首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
If you want to stay young, sit down and have a good think. This is the research result of Professor Faulkner, who says that most
If you want to stay young, sit down and have a good think. This is the research result of Professor Faulkner, who says that most
admin
2012-06-02
51
问题
If you want to stay young, sit down and have a good think. This is the research result of Professor Faulkner, who says that most of our brains are not getting enough exercise and as a result, we are ageing unnecessarily soon.
Professor Faulkner wanted to find out why healthy farmers in northern Japan appeared to be losing their ability to think and to reason at s relatively early age, and how the process of ageing could be slowed down.
He set about measuring brain volumes of a thousand people of different ages and occupations.
Computer technology enabled him to obtain precise measurements of the volume of the front and side sections of the brain, which relate to intelligence and emotion, and determine the human character.
Contraction of front and side parts—as cells die off—was observed in some
subjects
in their thirties, but it was still not evident in some sixty and seventy - year - olds.
Faulkner concluded from his tests that there is a simple way to slow the contraction—using the head.
The findings show that contraction of the brain begins sooner in people in the country than in the towns. Those least at risk, says Faulkner, are lawyers, followed by university professors and doctors. White -collar workers doing routine work are, however, as likely to have shrinking brains as the farm workers, bus drivers and shop assistants.
Faulkner’s findings show that thinking can prevent the brain from shrinking. Blood must circulate properly in the head to supply the fresh oxygen the brain cells need. "The best way to maintain good blood circulation is through using the brain, " he says. " Think hard and engage in conversation. Don’t rely on pocket calculators".
According to the passage, which group of people seem to age slower than the others?
选项
A、Farmers
B、Lawyers
C、Clerks
D、Shop assistants
答案
B
解析
细节题。本题问根据本文,哪个人群好像比其他人群衰老得慢。根据文章倒数第二节的第二句可知B对。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ziGC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
若f(x)在(a,b)内具有四阶导数,且f(x0)=f(x1)=f(x2)=f(x3)=f(x4),其中a<x0<x1<x2<x3<x4<b.证明:在(a,b)内至少有一点ζ,使f(4)(ζ)=0.
InformertimesdoctorsinTaiwan,whowereconsideredsaviors,weregreatlyadmired.Thisisnotonlybecausetheywereableto
Thispassagechieflydiscusses______.Whenapopulationdoubles,thecountryinvolvedneedstwiceasmuchofeverything,includ
Successfulinnovationshavedrivenmanyoldertechnologiestoextinctionandhaveresultedinhigherproductivity,greaterconsu
Onerequirementforthisjobisthatyoumustbe______toworkonweekends.
Cultureshockistheresultoftheremovalofthefamiliar.Suddenlytheindividualisfacedwiththenecessityofworking,comm
Doyouknowhowtouseamobilephonewithoutbeingrudetothepeoplearoundyou?Talkingduringaperformanceirritates(激怒
Heborrowedthemoney_____hecouldfinishhiseducation.
"What’syouropinionofourteacher’snewpainting?""Itwouldseemtomethatit’s_____hisusualstandard,"
In1939twobrothers,MacandDickMcDonald,startedadrive-inrestaurantinSanBernadino,California.Theycarefullychosea
随机试题
行政管理体制改革和制度创新首要的、核心的问题,是公共行政职能的()。
人类ABO血型抗原属于
混悬剂中添加胶浆剂的主要作用是
护送坐轮椅的病人,下坡时应做到
[背景资料]某住宅楼工程,地下一层,地上十五层,建筑面积23520m2,框架剪力墙结构,设计使用年限50年。地下一层为人防工程,工程由三个相同的单元组成。室内装饰装修施工范围为吊顶、墙面和地面三项工作。工程开工日期为2014年9月7日,计划竣工日期为20
海关可以行使“径行开验”的权利,即无须任何见证人到场的情况下自行开拆货物,进行查验。
在整理个人成长史资料时,青年期要收集的是()。
WimbledonOpen,oneofthefourtennis"GrandSlam"holdsin______.
在下列命题中,包含辩证法思想的有
晓云是企业人力资源部工作人员,现需要将上一年度的员工考核成绩发给每一位员工,按照如下要求,帮助她完成此项工作。参考样例效果(“参考效果.png”文件),按照如下要求设置标题格式:①将文字“员工绩效考核成绩报告2015年度”字体修改为微软雅黑,文字颜色
最新回复
(
0
)