首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I was in my third year of teaching writing at Ralph High School in New York, when one of my students, 15-year-old Mikey, gave me
I was in my third year of teaching writing at Ralph High School in New York, when one of my students, 15-year-old Mikey, gave me
admin
2018-05-03
48
问题
I was in my third year of teaching writing at Ralph High School in New York, when one of my students, 15-year-old Mikey, gave me a note from his mother. It explained his absence (缺席) from class the day before:
"Dear Mr. McCort, Mikey’s grandmother, who is eighty years of age, fell down the stairs from too much coffee and I kept Mikey at home to take care of her and his baby sister so I could go to my job. Please excuse Mikey and he’ll do his best in the future. P.S. His grandmother is OK. "
I had seen Mikey writing the note at his desk. I said nothing. Most parental-excuse notes I received were penned by my students. If I were to deal with them, I’d be busy 24 hours a day. The writers of those notes didn’t realize that honest excuse notes were usually dull : "Peter was late because the alarm clock didn’t go off. "
The students always said it was bard putting 200 words together on any subject, but when they produced excuse notes, they were excellent. So I decided to type out a dozen excuse notes and gave them to my classes. I said, "They’re supposed to be written by parents, but actually they are not. True, Mikey?" The students looked at me nervously.
"Now, this will be the first class to study the art of the excuse note -the first class, ever, to practice writing them. " Everyone smiled as I went on, "Today I’d like you to write An Excuse Note from Adam to God’ or ’ An Excuse Note from Eve to God’. " Heads went down. Pens raced across paper. For the first time ever I saw students so immersed (专心的) in their writing, they had to be asked to go to lunch by their friends.
The next day everyone had excuse notes. Heated discussions followed. But suddenly I saw the headmaster at the door. He entered the classroom and walked up and down, looking at papers, and then said, "I’d like you to see me in my office. " My heart sank.
When I stepped into his office, he came to shake my hand and said, "I just want to tell you that that lesson, that task, whatever the hell you were doing, was great. Those kids were writing on the college level. Thank you. "
What did the author do with the students found dishonest?
选项
A、He reported them to the headmaster.
B、He lectured them hard on honesty.
C、He had them take notes before lunch.
D、He helped improve their writing skills.
答案
D
解析
细节题。题干意为“当作者发现这些学生撒谎时,他做了什么?”根据第四段第二句“so I decided to type out a dozen excuse notes and gave them to my classes.”和第五段首句“this will be the first class to study the an of the excuse note…”可知,作者这样做的目的是要帮助学生提高写作水平。故D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/xurd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
ItissaidthatSally’sbeenpaintingforyearssinceshewasalittlegirl,______?
Whydidpeoplekeepdogsintheolddays?
WhatisMarydoingatthebeginningofthetalk?
It’smyfirstwritinginthenewclass.IafraidImay76.______makelotsofmistake.Butwithoutpractice,Icannever
Adopt-A-BookatLeedsUniversityLibraryIsthereabookthatmeansalottoyou?Abookthathasencouragedyou?Abookthat
Anofficeisthe"Brain"ofabusiness.Inanoffice,figures(数字),listsandinformationarecollectedandarrangedtotellthe
Ofallthesciences,onlytwoaresubjectsthathaveadirect(直接的)andnoticeableeffectonourliveseveryday.Oneismeteoro
Clearly,hedoesn’thaveaplan,______hewouldhavesaidsomething.
Iphonedhimtwiceand______messages,butheneverreturnedmycall.
What’stheman’sopiniononwatchingTV?
随机试题
通过允许作用保持血管平滑肌对儿茶酚胺敏感性的激素是()(2010年)
根据《基药办法》,应当从国家基本药物目录中调出的情形不包括()。
对最大地面浓度点的环境影响分析可考虑预测值和所有现状背景值的()的叠加影响。
根据费用控制目标和要求的不同,费用目标的分解可以分为()。
施工方法的控制主要包括()等方面的控制。
下列各项中,属于融资活动的有()。
阅读下文,回答下列4题。(《威尼斯商人》是莎士比亚早期作品。剧本通过夏洛克与威尼斯商人安东尼奥的矛盾冲突,揭露高利贷者的残暴贪婪。安东尼奥为帮助他的朋友巴萨尼奥向鲍西娅求婚,借了夏洛克的三千块钱。夏洛克因与安东尼奥有宿怨,迫使他订了一个借约,如果不
非言语交际主要表现为_____语。
HospitalityAnAmericanfriendhas【T1】______youtovisithisfamily.Butif【T2】______anAmerican’shomebefore,maybeyou’re
Canmoneybuyhappiness?Yes,【S1】______theauthorsofanewstudy--butonlyuptoapoint.Psychologyhasshownthatricherpeop
最新回复
(
0
)