首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Last year, when President George W. Bush announced that federal funds could be used to support research on human embryonic stem
Last year, when President George W. Bush announced that federal funds could be used to support research on human embryonic stem
admin
2016-01-30
49
问题
Last year, when President George W. Bush announced that federal funds could be used to support research on human embryonic stem cells, he mandated that only those cell lines that existed at the time would qualify for such support. More than a year later, it’s becoming increasingly clear that these existing cell lines are inadequate. Unless more are created, the research slowdown may exact a staggering cost in terms of human suffering.
Since this announcement, the US National Institutes of Health has tried to stimulate research on. the existing cell lines with new funding and efforts to streamline the initially cumbersome process of obtaining approved cells. However, whether there are 60 cell lines, as originally stated, or nine, as now appear to be available to NIH-funded investigators, the number is not adequate. Given the genetic diversity within the population, scientists need access to new cell lines if they are to come up with the most effective cell therapies.
The issue is partly one of safety. In conducting research with human participants, we must minimize risks. The most effective cell line might not be the safest. When developing a new medicine, a large number of molecules must be screened to find a balance between effectiveness and safety. The same is true with cells. In the context of cell therapy, it will be important to minimize unwanted immune reactions and inflammation this requires selection from a large number of cell lines to obtain the best match.
It’s clear from experiments with animals that stem-cell therapies can reduce human suffering as Parkinsonian mice have been cured with embryonic stem cells that were programmed to become dopamine-secreting, replacement nerve ceils. Soon, cells induced to make insulin in tissue cultures will be used in attempts to treat diabetic mice. Similar successes have been achieved in animal models of spinal-cord injury, heart failure and other degenerative disorders. We are at a frontier in medicine where tissues will be restored in ways that were not imaginable just a few years ago. The ethical issues raised by human-embryo research are profound. The human costs of restricting this research must be taken into account as well. The cost in dollars of delaying new stem-cell research is difficult to estimate. It might measure in the hundreds of billions of dollars, especially if one adds the lost productivity of individuals who must leave work to care for victims of degenerative disorders.
A less obvious, but real, cost is the damage to the fabric of America’s extraordinary culture of inquiry and technical development in biomedical science. Our universities and teaching hospitals are unparalleled. We attract the very best students, scientists and physicians from around the world. But these institutions are fragile. Research and education play key roles in attracting the best physicians. A crippled research enterprise might add an unbearable stress with long-lasting effects on the entire system. If revolutionary new therapies are delayed or outlawed, we could be set back for years, if not decades.
To steer clear of controversy, some investigators will redirect their research. Others will emigrate to countries where such research is allowed and encouraged. Some will drop out entirely. The pall cast over the science community could extend far beyond stem-cell research. Many therapies have emerged from collaboration between government-sponsored researchers and private enterprise. Few of these discoveries would have emerged if, for instance, recombinant DNA research had been outlawed 30 years ago. We face the same type of decision today with limits placed on human embryonic stem cells. Safeguards will be necessary. But if we do not proceed embracing the values of objective, open, inquiry with complete sharing of methods and results, the field will be left to less rigorous fringe groups here and abroad. Patients and society will suffer.
It can be inferred from Paragraph 1 that the author______.
选项
A、is in favor of stem-cell research
B、welcomes the research slowdown
C、takes a neutral stand on the research
D、thinks it essential to speed up the research
答案
A
解析
细节推断题。原文首段尾句体现了作者的态度“如果找不到更多的细胞株,研究就会停下来,这将使人类遭受巨大的损失”。由此可见,作者是支持干细胞研究的。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yFGO777K
0
考博英语
相关试题推荐
(复旦大学2011年试题)Aconsiderableamountofmedicalresearchisaimedatidentifyingriskfactorsfordisease.Therationalebehi
(北京航空航天大学2010年试题)Whenaninventionismade,theinventorhasthreepossible【1】ofactionopentohim;hecangivetheinvent
AreweatthebeginningofanotherAgeofExploration?Perhapsevenmoreimportant,areweatthebeginningof【C1】______AgeofC
Thecourtconsidersafinancial______tobeanappropriatewayofpunishinghim.
Whowouldhavethoughtwewouldbecomeaplanetof"ologies"?There’sbiology,psychology,herpetology,etymology,andgeologyj
Amongthemanywaysinwhichpeoplecommunicatethroughspeech,publicspeakinghasprobablyreceivedmorestudyandattractedm
WeissaidtheinstituteisworkingtogetherwiththeAmericanGeologicalInstituteandtheNationalAssociationofBiologyTeach
Inrecentyears,therehasbeenanincreasingawarenessoftheinadequaciesofthejudicialsystemintheUnitedStates.Costsa
EndangeredSpeciesEndangeredspeciesareplantsandanimalsthatareinimmediatedangerofextinction.Extinctionisactua
Westernscholarsgenerallyrecognizetwomainkindsofriddle:thedescriptiveriddleandthewittyquestion.
随机试题
文涵是大地公司的销售部助理,负责对全公司的销售情况进行统计分析,并将结果提交给销售部经理。年底,她根据各门店提交的销售报表进行统计分析。打开“计算机设备全年销量统计表.xlsx”,帮助文涵完成以下操作:将工作表标题跨列合并后居中并适当调整其字体、加大
________evidencethatlanguageacquiringabilitymustbestimulated.
女性,20岁,反复高热伴游走性关节痛,口腔溃疡、脱发1个月。辅助检查示血RF1:20(+),抗SSA抗体(+),抗双链DNA抗体(+),尿蛋白(++),颗粒管型5个/HP。治疗过程中查血小板降至7×109/L,白细胞及血红蛋白均于正常范围,下列哪项治疗
关于肾脏的描述,错误的是
补脾益肠丸为双层水蜜丸药物组成,外层:黄芪、党参(米炒)、砂仁、白芍、当归(土炒)、白术(土炒)、肉桂;内层:醋延胡索、荔枝核、炮姜、炙甘草、防风、木香、盐补骨脂、煅赤石脂。辅料:聚丙烯酸树脂Ⅱ、炼蜜、滑石粉、蓖麻油、乙醇、淀粉、药用炭、虫白蜡。制法
患者女,64岁。因头晕、头痛3日就医。查体:血压165/105mmHg,可考虑为()
关于封闭火区灭火法的工作原则,下列说法错误的是()。
下列所示灭火系统中,()属于闭式系统且适用的环境温度为4℃以下或70℃以上。
下列属于劳动合同中约定条款的是()。
Over-cultivationandalongperiodoferosionhasreducedthe_____ofmuchofthecountry’sfarmland.
最新回复
(
0
)