首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Soon after starting his job as supervisor of the Memphis, Term., public schools, Kriner Cash ordered an assessment of his new di
Soon after starting his job as supervisor of the Memphis, Term., public schools, Kriner Cash ordered an assessment of his new di
admin
2013-10-30
46
问题
Soon after starting his job as supervisor of the Memphis, Term., public schools, Kriner Cash ordered an assessment of his new district’s 104,000 students. What most concerned him was that the number of students considered "highly mobile," meaning they had moved at least once during the school year, had ballooned to 34,000. At least 1,500 students were homeless—probably more. It led him to think over an unusual suggestion: What if the best way to help kids in poverty-stricken urban neighborhoods is to get them out?
Cash is now calling for Memphis to create a residential school for 300 to 400 kids whose parents are in financial distress. His proposal is at the forefront(最前线)of a broader national trend. Public boarding schools are hardly a new concept. But publicly financing boarding schools for inner-city kids is a very different suggestion.
If Cash’s dream becomes a reality, it will probably look a lot like SEED(Schools for Educational Evolution and Development), whose 320 students live on campus five days a week.
Perhaps the most provocative(引起争论的)aspect of Cash’s proposal is to focus on students in grades 3 through 5. Homelessness is growing sharply among kids at that critical age, when much of their educational foundation is set, Cash says. His aim: to prevent illiteracy and clear other learning roadblocks early, so the problem "won’t migrate into middle and high school." Students will remain on campus year-round. "It sounds very exciting, but the devil is in the details," says Ellen Bassuk, president of the National Center on Family Homelessness in Newton, Mass. "What’s it like to separate a third-or fifth-grader from their parents?"
It may help to consider the experience of SEED student Mansur Muhammad, 17. When he arrived seven years ago, the first few weeks were tough. But Muhammad hasn’t looked back. He maintains a 3.2 GPA and reshelves books in the school’s library for $160 every couple of days, when he’s not in his room listening to rap or classical music and writing poetry. Inspired by a teacher, Muhammad is working on a book. "It was a long road for me to get here," he says, "and I have a long way to go."
What did Cash intend to do with the kids in poverty-stricken urban neighborhoods to "get them out"?
选项
A、Help them get better-off.
B、Drive them out of school.
C、Help them be academically outstanding.
D、Put them into a special boarding school.
答案
D
解析
第1段最后一句中的suggestion(建议)和第2段第1句中的calling for(呼吁)表明第2段第1句是对第1段最后一句的suggestion包含的具体内容的解释,由此可见,get them out是指第2段第1句提到的把贫困孩子安排到一所独立的寄宿学校(residential school)学习,D中的boarding school与文中的residential school同义,故本题应选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yIS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theyshouldaskforanincreaseinthebudget.B、Thecalculationsappearcorrecttoher.C、She’lltrytoseewhatmethodwasu
AreYourKidsEatingJunk?DevelopHealthyEatingHabitsInYourChildrenTheotherdayIwatchedaveryinformativedoc
AreYourKidsEatingJunk?DevelopHealthyEatingHabitsInYourChildrenTheotherdayIwatchedaveryinformativedoc
AreYourKidsEatingJunk?DevelopHealthyEatingHabitsInYourChildrenTheotherdayIwatchedaveryinformativedoc
A、Highschoolteachers.B、Taxidrivers.C、Waiters.D、Fruitsellers,D根据文章最后提到的内容,可知答案是D。
Sixteenyearsago,EileenDoyle’shusband,anengineer,tookhisfourchildrenupforanearlymorningcupoftea,packedasmal
Sixteenyearsago,EileenDoyle’shusband,anengineer,tookhisfourchildrenupforanearlymorningcupoftea,packedasmal
A、Onthejobmarket.B、Attheirformerschools.C、Intheirhomes.D、Atthelocalhighschoolsorcolleges.D事实细节题。短文最后一段指出“After
随机试题
对于送气口及排气口均安装过滤器的呼吸机,其内置管路的清洗与消毒,下列做法正确的是
猪等孢球虫病的主要发病日龄是
为避免高路堤边坡被路面水冲毁,可在路肩上设拦水缘石,将水流拦截至挖方边沟或在适当地点设()引离路基。
在短期内,居民的消费支出有可能大于可支配收入。()
财务会计报告向使用者提供的会计信息主要是()。
根据以下资料,回答下列问题。截至2018年底,全国60周岁及以上老年人口24949万人,占总人口的17.9%,其中65周岁及以上老年人口16658万人,占总人口的11.9%。全国共有老龄事业单位1600个,老年法律援助中心2.0万个,老年维权协调组织6.
怎样理解理性理财假设的意义?
在心理测验中,通过将被试的反应与标准答案相比较而获得的测验分数叫
Televisionhaschangedthelifestyleofpeopleineveryindustrializedcountryintheworld.IntheUnitedStates,wheresociolo
A、 B、 C、 D、 A图片上的树丛中有围着栅栏的小屋,所以正确答案是(A)。从图片来看,无法判断房屋的建筑材料,所以说它是砖瓦房的选项(B)是不正确的。(C)是因为图片中没有柴火垛,所以不能被选为答案。
最新回复
(
0
)