首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He lost his father when he was young. B、He worked hard before he read his father’s letter. C、He asked his father’s permission
A、He lost his father when he was young. B、He worked hard before he read his father’s letter. C、He asked his father’s permission
admin
2012-05-17
50
问题
My father was 44 and knew he wasn’t going to make it to 45. He wrote me a letter and hoped that something in it would help me for the rest of my life.
Since the day I was 12 and first read his letter, some of his words have lived in my heart. One part always stands out. "Right now, you are pretending to be a time-killer. But I know that one day, you will do something great." Knowing that my dad believed in me gave me permission to believe in myself: "You will do something great" He didn’t know what that would be, and neither did I, but at times in my life when I’ve felt proud of myself, I remember his words and wish he were here so I could ask, "Is this what you were talking about, Dad? Should I keep going?"
A long way from 12 now, I realize my father would have been proud when I made any progress. Lately, though, I’ve come to believe he’d want me to move on to what comes next: to be proud of, and believe in, someone else. It’s time to start writing my own letters to my children. Our children look to us with the same unanswered question we had. Our kids don’t hold back because they’re afraid to fail — they’re only afraid of failing us. They do not worry about being disappointed. Their fear — as mine was until my father’s letter — is of being a disappointment.
Give your child permission to succeed. If you don’t have children, then write a letter to someone who looks up to you. You know who they are. They’re writing for you to believe in them. I always knew my parents loved me. But trust me: That belief will be more complete, that love will be more real, and their belief in themselves will be greater if you write the words on their hearts: "Don’t worry; you’ll do something great." Not having that blessing from their parents may be the only thing holding them back.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. What happened to the speaker as mentioned in the passage?
27. According to the speaker, what are children afraid of?
28. What do we know about the speaker from the passage?
29. What is the main purpose of the passage?
选项
A、He lost his father when he was young.
B、He worked hard before he read his father’s letter.
C、He asked his father’s permission to believe in himself.
D、He knew what his father wanted to do from the very beginning.
答案
A
解析
选项中均为讲述有关He和father的句子,表明本题可能考查He和父亲的情况。由短文中提到的My father…knew he wasn’t going to make it to 45.He wrote me a letter…I was 12…可知,说话者的父亲知道自己活不过45岁,于是给说话者写了一封信,当时他12岁。由此可知,说话者很小的时候父亲就去世了,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yJf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Billhaswontherace.B、Billisastudent.C、Billhasenoughtimetodealwithhisclasswork.D、Billisasportsman.B本题中男士
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerinterestedinspelling.Thisis,however,a【S1】______.Noscho
Therearevariouswaysinwhichindividualeconomicunitscaninteractwithoneanother.Threebasicwaysmaybedescribedasth
Liketime,spaceisperceiveddifferentlyindifferentcultures.SpatialconsciousnessinmanyWesternculturesisbasedonape
ItwasmyEnglishteacher______(鼓励我不要失去信心)whenImetwithdifficultiesinlearningEnglish.
A、Policemananddriver.B、Teacherandpupil.C、Policemanandthief.D、Directorandactress.Asignal这里是动词,为发信号的意思。女士质问男士看到他们的信号为
A、He’snotsurehewantstogototheparty.B、HejustreturnedfromavisittotheAndersons.C、Hemaynotbeabletogivethe
Changesinthewaypeoplelivebringaboutchangesinthejobsthattheydo.Moreandmorepeopleliveintownsandcitiesinste
EarthquakesWhatcausesearthquakes?Theearthisformedoflayers.Thesurfaceoftheearth,about100kilometersthick,is
A、Peoplewithdogsdidmoreexercise.B、Dogslostthesameweightaspeopledid.C、Dogslikedexercisemuchmorethanpeopledid
随机试题
合同台账主要有()。
关于饰面板(砖)工程材料技术要求的说法,正确的有()。
牛腿设计的主要内容是什么?
利多卡因与普鲁卡因比较不具有以下哪个特点
采用(),坝块浇筑的先后程序须受一定的限制,必须是上游块先浇,下游块后浇。
关闭一个活动的应用程序窗口,可以使用快捷键()。
过境的不需要办理检疫审批和过境检疫手续。()
农村信用社改革的三大目标是()。
LanguageContextandEnglishTeachingI.Themeaningsoflanguagecontext1.Generallyspeaking:itcanbedividedintosituati
Pleasepardon______you.
最新回复
(
0
)