首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Advertisement aims to increase people’s awareness and arouse interest. It tries to inform and to persuade. The media are all use
Advertisement aims to increase people’s awareness and arouse interest. It tries to inform and to persuade. The media are all use
admin
2014-03-31
51
问题
Advertisement aims to increase people’s awareness and arouse interest. It tries to inform and to persuade. The media are all used to spread the message. The press offers a fairly cheap method, and magazines are used to reach special sections of the market. The cinema and commercial radio are useful for local market. Television, although more expensive, can be very effective. Other ways of increasing consumer interest are through exhibitions and trade fairs as well as direct mail advertisement.
We might ask whether the cost of advertisement is paid for by the producer or by the customer. Since advertisement forms part of the cost of production, which has to be covered by the selling price, it is clear that it is the customer who pays for advertisement. However,if large scale advertisement leads to increased demand, production costs are reduced, and the customer pays less.
It is difficult to measure exactly the influence of advertisement on sales. When the market is growing, advertisement helps to increase demand. When the market is shrinking,advertisement may prevent a bigger fall in sales than would occur without its support. What is clear is that businesses would not pay large sums for advertisement if they were not convinced of its value to them.
From the last sentence of this passage we conclude that______.
选项
A、businesses usually do not pay much for advertisement
B、businessmen know well that advertisement could bring them more profits
C、advertisement could hardly convince people of the value of the goods
D、advertisement usually cost businesses large amounts of money
答案
D
解析
总结归纳题。文章最后一句话的意思是:如果不能说服商家认同广告的价值,他们就不会花大笔钱做广告,也就是说广告会花费商家大笔的钱,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zKgK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
DearSir/Madam,ItismypleasuretorecommendMissAnderson,oneofmyformerclerks,tofillthepostofyouradvertisement
A、It’sverykindofyou.B、It’swonderful.C、I’m’afraiditcan’twork.D、Noproblem.D“Couldyou…?”是用来询问某种事情的可能性的常见句型,其回答只有肯定和否
PleasenotethatfromnextMondayweareintroducinganenvironmentallyfriendlyscheme(计划,方案).Allusedpaperfromtheofficew
Top4ThingstoDoBeforeYouGoTravelpreparationscanbestressful,That’swhyyoushouldtickoffthese4thingsimmediat
Doyouknowwhatlungs(肺)arelike?(11)areintheupperpartofourbodies.Wehavetwoofthem.Therearethousandsoflit
Notonlydoesitmakeexpensiveroadsystemsunnecessary,butitenablesvehiclestotravelequallywelloverlandandwater.
A、Shehasgotadriver’slicense.B、Shewasacceptedbyacollege.C、Sheisgoingtoanothercountry.D、Shegotagoodjob.D从男士
December15(Thursday),BeijingART:YanClubGroupExhibitionGroupExhibitionofOilsbyTalentedChineseYoungArtists.
Allovertheworldchildrenlearntounderstandandspeaktheirownlanguagebeforetheygotoschool.They【11】thiswonderfulsk
Unlessinvitedtospeak,youshouldremain(silence)______attheconference.
随机试题
某企业2008年销售收入净额为250万元,销售毛利率为20%,年末流动资产90万元,年初流动资产110万元,则该公司流动资产周转率为多少?
可摘局部义齿三种支持形式中,哪一项是错误的
债券筹资的特点不包括( )。
下列关于卖出看涨期权的损益(不计交易费用)的说法,正确的有()。
6月10日,某县国税局在对甲企业进行检查过程中发现甲企业有逃税行为,于6月15日向甲企业送达《税务处理决定书》要求甲企业补缴税款100万元,并缴纳相应的滞纳金;甲企业不服拟申请行政复议,遂于6月20日申请以自己的厂房设定抵押担保缴纳应补缴的税款和滞纳金。下
(),标志着金融期货交易的开始。
()是交易双方以当时外汇市场的价格成交,并在成交后的两个营业日内办理有关货币收付交割的外汇交易。
不动产登记的登记机构办理所在地为()。
“昼出耘田夜绩麻,村庄儿女各当家。童孙未解供耕织,也傍桑阴学种瓜。”这首古诗反映了古代中国经济的生产方式是()。
WhyhascrimeintheU.S.declinedSOdramaticallysincethe1990s?Economistsandsociologistshaveofferedabountyofreas
最新回复
(
0
)