首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The police. B、A bee-keeper. C、A beeper. D、The poor motorist. B信息明示题。由文中第三段划线部分可知,一个养蜂人将蜂后找出并带走了蜂群,解决了困扰这个司机的问题,所以B正确。
A、The police. B、A bee-keeper. C、A beeper. D、The poor motorist. B信息明示题。由文中第三段划线部分可知,一个养蜂人将蜂后找出并带走了蜂群,解决了困扰这个司机的问题,所以B正确。
admin
2010-09-25
64
问题
Hidden passengers traveling in ships, trains, or even cars can be a terrible nuisance, especially when they are insects, In this respect, there is a great difference between human beings and insects. The former make every possible effort to avoid discovery, while the latter quickly draw attention to themselves.
We can only sympathize with the unfortunate man who had to stop his ear soon after setting out from a country village to drive to London. Heating a strange noise from the back of the car, he naturally got out to have a look. He examined the wheels carefully but as he found nothing wrong, he continued on his way. The noise began almost immediately and now it was louder than ever. Quickly turning his head, the man saw what appeared to be a great black cloud following the car. When he stopped at a village further on, he was told that a queen bee must be hidden in his car as there were thousands of bees nearby.
On learning this, the man realized that the only way to escape would be to drive away as quickly as possible. After an hour’s hard driving, he arrived in London where he parked his car outside a hotel and went in to have a drink. It was not long before a customer who had seen him arrive hurried in to inform him that his car was covered with bees. The poor motorist telephoned the police and explained what had happened. The police decided that the best way to deal with the situation would be to call a bee-keeper. In a short time, the bee-keeper arrived. He found the unwelcome passenger hidden near the wheels at the back of the car. Very grateful to the motorist for his unexpected gift, the keeper took the queen and her thousands of followers home in a large box. Equally grateful, the motorist drove away in peace, at last free from the "black cloud" which had hung over his car.
选项
A、The police.
B、A bee-keeper.
C、A beeper.
D、The poor motorist.
答案
B
解析
信息明示题。由文中第三段划线部分可知,一个养蜂人将蜂后找出并带走了蜂群,解决了困扰这个司机的问题,所以B正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zkz7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Gettinghelpfromothers.B、Alwaystryingnewmethods.C、Dependingonmodernmachines.D、Trustingtheirownideas.D事实细节题文中提到
A、90%copperand10%silver.B、90%silverand10%copper.C、90%silver,9%copper,and1%lead.D、Noneofthese.B数字细节题文章明确说明了当
A、She’samaid.B、Shesellsstovesandrefrigerators.C、She’sanapartmentmanager.D、She’sarealestateagent.C语义推断题女士在男士一家离
A、Relax.B、Fidget.C、Lieperfectlystill.D、Makemoreeyemovements.B词义理解题原文中用关键词fidget“烦躁不安”来形容睡梦中的人做梦之前的状态。
A、Hehadnointerestinit.B、Hisgradesaren’tgoodenough.C、Hemissedthebusinesscoursetest.D、Hecheatedintheexam.B
A、Threedifferentthingsareexaminedinasinglesurvey.B、Theresultsofthesurveyarccontrarytoeverybody’sexpectation.C
Longbeforethefirst【B1】______arrivedinAmerican,astrangelookinganimallivedonthewestern【B2】______.Itlookedsomewha
随机试题
细菌性肝脓肿侵入的主要途径是()
下列表述最能全面反映伦理学概念内涵的是
半夏和天南星的功效共同点包括()
()是全面记录个人信用活动、反映个人信用状况的文件,是征信机构把依法采集的信息,依法进行加工整理,最后依法向合法的信息查询人提供的个人信用历史记录。
违反《风景名胜区条例》的规定,在景物、设施上刻划、涂污或者以其他方式故意损坏国家保护的文物、名胜古迹的,按照()的有关规定予以处罚。
论述高等教育与经济的关系。
非正式群体对个体的影响是积极的还是消极的,主要取决于教师对它的管理。()
Inthe20thcenturytheplanet’spopulationdoubledtwice.Itwillnotdoubleevenonceinthe【C1】________century,becausebirth
为了增加能量,可以使用下面哪种设备?A、放大器B、衰减器C、避雷器D、光纤跳线
Windows98注册表的数据结构是层次型的,最高层共有6个根键,其中有些是主根键;有些是动态键或别名,主根键的个数有几个?( )。
最新回复
(
0
)