You’ve probably been seeing and hearing a lot more about "eSports" lately. Major television networks are broadcasting competitio

admin2019-10-04  8

问题     You’ve probably been seeing and hearing a lot more about "eSports" lately. Major television networks are broadcasting competitions, and even more mainstream media coverage is planned for the near future. What are eSports and why are they so popular?
    Loosely defined, eSports are video game competitions. These can be anything from a local tournament(锦标赛) in a video game store to those staged in 25 ,000-seat arenas, watched live by millions of people around the world. In practical terms, " eSports" refers to the competitions engineered by global organizations that culminate in big-money championship tournaments—dollar figures that can exceed $ 1,000,000 for winners.
    The second question—"Why are they getting so popular?" —is more nuanced. The biggest reason is that fans of games enjoy watching them played at the highest level. It’s fun seeing the top players in the world do what they do best. There are plenty of other reasons the eSports community is growing. All of the controversies, drama, and compelling individuals from the mainstream sports world exist in eSports as well. Top players move from team to team like free agents, retire and return to competition unexpectedly, and experience unlikely come-from-behind victories and crushing defeats. New challengers consistently emerge on the scene, ready to take down championship teams and generate compelling rivalries. The parallels with traditional sports and eSports are more numerous than many realize.
    Perhaps the biggest difference between traditional sports and eSports is the viewers. Unlike mainstream athletic competitions, which appeal to a broad range of demographics, consumers of eSports are overwhelmingly young and male. For example, over 70 percent of League of Legends (the most popular eSports game in terms of dollars and participants) viewers are males, and the vast majority of them are under 26. This means a couple of things, both of them appealing to advertisers looking to reach this young and lucrative market... the audience will grow as more youngsters are introduced, and as they get older, their purchasing power increases.
It is stated in Paragraph 1 that eSports have_____ .

选项 A、caused competition among media
B、drawn an increasing number of youths
C、created many broadcasting companies
D、attracted major television networks

答案D

解析 细节题。题目问的是第一段中提出电子竞技的哪个方面。根据定位句可知,主流电视网络正在播放比赛,甚至有很多的主流媒体也计划在不久的将来进行报道,说明电子竞技吸引了许多主流媒体的注意,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zQGi777K
0

最新回复(0)