首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Is there enough oil beneath the Arctic National Wildlife Refuge (保护区) (ANWR) to help secure America’s energy future? President B
Is there enough oil beneath the Arctic National Wildlife Refuge (保护区) (ANWR) to help secure America’s energy future? President B
admin
2010-07-24
48
问题
Is there enough oil beneath the Arctic National Wildlife Refuge (保护区) (ANWR) to help secure America’s energy future? President Bush certainly thinks so. He has argued that tapping ANWR’s oil would help ease California’s electricity crisis and provide a major boost to the country’s energy independence. But no one knows for sure how much crude oil lies buried beneath the frozen earth, with the last government survey, conducted in 1998, projecting output anywhere from 3 billion to 16 billion barrels.
The oil industry goes with the high end of the range, which could equal as much as 10% of U. S. consumption for as long as six years. By pumping more than 1 million barrels a day from the reserve for the next two to three decades, lobbyists claim, the nation could cut back on imports equivalent to all shipments to the U.S. from Saudi Arabia. Sounds good. An oil boom would also mean a multibillion-dollar windfall (意外之财) in tax revenues, royalties (开采权使用权费) and leasing fees for Alaska and the Federal Government. Best of all, advocates of drilling say, damage to the environment would be insignificant. "We’ve never had a documented case of an oil rig chasing deer out onto the pack ice," says Alaska State Representative Scott Ogan.
Not so fast, say environmentalists. Sticking to the low end of government estimates, the National Resources Defense Council says there may be no more than 3.2 billion barrels of economically recoverable oil in the coastal plain of ANWR, a drop in the bucket that would do virtually nothing to ease America’s energy problems. And consumers would wait up to a decade to gain any benefits, because drilling could begin only after much bargaining over leases, environmental permits and regulatory review. As for ANWR’s impact on the California power crisis, environmentalists point out that oil is responsible for only 1% of the Golden State’s electricity output--and just 3 % of the nation’s.
Those against oil drilling in ANWR argue that ______.
选项
A、it will drain the oil reserves in the Alaskan region
B、it can do little to solve U. S. energy problems
C、it can cause serious damage to the environment
D、it will not have much commercial value
答案
B
解析
题目问的是那些反对在北极野生物保护区开采石油的人的依据是什么。在文章的第三段中,根据“do virtually nothing to ease America’s energy problems(对缓解美国能源问题几乎没什么作用)”可以清楚地判断出B)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ziN7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Thiswould____________(证明非常有益)toapersonwhomayhavelostabodyorgansuchasakidney,scientistscouldclonethatparticul
ASimpleTruthaboutHappinessAfterIgaveatalkonthesubjectofhappiness,awomanintheaudiencestoodupandsaid,"
Oceanographyhasbeendefinedas"theapplicationofallsciencestothestudyofthesea".Beforethe19thcentury,scientists
Oceanographyhasbeendefinedas"theapplicationofallsciencestothestudyofthesea".Beforethe19thcentury,scientists
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Software(ofcomputers),isalsocalledcomputerprograms,whichreferstoinstructionsthatcausethehardware—themachines—to
Increasingnumbersoffarmersaregrowinggeneticallyengineeredcrops.Anewreportalsosaysthatthetotallandareawheresu
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookcloselyatanimpressionistpainting,youseelittledot
Itishardlynecessaryformetocitealltheevidenceofthedepressingstateofliteracy(读写能力).ThesefiguresfromtheDepartm
随机试题
现代人才最基本的特征是
下面列出的四种存储器中,属于非易失性存储器的是_______。
IamafraidIwon’thaveanyinfluenceovermy18-year-olddaughter______hermindismadeup.
老年性痴呆是指
肝脾破裂出血导致低血容量性休克,遵医嘱应快速输入
合格的消防水枪铸件表面应无结疤裂纹,检查表面是否做()。
编制投标文件的主要依据是()。
从武力社会过渡到权力社会,这是一个进步。过去,为了支配资源,分配财富,必须付出血的代价,正所谓“争地以战,杀人盈野;争城以战,杀人盈城”。这对于整个人类而言,无疑是巨大的灾难。现在,“硬打拼”变成了“软着陆”。只要一声号令,一道文书,便可令行禁止。节约下来
阅读材料并结合背景知识回答问题: 材料一 材料二 材料三 请回答:依据上述材料和所学知识,指出从20世纪5()年代至90年代初,主要资本主义国家经济发展的总趋势。并分析形成这种趋势的原因。
下列关于MDI子窗体在运行时特性的叙述错误的是()。
最新回复
(
0
)