首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The oceans, which cover nearly three-quarters of Earth’s surface, remain largely unexplored because of their vastness and inacce
The oceans, which cover nearly three-quarters of Earth’s surface, remain largely unexplored because of their vastness and inacce
admin
2010-07-24
72
问题
The oceans, which cover nearly three-quarters of Earth’s surface, remain largely unexplored because of their vastness and inaccessibility to us air breathers. Webb Research of East Falmouth, Massachusetts, hopes to open up much of that mystery field with a new underwater vehicle that is pushed ahead solely by the ocean itself, so it can potentially study the watery depths for years at a time. Such long-lasting detectors may someday form fleets that provide up-to-minute data for weather forecasting.
In the past, such autonomous underwater vehicles, or AUVs, have been battery powered and therefore required frequent recharges that limited their distance and depth of travel. Webb’s Slocum glider(滑翔机) hopes to solve this problem. "We conceived of a thermally powered engine to get the energy from the colder deep water of the ocean and the shallower warm water," Clayton Jones, an engineer at Webb Research, explains. "We picked out a material that undergoes a state change between those two temperatures in the ocean." When cold, this form-shifting substance is a compact solid. When warm, it expands and becomes a less dense liquid. The material’s expansion in warmer waters charges an internal mechanism that acts like stored power to control its buoyancy: by pumping mineral oil in and out of an external air bag, it alters its volume but maintains its weight. "The glider takes up more volume and becomes lighter than the water around it--less dense," Jones says.
Scientists can also fit the Slocum glider with a variety of different sensory equipment and Global Positioning Systems. Each time it surfaces, it can raise its tail antenna(天线) to transmit data to and receive instructions from researchers sitting comfortably in their cozy offices. The glider will have its first test in salt water at the end of this September.
The gliders could also get through and follow previously unstudied phenomena such as small underwater eddies (漩涡), which are vital to understanding water transport and heat flow in the ocean and therefore play an important role in storm formation and other weather development. "We have all these data snapshots(快照) from floats that just flow with the deep ocean current," Jones says. "To be able to fly through eddy sections, then transport with the whole eddy itself as it moves through the ocean, would be a very nice phenomenon to take a look at."
The new underwater vehicle is designed to ______.
选项
A、explore the vastness of the sea
B、transport people faster than boats
C、measure the depths of oceans
D、provide data for predicting weather
答案
A
解析
由题干中的The new underwater vehicle定位到原文首段第二句,Webb Research of East Falmouth...for years at a time.”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zIN7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Becausetheyallworkinthesamecompany.B、Becausetheydonotwantschoolbusestotaketheirchildrentoschool,C、Because
RodneyMace,35,ismarriedwithtwoyoungchildren,andisapart-timeteacherofarchitecturalhistory."Iamconstantlysurpr
Wantaglimpseofthefutureofhealthcare?Takealookatthewaythevariousnetworksofpeopleinvolvedinpatientcareare
A、Childrenacquiredtheinformationtheyneededbydirectexperience.B、Childrentaughtoneanotherinsmallsupervisedgroups.
A、Violence.B、Conflict.C、Mystery.D、Love.B
A、Therearemanydisabledpeopleintheworld.B、ThenumberofdisabledpeopleinIndiaisthegreatest.C、Indiahastwiceasma
Forcenturiesmandreamedofachievingverticalflight.In400A.D.Chinesechildren【S1】______withafan-liketoythatspunup
Mostparents,Isuppose,havehadtheexperienceofreadingabedtimestorytotheirchildren.Andtheymusthave【C1】______how
A、Themovieisboring.B、Themovieisinteresting.C、Thewomanlikesthemovieverymuch.D、Themandoesn’tlikethemovie.C
FrogWhenwasthelasttimeyousawafrog?Chancesare,ifyouliveinacity,youhavenotseenoneforsometime.Evenin
随机试题
Task2A.theguardianofthefamilyhealthB.stockinguponfoodsandgiftsC.returnonthefirstdayoftheNewYearD.
A.骨质破坏B.边缘不清,骨膜反应C.二者均有D.二者均无(2003年第125题)良性骨肿瘤的X线表现是
下列哪种方法可以减少影像的部分容积效应
煤气发生站水煤气、半水煤气的含氧量达到()时必须停炉。
在浮动汇率制度下的小型开放经济中,如果政府设置进口配额,那么在新的短期均衡中,()。
教师为了让学生对我国古代诗人所生活的朝代有个清晰的认知,将诗句打乱,下列按照诗人朝代的先后顺序排序正确的是()。①床前明月光,疑是地上霜。②夕阳西下,断肠人在天涯。③采菊东篱下,悠然见南山。④但愿人长久,千里
【背景材料】网络时代,人人都有一个“麦克风”。从“表哥”“房叔”的落马,再到“雷政富不雅视频”等热点事件,“网络曝光一纪委介入一查实处理”已经成为腐败案件查处的一条重要路径。但是,在网民看来十分给力的“网络反腐”,其实也是把双刃剑,除了其中或多或少含
巴纳姆效应:指人们常常认为一种笼统的、一般性的人格捕述十分准确地揭示了自己的特点。下列属于巴纳姆效应的是()。
自然污染物:指由于天然原因造成的环境污染物,与人工污染物相对。自然污染物超过一定的数量也可能造成环境的污染。下列不属于自然污染物的是()。
Inhis1979book,TheSinkingArk,biologistNormanMyersestimatedthat(1)_____ofmorethan100human-causedextinctionsoccu
最新回复
(
0
)