首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To live for away from them. B、To choose their own lifestyles. C、To live in the same area as them. D、To marry a strange people.
A、To live for away from them. B、To choose their own lifestyles. C、To live in the same area as them. D、To marry a strange people.
admin
2013-05-19
67
问题
One important cause of the generation gap is the opportunity that young people have to choose their own lifestyles. In more traditional societies, when children grow up,. they are expected to live in the same area as their parent, to marry people that their parents know and approve of, and often to continue the family occupation. In our society, young people often travel great distances for their education, move out of the family home at an early age, marry--or live with people whom their parents have never met, and choose occupations different from those of their parents.
In our upwardly mobile society, parents often expect their children to do better than they did: to find better jobs, to make more money, and to do all the things that they were unable to do. Often, however, the ambitions that parents have for their children are another cause of the diversion between them. Often, they discover that they have very little in common with each other.
Finally, the speed at which changes take place in our society is another cause of the gap between the generations. In a traditional culture, elderly people are valued for their wisdom, but in our society, the knowledge of a lifetime may become dated overnight. The young and the old seem to live in two very different worlds, separated by different skills and abilities.
选项
A、To live for away from them.
B、To choose their own lifestyles.
C、To live in the same area as them.
D、To marry a strange people.
答案
C
解析
事实细节题。短文首段指出"In more traditional societies,when children grow up,they are expected to live in the same area as their parent... occupation.”(在比较传统的社会中,父母们期望孩子长大后和他们住在同一个地区,与父母认识和同意的人结婚,并继续家庭的职业。)
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ykg7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Herecomesthee-bookrevolutionAtwhattemperaturedoelectronicbookscatchfire?We’regoingtofindoutsometimethisy
Herecomesthee-bookrevolutionAtwhattemperaturedoelectronicbookscatchfire?We’regoingtofindoutsometimethisy
HowAdvertisementIsDone?ThelanguageoftheadvertiserWhenwechooseawordwedomorethangiveinformation;wealsoex
Itseemsyoualwaysforget—yourreadingglasseswhenyouarerushingtowork,yourcoatwhenyouaregoingtothe【11】,yourcred
FormanypeopleintheU.S.,sportsarenotjustforfun.Theyarealmostareligion.Thousandsofsportsfansbuyexpensivetic
FormanypeopleintheU.S.,sportsarenotjustforfun.Theyarealmostareligion.Thousandsofsportsfansbuyexpensivetic
A【B1】______ofthephysicalandchemicalnatureoflifemustbegin;notontheEarth,:butintheSumInfact,itis.attheSun
A、Shewouldgotoaparty.B、Shewouldworkovertime.C、Shewouldworkearlyinthemorning.D、Shewouldgohomeimmediatelyaft
Nooneshouldbeforcedtowearauniformunderanycircumstances.Uniformsaredemandingtothehumanspiritandtotallyunnece
Whentimeswerehard,whitementhoughtthatChineseAmericanswereresponsibleforthewhitemen’sunemployment.ChineseAmeri
随机试题
[*]
正常人尿常规检查,不可能出现下列哪项结果
某企业只生产一种产品,按0.6的平滑系数预测4月份的销售量为18500件。该企业1~4月份的实际销售量与总成本资料如下:要求:(1)采用高低点法进行成本性态分析。(2)采用平滑指数法预测5月份的产销量。(3)根据成
甲公司采用出包方式交付承建商建设一条生产线。生产线建设工程于20×8年1月1日开工,至20×8年12月31日尚未完工。专门为该生产线建设筹集资金的情况如下:(1)20×8年1月1日,按每张98元的价格折价发行分期付息、到期还本的公司债券30万张
某镇为节省耕地、繁荣经济、加快小城镇建没,经镇政府研究决定,在紧靠老镇繁华地带的河边,改河道围沙滩100亩,进行商贸区扑发建设。由于土地造价低,又紧靠繁华地带,投资者热情很高,很快就引进了私营业者60多户到此区安家落户从事商贸经营活动。此商贸开发区启动营运
制发公文的目的和要求,一般是由()确定的。
使用VC6打开考生文件夹下的源程序文件modi2.cpp。完成函数fun(char*str,char*s)空出部分。函数fun(char*str,char*s)的功能是:将在字符串str中下标为偶数位置上的字符,紧随其后重复出现一次,放在一个新串s中,s
AHowtoUseaPaintingKnife使用画刀的方法Paintingwithaknifeisabitlikeputtingbutteronbreadandproducesquitea(1)resu
Inmanycountries,whenpeoplegivetheirname,theyrefertothemselvesusingtheirlastnameorfamilyname.IntheUnitedSt
Wedon’tknowwhentheroadwillbe(wide)______.
最新回复
(
0
)