首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
During the Christmas shopping rush in London, a story was reported of a tramp (流浪者) who, apparently through no fault of his own,
During the Christmas shopping rush in London, a story was reported of a tramp (流浪者) who, apparently through no fault of his own,
admin
2017-09-04
31
问题
During the Christmas shopping rush in London, a story was reported of a tramp (流浪者) who, apparently through no fault of his own, found himself locked in a well-known chain store late on Christmas Eve. No doubt the store was crowded with last-minute Christmas shoppers and the staff were dead beat and longing to get home. Presumably all the proper security checks were made before the store was locked and they left to enjoy the three-day holiday untroubled by customers desperate to get last-minute Christmas presents.
However that may be, our tramp found himself alone in the store and decided to make the best of it. There was food, drink, bedding and camping equipment, of which he made good use. There must also have been television sets and radios. Though it was not reported if he took advantage of these facilities, when the shop re-opened, he was discovered in bed with a large number of empty bottles beside him. He seems to have been a man of good humor and philosophic temperament —as indeed tramps very commonly are. Everyone else was enjoying Christmas, so he saw no good reason why he should not do the same. He submitted (屈服) , cheerful enough, to being taken away by the police. Perhaps he had had a better Christmas than usual. He was sent to prison for seven days. The judge awarded no Compensation to the chain store for the food and drink our tramp had consumed. They had, in his opinion, already received valuable free publicity from the coverage the story received in the newspapers and on television.
What did the tramp do after he had been locked in?
选项
A、He stole some expensive items from the store.
B、He made himself at home.
C、He kept himself in bed for 3 days.
D、He had a Christmas party.
答案
B
解析
文章第二段开头提到“However that may be,our tramp found himself alone in the store and decided to make the best of it.”与B选项相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zliC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Inmostcultures,whenyoumeetacquaintancesforthefirsttimeduringaday,itisnormaltogreetthem.Themainpurposeoft
Manypeoplecatchacoldinthespringtimeand/orfall.Itmakesuswonder...ifscientistscansendamantothemoon,whyca
Menhavetraveledeversincetheyfirstappearedontheearth.Inprimitivetimestheydidnottravelforpleasurebuttofi
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentmeeting.Tothelittleboy’s【21】,shesaidshewould
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentmeeting.Tothelittleboy’s【21】,shesaidshewould
Forthousandsofyears,manhasenjoyedthetasteofapples.Apples,whichareabout85percentofwater,growalmosteverywhere
Tousitseemssonaturaltoputupanumbrellatokeepthewateroffwhenitrains.Butactuallytheumbrellawasnotinvented
Tousitseemssonaturaltoputupanumbrellatokeepthewateroffwhenitrains.Butactuallytheumbrellawasnotinvented
Howmanythingscanyouseeinthenightsky?Alot!OnaclearnightyoumightseetheMoon,someplanets,andthousandsofspa
FrankLloydWrightprobablyisthegreatestarchitectthattheUnitedStateshaseverproduced.Hewasvery【21】andhadanatural
随机试题
患者,女,45岁,自述胸痛,头痛日久,痛如针刺而有定处,呃逆日久不止,中医辨为胸中血瘀证,处以血府逐瘀汤,其药物组成为:桃仁、红花、当归、生地黄、川芎、赤芍、牛膝、桔梗、柴胡、枳壳、甘草。处方调配复核中,见有圆柱形的段,切面黄白色,散有多数黄白色点状维
Theseaisthecommonpropertyofallnations.Itbelongsequallytoall.Nonecanappropriateitexclusivelytothemselves;nor
A.www.cfdn.ComB.www.sfda.gov.CnC.www.cpa.org.CnD.www.elp.gov.CnE.www.bonedak.com国家食品药品监督管理局的网址是
甲在诉讼中向人民法院提交相关证据的行为( )。硫酸厂的看法( )。
团队能力开发的依据有()。
企业品牌战略属于()。
甲公司存与乙公司交易中获得由乙公司签发的银行承兑汇票一张,付款人为丙银行。甲公司向丁某购买了一批货物,将汇票背书转计给丁某以支付货款,并记载“不得转让”字样。后丁某又将此汇票背书给张某,张某在向丙银行提示承兑时遭拒绝。根据票据法律制度的规定,张某可对其行使
以下选项中不构成默示意思表示的是()。
设有3箱同型号产品,分别装有合格品20件,12件和15件,不合格品5件,4件和5件,现在任意打开一箱,并从箱内任取一件进行检验,由于检验误差,每件合格品被误验为不合格品的概率是0.04,每件不合格品被误检为合格品的概率是0.04,试求:(1)取到
下面关于ADS1.2开发工具的说法中,不正确的是()。
最新回复
(
0
)