首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The Bush administration is about to propose far-reaching new rules that would give people with disabilities greater access to te
The Bush administration is about to propose far-reaching new rules that would give people with disabilities greater access to te
admin
2011-03-11
23
问题
The Bush administration is about to propose far-reaching new rules that would give people with disabilities greater access to tens of thousands of courtrooms, swimming pools, golf courses, stadiums, theaters, hotels and retail stores. The proposal would substantially update and rewrite federal standards for enforcement of the Americans With Disabilities Act, a landmark civil rights law passed with strong bipartisan support in 1990. The new rules would set more stringent requirements in many areas and address some issues for the first time, in an effort to meet the needs of an aging population and growing numbers of disabled war veterans.
More than seven million businesses and all state and local government agencies would be affected. The proposal includes some exemptions for parts of existing buildings, but any new construction or renovations would have to comply. The new standards would affect everything from the location of light switches to the height of retail service counters, to the use of monkeys as "service animals" for people with disabilities, which would be forbidden’.
The White House approved the proposal in May after a five-month review. It is scheduled to be published in the Federal Register on Tuesday, with 60 days for public comment. After considering those comments, the government would issue final rules with the force of law. Already, the proposal is stirring concern. The United States Chamber of Commerce says it would be onerous and costly, while advocates for disabled Americans say it does not go far enough.
Since the disability law was signed by the first President Bush, advances in technology have made services more available to people with disabilities. But Justice Department officials said they were still receiving large numbers of complaints. In recent months, the federal government has settled lawsuits securing more seats for disabled fans at Madison Square Garden in New York and at the nation’s largest college football stadium, at the University of Michigan.
The Justice Department acknowledged that some of the changes would have significant costs. But over all, it said, the value of the public benefits, estimated at $ 54 billion, exceeds the expected costs of $ 23 billion. In an economic analysis of the proposed rules, the Justice Department said the need for an accessible environment was greater than ever because the Iraq war was "creating a new generation of young men and women with disabilities". John L. Wodatch, chief of the disability rights section of the Justice Department, said:"Disability is inherent in the human condition. The vast majority of individuals who are fortunate enough to reach an advanced age will benefit from the proposed requirements. "
What do we learn about the Bush administration’s proposal of new rules?
选项
A、It is made on behalf of the aging people and disabled former army men.
B、It is a revised edition of the Americans With Disabilities Act.
C、It is a landmark civil rights law with the supports from both Parties.
D、It is the first proposal setting stricter requirement for some issues.
答案
A
解析
此题考查对原文相关细节的准确理解。四个选项需要逐一判别。根据题干提示,需要审视文章第一段。第一段的结论句提及the new rules would...in an effort to meet the needs of an aging population and...disabled war veterans,文中in an effort to meet the needs of(为了满足 ……的需求)对应A选项中的on behalf of(为了……的利益);an aging population(老龄人口)对应着A选项中的the aging people(老龄化的人);disabled war veterans(残疾老兵)对应着A选项中的disabled former army men(残疾退伍军人)。可以得知A选项与原文吻合,因此正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ynp4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Writeanessayof160-200wordsbasedonthefollowingdrawing.Inyouressay,youshouldfirstdescribethedrawing,theninter
InwhichareadothefindingsoftheresearchershaveconflictionwiththoseBritain’sHealthandSafetyExecutive(HSE),thegov
InwhichareadothefindingsoftheresearchershaveconflictionwiththoseBritain’sHealthandSafetyExecutive(HSE),thegov
InwhichareadothefindingsoftheresearchershaveconflictionwiththoseBritain’sHealthandSafetyExecutive(HSE),thegov
Whichoneofthefollowingstatementswouldsupportersofthe"nature"theoryagreewith?IntheUnitedStates,Blackpeopleof
Bywhatmeansdothechildrenoftheauthor’sfamilygotoschool?Themainideaofthepassageisabout______.
There(1)_____notonetypeofreadingbutseveralaccordingtoyourreasonsforreading.Toreadefficiently,youhaveto(2)__
The1990shavebeendesignatedtheDecadeAgainstDrugAbusebytheUnitedNations.But,(1)_____lessthanthreeyearstogobe
AllAmericansareatleastvaguely(1)_____withthe(2)_____oftheAmericanIndian.CutbacksinfederalprogramsforIndiansh
Incountryaftercountry,talkofnonsmokers’rightisintheair.Whileamajorityofcountrieshavetakenlittle(1)_____yet,
随机试题
甲从乙商场购买丙厂生产的彩电一台,使用中荧光屏爆炸造成人身伤害,受害人甲因此()
最保险的止血方式是
最易导致免疫耐受的抗原注射途径是
崔某虚构“卢氏县药都中药材种子种苗贸易部”,在根本没有任何中药材种子种苗,也未经广告管理部门审核的情况下,擅自通过《故事大观》、《农民致富之友》等刊物刊发中药材种植等含虚假内容的广告,并私自印制种植宣传小报向种植户邮寄散发,误导消费者,骗取他人财物。从20
点电荷+q和点电荷一q相距30cm,那么,在由它们构成的静电场中()。[2011年真题]
按现行企业会计准则规定,下列说法中正确的有()。
简述学前教育与社会经济的关系。
平原是绝对高度低于200米、相对高度小于50米的平缓陆地,是陆地地貌最基本的类型之一,世界大部分人口均居住在平原地区。世界上最大的平原是()。
WhenwasTwainborn?
WhatWilltheWorldBelikeinFiftyYears?A)Thisweeksometopscientists,includingNobelPrizewinners,gavetheirvisionof
最新回复
(
0
)