首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The extract below comes from an article which appeared in a magazine called Society Today. You read the extract and have strong
The extract below comes from an article which appeared in a magazine called Society Today. You read the extract and have strong
admin
2019-04-08
52
问题
The extract below comes from an article which appeared in a magazine called Society Today. You read the extract and have strong feelings about its contents, and decide to write an article, in which you respond to the points made and express your own views.
Popular Culture—which includes the media, sport and the fashion industry—places great emphasis on the importance of image and appearance. This influence is producing a generation of
people who are superficial (肤浅的) and self-centered.
You should write the article in no fewer than 120 words. Now write your letter on the answer sheet.
选项
答案
The Influence of Popular Culture It seems that image and appearance are attracting more and more attention in the modern world which is full of material desires. Some believe that it is the rise of popular culture including the media, sport and the fashion industry to blame. It is definitely true that this has somewhat brought about some shallow and egoistic people. However, we absolutely should not attribute this to the popular culture itself. Popular culture, opposite to classic culture, is easy to appreciate and comprehend and is oriented to the common people. Being popular does not mean emphasizing the appearance. The reason why they mislead some people is that they have developed a false concept in their mind. They believe anything popular must be presentational and only related to outer appearance. Whether the influence of popular culture is positive or negative depends on how people perceive and treat them. Properly used, they can instruct and entertain the public; on the contrary, they can also produce a generation of skin-deep people.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/z3jK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
CricketCricketisan【T1】_____________________gameplayedbetween2teamstryingtohita【T2】_____________________balla
Successfulsportsprofessionalscanearnagreatdealmoremoneythanpeopleinotherimportantprofessions.Somepeoplethinki
ComparingtheTOEFL,IELTS,andTOEICTestsThreepopularstandardizedtestsofEnglisha)TOEIC-tests【T1】________inin
WhichofthefollowingtagquestionsisINCORRECT?
A、Lastweek.B、Onasummerday.C、Towardsevening.D、Lateatnight.D①选项都是表示时间的名词,听音时应留意对话中提到的时间。②男士问女士抢劫案是怎么发生的,她说是在深夜回家的路上发生的
Asyoutouchpeople,surfacesandobjectsthroughouttheday,you________germsonyourhands.
A.shortenedB.expressionC.originsD.breaksE.statementF.directionsG.manners
Vibrationsinthegroundareapoorlyunderstoodbutprobablywidespreadmeansofcommunicationbetweenanimals.Itseems【C1
A、672-555-3234B、627-355-3234C、627-555-2224D、627-555-3234D由原文可知,男士的电话号码是:627-555-3234。故答案为D。
Thereisawordof7letters.Thefirst3lettersisforfemale,thefirst4isforabraveman,andthewholeisforabravewo
随机试题
A.黄连清心饮B.三才封髓丹C.程氏革藓分清饮D.知柏地黄丸
A.感染率B.续发率C.引入率D.死亡率E.累积死亡率在某些传染病最短潜伏期到最长潜伏期之间,易感接触者中发病的人数占所有易感接触者总数的百分率,称为
欧盟输往中国的货物使用阔叶树木材做木质包装的,可由出口商出具《使用非针叶树木质包装声明》。 ( )
从会计师事务所、银行、咨询机构等处得到的资料属于历史资料。()
切断物流系统和其他系统之间的联系,只要物流糸统本身功效完备,物流系统还是能发挥其应有的作用而得以时间生存。
柏拉图认为教育应该是国家的。()
1930年5月,为反对当时中国工农红军中的教条主义思想,毛泽东撰写了重要著作《反对本本主义》。这是毛泽东最早的一篇马克思主义哲学著作。在这篇著作中,他提出了
WhenitcomestoBarbie’sbody,itwillnolongerbeonesizefitsall.OnThursday,Mattelunveiledcurvy,petiteandtallvers
[文字开始]一般我们看到的电脑都是由主机(主要部分)、输出设备(显示器)、输入设备(键盘和鼠标)三大部件组成。而主机是电脑的主体,在主机箱中有:主板、CPU、内存、电源、显卡、声卡、网卡、硬盘、软驱、光驱等硬件。从基本结构上来讲,电脑可以分
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledStatisticsofFamilyExpenses.Youshouldwriteatlea
最新回复
(
0
)