首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The high cost of clothing. B、Its expensive transportation. C、The high prices of fast food meals. D、The stronger pound against
A、The high cost of clothing. B、Its expensive transportation. C、The high prices of fast food meals. D、The stronger pound against
admin
2013-03-11
60
问题
If your boss asks you to work in Moscow this year, he’d better offer you more money to do so — or even double that depending on where you live now. That’s because Moscow has just been found to be the world’s most expensive city for the second year in a row by Mercer Human Resources Consulting.
Using the cost of living in New York as a base, Mercer determined Moscow is 34.4 percent more expensive including the cost of housing, transportation, food, clothing, household goods and entertainment.
A two-bedroom flat in Moscow now costs $4,000 a month, a CD $24. 83, and an international newspaper $6. 30, according to Mercer. By comparison, a fast food meal with a hamburger is a steal at $4. 80.
London takes the No. 2 place up from No. 5 a year ago, thanks to higher cost of housing and a stronger British pound relative to the dollar. Mercer estimates London is 26 percent more expensive than New York these days. Following London closely are Seoul and Tokyo, both of which are 22 percent more expensive than New York, while No. 5 Hong Kong is 19 percent more costly.
Among North American cities, New York and Los Angeles are the most expensive and are the only two listed in the top 50 of the world’s most expensive cities. But both have fallen since last year’s study — New York came in 15th, down from 10th place, while Los Angeles fell to 42nd from 29th place a year ago. San Francisco came in a distant third at No. 54, down 20 places from a year earlier.
Toronto, meanwhile, is Canada’s most expensive city but fell 35 places to take 82nd place worldwide. In Australia, Sydney is the priciest place to live in and No. 21 worldwide.
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
29. What made London become the second most expensive city?
30. Which city is the third most expensive on the list?
31. Which city has dropped most on the list in North America?
选项
A、The high cost of clothing.
B、Its expensive transportation.
C、The high prices of fast food meals.
D、The stronger pound against the dollar.
答案
D
解析
短文中提到伦敦从去年的第五位升到第二位,其原因是高房价和英镑兑美元汇率上升,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/z7u7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Havingtherightqualificationsandexperience.B、Workingfromteninthemorninguntiltwointheafternoon.C、Writinganadv
Iletmychildrenmaketheirowndecisions______they’reolder:Iwouldn’tpresumetointerfere.
InthemonthofSeptember,inBritain,youmayseelargenumbersofbirds【C1】______onroofsandtelegraphwires.Thesebirdsar
A、Visitthehotel.B、Workintheclothingstore.C、Continueherjobsearchforawhile.D、Makeextramoneywhiletakingclasses.
Thereisnopoint______inthedangerousplaceifyoucan’tdoanything______thepeoplewhohavetostaythere.
A、It’sgoodofJonestohelphisfriend.B、It’sconvenienttomoveatweekend.C、Notmanypeoplespendweekendsathome.D、Jones
Modernscientistsdividetheprocessofdyingintotwostages-clinicalortemporarydeathandbiologicaldeath.Clinicaldeatho
A、Tuesdaymorning.B、Sunday.C、Wednesdayafternoon.D、Mondaymorning.D细节题。浏览选项可知,选项均为时间,听音时要注意辨认时间细节。对话中女士说她们每月组织六次旅行,threedur
A、Inadiningroom.B、Inahotel.C、Inanelevator.D、Inafreemarket.B从女士打听有无客房服务这一点来判断,对话应当发生在旅馆。
Earthquakesmayrightlyberankedasoneofthemostdevastatingforcesknowntoman:sincerecordsbegantobewrittendown,it
随机试题
女性患者,37岁,近10d来发热,体温最高在38.5℃,多在午后出现。伴咳嗽,多为干咳。应用青霉素治疗1周,不见好转。不除外支原体肺炎与早期继发性肺结核,鉴别诊断上下列哪项检查最重要
费用估算的方法有很多,常用的有()。
近年来,乡村旅游因其特有的自然资源、风俗民情和历史脉络而对游客产生了越来越强的吸引力。然而刚刚起步的乡村旅游大多充斥着廉价的兜售、毫无地方特色的“农家乐”的旅游揽客,忽视了其特有的文化内涵;对少数成功案例盲目效仿,对周边村落缺乏统一有效的协调和对比借鉴,出
下列各项中,会引起留存收益总额发生增减变动的是()。
最早用“启发式”教学的中外教育学家分别是()。
我国大庆这座城市的兴起,引起大量人口迁入,其影响因素主要是()。
左边给定的是纸盒的外表面,下列哪一项能由它折叠而成?
下列句子中含有升迁之意的是:
Ihopeyou’lldoitabit(carefully)______nexttime.
Onecalledherbossa"bitchfromhell"whileanotheradmitted"lyingthroughhisteeth"atinterview.BoththeBritishjob【B1】_
最新回复
(
0
)