首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
During the early years of the twentieth century, wheat was seen as the very lifeblood of Western Canada. When the crops were goo
During the early years of the twentieth century, wheat was seen as the very lifeblood of Western Canada. When the crops were goo
admin
2012-08-21
63
问题
During the early years of the twentieth century, wheat was seen as the very lifeblood of Western Canada. When the crops were good, the economy was good; when the crops failed, the economy was slow and terrible. People in city streets watched the yields and the price of wheat with almost as much feeling as if they were growers. The marketing of wheat became an increasing favorite topic of conversation.
War set the stage for the most dramatic events in marketing the western crops. For years, farmers did not trust the grain selling as carried on through the Winnipeg Grain Exchange. Wheat prices were generally low in autumn, but farmers could not wait for markets to improve. It had happened too often that they sold their wheat soon after harvest when their farm debts were coming due, only to see price rising and some businessmen getting rich. On various occasions, producer groups asked for firmer controls, but government had no wish to become involved, at least not until wartime wheat prices threatened to run wild.
Anxious to check rising prices and rising living costs, the Canadian government appointed a board of grain experts to handle deliveries of the crops of 1917 and 1918. Grain Exchange trading was suspended and farmers sold at prices fixed by the board. To deal with the crop of 1919, the government appointed the first Canadian Wheat Board, with full authority to buy, sell and set prices.
What is the main purpose of the passage?
选项
A、To describe how wheat is marketed today in Canada.
B、To justify the suspending of the trade on the Grain Exchange.
C、To explain the reasons for setting up the Canadian Wheat Board.
D、To argue for further reforms on the Canadian Wheat Board.
答案
C
解析
文中涉及到了小麦买卖,但并不是说加拿大现在的小麦交易情况,而是说20世纪初的情况(文中第一段第一句:During the early years of the twentjeth century…),所以A不是正确答案。B(to justify the suspending of the trade on the Grain Exchange)的意思是:证明谷物交易所的交易暂时停止是合理的。从文章的内容看,谷物交易所的交易暂停只是文章最后一段涉及的一个方面的内容,并不是文章的主要内容,所以B是不正确的。选项D在文章中没有被提及。只剩下选项C是正确答案,全文都是为文章的最后一句作铺垫。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/yMwd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Carefulandcarelessare______.Manyscientistsare______.
Wheredidthisconversationtakeplace?
IbroughtaportableTV,figuringthatwatchingthelatemoviewas______anytokilloffthehoursuntildawn.
Itwas7:00aminKyoto,Japan,andthetaxicompanyhadjustcalledasecondtimetosaytheycouldn’tfindmyhouse.Onceagai
Onesummerdaymyfathersentmetobuywireforourfarm.At16,Iliked【C1】______betterthandrivingourtrack,【C2】______this
Sept.10thWednesdayFineTodayisTeacher’sDay.Iattendedacelebration【M1】______meetingholdbyourschool.A
Whatistheadvicegiveninthetext?WhatkindofmandoyouthinkAbrahamLincolnwas?
Thereare______studentsplayingbasketballintheroom.
Whydoesthewomanaskthewaitertocome?
Good-bye,Mr.Smith.I’mverypleased______.
随机试题
以下单位用于表示长度的是()
老年人体育锻炼的原则包括
A.沉香B.龙骨、牡蛎C.苏子降气汤D.真武汤E.蛤蚧粉
男性,37岁。起病呈急进性肾炎势态,肾活检报告为急进性肾炎Ⅲ型。女性,18岁。以肾病综合征起病,经肾活检证实为狼疮性肾炎弥漫增生型。
急性肾小球肾炎时的高血压主要是由于
建筑工程质量验收应划分为单位(子单位)工程、分部(子分部)工程、分项工程和()。
以下说法合理的有()。
深夜里,油麻地的街角___________有喝得微醺的路人。麦当劳里有人打瞌睡也有人敲着笔记本,眼里充满___________。凌晨六时,一只游荡的大狗踩过街边的果皮,有店主用长杆挑落果棚上___________的雨水。忙碌一晚的果栏,终于归于安静。依次填
设a>0,函数f(x)在[0,+∞)上连续有界,证明:微分方程y’+ay=f(x)的解在[0,+∞)上有界.
8237DMA控制器本身有16位的地址寄存器和字节计数器,若附加有4位的页面地址寄存器,则可以在容量为______的存储空间内进行DMA数据传送。
最新回复
(
0
)