首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The group of old people did best in English classes. B、The old group did not perform as well as the young group. C、The young g
A、The group of old people did best in English classes. B、The old group did not perform as well as the young group. C、The young g
admin
2017-06-21
65
问题
M: But don’t many more parents live apart from their married children than used to be the case?
W: True, but this is because many more young families can afford to own their own homes these days than ever before. In other words, parents and their married children usually live in separate households because they prefer it that way, not because the children refuse to have mum and dad living with them.
M: Is this a good thing, do you think?
W: I think that it’s an excellent arrangement. We all like to keep part of our lives private, even from those we love dearly. I certainly don’t think that it’s a sign of the increased loneliness of old age.
M: Are people’s mental abilities affected by old age?
W: Certain changes do take place as we grow older, but this happens throughout life. These changes are very gradual and happen at different times with different people, but, in general, if you know a person well in his middle age and have seen how he deals with events and problems, you will easily recognize him in old age.
M: So that someone who enjoys new experiences, travel, education, and so on in his middle years will usually continue to do so into old age?
W: Exactly. We have carried out some very interesting experiments in which a group of people aged 60-70 and a group aged 30-40 had to learn the same things. The first thing we discovered was that the young group tended to be quicker at learning than the old group. However, although the old group took longer to learn, eventually, they performed as well as the young group. And when we tested the two groups several weeks later, there was again no difference between the two groups.
M: That’s very interesting indeed. What else did your experiments show?
W: Well, one group of old people agreed to attend evening classes for a year to study English and mathematics. In fact, most of this group became so interested in their studies that they continued them for another year. Anyway, we discovered that they did best in the English classes and that most of them steadily improved their ability to communicate in both the written and the spoken language.
M: What about the group who studied mathematics?
W: Well, that’s a different story. There seems to be no doubt that people find maths more difficult as they grow older. Though why this is so, I cannot say.
M: Perhaps pocket calculators will solve this problem.
W: I think you’re right. In fact, I’m sure that you are.
M: Okay. Time for a commercial. Stay tuned: we’ll be right back.
6. Why are there more parents living apart from their married children now?
7. What’s Professor McKay’s attitude towards more parents living apart from their children?
8. When are people’s mental abilities affected by age?
9. What did Professor McKay’s interesting experiments find?
10. What can’t Professor McKay offer explanation for?
选项
A、The group of old people did best in English classes.
B、The old group did not perform as well as the young group.
C、The young group did not perform as well as the old group.
D、The group of old people did best in mathematics.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/z3sK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Whomcanyoutrustthesedays?ItisaquestionposedbyDavidHalpernofCambridgeUniversity,andtheresearchersattheDow
Poetrydoesn’tmattertomostpeople.Onehastowonderifpoetryhasanyplaceinthe21stcentury,whenmusicvideosandsat
Englishisoneoftheworld’smostwidelyspokenlanguages.ThisispartlybecauseitwasthelanguageoftheBritishEmpire.T
Womenweremorelikelythanmentoreporthavingunderstandingsaboutsaferbehavior,suchasagreeingnottogetdrunk(23per
PASSAGETHREEWhydidn’ttheSephardiccommunitiesinTurkeyandBulgariasufferfromtheNaziHolocaustduringWorldWarII?
A、Tohaveauniformmarriagelawforthedividedcountry.B、Tomakeinterracialmarriagelegalthroughoutthecountry.C、Toforc
A、Supportive.B、Negative.C、Ambiguous.D、Cautious.D男士提到一些人认为美式谈判已成为谈判惯用的模式时,Janet回答道Maybeithas,maybeithasn’t,随后她列举了两个原因以支持自
A、Positive.B、Negative.C、Indifferent.D、Tolerant.B本题设题点在对话问答处。采访者在句(6—1)中问道职场是否应该存在感情,被采访者在句(6—2)回答道,她认为不应该存在感情,紧接着在句(6—3)中强调不
A、Indifferent.B、Critical.C、Supportive.D、Oppositive.C本题设题点在观点态度处。根据句(8)可知,大卫的朋友提到去自己不想去的地方,即便是坐飞机的头等舱也不愿意去,大卫对此表示赞同,因此[C]为正确答
A、Supportive.B、Prejudiced.C、Negative.D、Confused.C本题设题点在观点态度处。访谈中提到在20世纪70年代,人们开始推行healthpromotionprogramsandpolicies,但被问
随机试题
新生儿颅内出血兴奋状态的表现有
绘制下图所示梁的弯矩图。下图(b)中节点C发生单位转动。
A.胃肠道反应B.乳酸酸中毒C.低血糖反应D.白细胞减少E.水肿格列本脲最常见的不良反应是
CT导向穿刺活检拔针后扫描目的在于
患者,男,38岁。婚后7年未育,性欲减退,阳痿早泄,伴腰酸腿软,疲软无力,小便清长,舌质淡,苔薄白,脉沉细,除辨证属肾阳虚衰证外,还需“辨精用药”,据患者精子数少、成活率低、活动力差的情况,应在金匮肾气丸合五子衍宗丸的主方基础上加用
有3个大人、2个小孩要一次同时过河,渡口有大船、中船、小船各一只,大船最多能载1个大人、2个小孩,中船最多能载大人、小孩各1人,小船最多能载大人1人,为了安全,小孩需大人陪同,则乘船的方式有多少种7
《雷雨》:周朴园
正强化(2000年名词解释)
最近,一位历史学家在研究的过程中,发现了两份提到同一个人——司涅孜勒的资料,其中一份标明的日期是1739年5月3日,是一份司涅孜勒由于未经允许沿街叫卖而被逮捕的记录;第二份未标明日期,是一份司涅孜勒宣称他已经断断续续地沿街叫卖20年的声明。以上的事实最好地
已知a=6,b=15,c=23,则语句PrintSgn(a+bMod6-c\a)&a+b的输出结果为( )。
最新回复
(
0
)