首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They tend to stay within shouting or running distance of their parents. B、They should be aware of the potential risks in the p
A、They tend to stay within shouting or running distance of their parents. B、They should be aware of the potential risks in the p
admin
2019-04-23
36
问题
"Go to the playground and have fun", parents will often say to their kids. But they should remember playgrounds can be dangerous. Each year about 200,000 children end up in hospital emergency rooms with playground injuries. Many injuries involve falls from too high equipment onto too hard surfaces. Nearly 70 percent of the injuries happen on public playgrounds. Recent studies show they may be badly designed—their protective surfaces are inadequate, and their equipment is poorly maintained. Parents should make sure that the equipment in the playground is safe and their children are playing safely. Last year, the national program for playground safety gave the nation’s playgrounds a grade of C for safety after visiting more than 3,000 playgrounds nationwide. Parents should watch closely. They should always be within shouting and running distance of their children. Young children don’t understand cause and effect, so they may run in front of moving swings. They’re also better at climbing up than getting down, so they may panic at the top of a ladder. It’s important for children to know you’re watching them. Once they feel that sense of security, that’s when they can be creative.
19. What is the cause of playground injuries?
20. What should parents do to prevent playground injuries?
21. What does the speaker say about young children?
选项
A、They tend to stay within shouting or running distance of their parents.
B、They should be aware of the potential risks in the playground.
C、They may panic in front of high playground equipment.
D、They can be creative when they feel secure.
答案
D
解析
题目询问作者说小孩子是怎么样的。关键是要听到最后一句:“一旦(小孩子)有了安全感,他们就能够发挥创造力。”D是原文的同义表达,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yDZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
BritishpsychologistshavefoundevidenceofalinkbetweenexcessiveInternetuseanddepression,aresearchhasshown.Lee
A、4.B、2.C、6.D、8.C文中共出现4和2这两个相关数字。文章开头提到有4名持枪分子被击毙,2名士兵丧生,二者相加即可得出交战双方丧生的人数。故答案是C项。
许多刚毕业的大学生找不到工作,在校学生则担心他们的未来。多个调查显示,三分之二的中国毕业生想在政府或者国有企业工作,而不是为中国令人瞩目的经济增长提供动力的民营企业。政府和国有企业被认为能免受经济萧条的影响。如今几乎没有大学生愿意放弃政府的铁饭碗而下海、加
EducationStudyFindsU.S.FallingBehind[A]TeachersintheUnitedStatesearnlessrelativetonationalincomethantheirco
A、Yes.B、No.C、Itdepends.D、Maybe.A短文中开头提到站着上课有助于学生更有效率地思考吗?德州农机大学的一项新研究表明确实如此。故选A。
A、Shewasquestionedbythepolice.B、Shewasshutinasmallroomfor20minutes.C、Shewasinsultedbytheshoppersaroundher
A、Oldproverbsareconstantlyreplacedbynewones.B、Someproverbsareassumingmoreandmoreimportance.C、Certainvalueshave
A、Theyguideusinhandlinghumanrelationships.B、Theyhelpusseetheimportantvaluesofaculture.C、Theyhelpusexpressou
A、Becausethedesignwastoostrong.B、Becausethepaintinglookedlikeaphotograph.C、Becausethepaintingwastoosimple.D、B
A、Theyeatnofat.B、Theyusefatsubstitutestocutfatandcalories.C、Theyonlyeatfreshfruitsandvegetables.D、Theyoften
随机试题
美国哈佛大学心理学家麦克利兰提出成就需要理论的时间是()
类似于睑板腺囊肿的眼睑肿瘤是
减少房地产经纪纠纷的主要手段包括()。
根据资金时间分布的不同和评价的需要,常用的资金等值换算公式有()。
关于中国经济发展新常态的说法,正确的是()。
古代“六艺”(礼、乐、射、御、书、数)中的“御”是指()。
下列哪个表述最为正确?()[上海财经大学2011研]
《法经》中规定“六禁”的篇目是()。
甲雇佣乙为自己的长途货车司机。乙在送货过程中,因重大过失致行人丙受到伤害。对丙的伤害应由()(2010年一专一第49题)
下面关于域本地组的说法中,正确的是()。
最新回复
(
0
)