Scottish Parliament to prohibit supermarkets from offering cut—price promotions on alcoholic drinks,in line with a similar ban on such promotions to off-licenses and public houses introduced earlier this year.
It remains to be seen if it iS technically feasible to define sales promotions of alcohol in a supermarket in such a way as to control them.There is also a reasonable argument that it is better to have people buy drinks at a supermarket,where the likelihood is they will consume the alcohol at home rather than binge in public.On the other hand,much of the alcohol consumed by underground drinkers is pilfered from the family supply.Perhaps the real solution is to question me cheapness of alcohol across the board.
Nevertheless,Mr.Gorrie has opened an important public discussion.He has a knack for making parliament confront awkward issues,and alcohol is one such issue.
To eliminate alcohol abuse.the author believes that_____.
选项
A、there should be prohibition on public drinking
B、general prohibition only makes abuse underground
C、alcoholic drinks should not have cut.price promotions
D、it 1S better to consume alcohol at home than in public
答案
B
解析
细节题。题干:为了根除酗酒,作者认为_______。作者认为全面禁酒只能是人们秘密酗酒而不能根除,故可排除A;根据第四段最后一句话“…in line with a similar ban on such promotions to off-licenses and public houses introduced earlier this year”可知,作者认为禁止超市对酒进行减价促销跟今年年初实行的吊销驾照等一系列禁令一样不起作用,故可排除C;根据第六段中“…much of the alcohol consumed by underground drinkers is pilfered from the family supply”可知作者认为只允许人们在家喝酒这一做法也行不通,故D不正确。根据原文第三段最后一句“tends to drive substance abuse underground”可知,全面禁酒只能导致人们秘密酗酒,B选项“全面酗酒只能导致秘密酗酒”。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xuHl777K
本试题收录于:
英语题库公安招警分类
0
英语
公安招警
相关试题推荐
Latinisalanguagenolongerspokenbypeopleintheirdailyroutinelife,butmanyLatinwordsarestillwidelyusedinourwri
Amongthemostpopularbooksbeingwrittentodayarethosewhichareusuallyclassifiedassciencefiction.Hundredsoftitlesar
ScotsaremorelikelytodrinkthemselvestodeaththanpeoplefromanyothernationinWesternEuropeexceptAustriaandPoruga
Notsolongagoalmostanystudentwhosuccessfullycompletedauniversitvdegreecouldfindagoodcareerquiteeasily.Companie
Whilesome________ofwhalesarenearextinction,manycountriesstillrefusetoacceptabanonwhalehunting.
Teensequippedwithspecificskillsandqualitiesmaybebetter________avoidingthedangersothersexperience.
Whatyoufeedanewbornbabyduringthefirstweekoflifecouldbecriticalindecidingwhetherthatbabygrowsuptobeobese(
Thereisarealpossibilitythattheseanimalscouldbefrightened,________asuddenloudnoise.
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobeaconfusingandfrustratingexperience.Thelecturerspe
ThevocabularyandgrammaticaldifferencesbetweenBritishandAmericanEnglisharesotrivialandfewashardly_________.
随机试题
足阳明胃经下腹部的腧穴主治病证
妊娠晚期胎动次数出现哪种情况提示胎儿有危险
公路工程质量控制关键点的实际效果表现在()。
现金流量表有助于评价企业的()。
A企业出售全部短期股票,所得净收入(已扣除相关税费)为5000元,投资成本为4680元,若A企业按单项计提跌价准备并同时结转已提的跌价准备,其已提的跌价准备为200元,则应计入“投资收益”科目中的金额为()。
2014年某房地产开发企业以拍卖方式取得土地进行写字楼的开发,支付土地出让金3000万元;写字楼开发成本2800万元,其中含公共配套设施费用500万元;房地产开发费用中的利息支出为300万元(能够按转让房地产项目计算分摊并提供金融机构证明);当年写字楼全部
下列各项中,不符合票据和结算凭证填写要求的是( )。
1927年,南京国民党政府设立()
蓄意:谋杀
TheethicaljudgmentsoftheSupremeCourtjusticeshavebecomeanimportantissuerecently.Thecourtcannot【B1】______itslegit
最新回复
(
0
)