首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Moderate drinking reduces stroke risk, study confirms. Similar to the way a drink or two a day protects against heart attacks, m
Moderate drinking reduces stroke risk, study confirms. Similar to the way a drink or two a day protects against heart attacks, m
admin
2010-02-20
54
问题
Moderate drinking reduces stroke risk, study confirms. Similar to the way a drink or two a day protects against heart attacks, moderate alcohol consumption wards off strokes, a new study found.
The study also found that the type of alcohol consumed -- beer, wine or liqour -- was unimportant. Any of them, or a combination, was protective, researchers reported in today’s Journal of the American Medical Association. "No study has shown benefit in recommending alcohol consumption to those who do not drink", cautioned the authors, led by Dr. Ralph L. Sacco of Columbia University College of Physicians and Surgeons in New York. But the new data support the guidelines of the National Stroke Association, which say moderate drinkers may protect themselves from strokes by continuing to consume alcohol, the authors said.
The protective effect of moderate drinking against heart attacks is well established, but the data has been conflicting a bout alcohol and strokes, the authors said. The new study helps settle the question and is the first to find blacks and His panics benefit as well as whites, according to the authors. Further research is needed among other groups, such as Asian, whom past studies suggest may get no stroke protection from alcohol or may even be put at greater risk.
Among groups where the protective effect exists, its mechanism appears to differ from the protective effect against heart attacks, which occurs through boosts in levels of so-called "good" cholesterol, the authors said. They speculated alcohol may protect against stroke by acting on some other blood trait, such as the tendency of blood platelets to clump, which is key in forming the blood trait, such as the tendency of blood platelets to clump, which is key in forming the blood dots that can cause strikes.
The researchers studied 677 New York residents who lived in the northern part of Manhattan and had strokes between July 1,1993, and June, 1997. After taking into account differences in other factors that could affect stroke risk, such as high blood pressure, the researchers estimated that subjects who consumed up to two alcoholic drinks daily were only half as likely to have suffered dot-type strokes as nondrinkers. Clot-type strokes account for 80 percent of all strokes, a leading cause of US deaths and disability. Stroke risk increased with heavier drinking. At seven drinks per day, risk was almost triple that of moderate drinkers.
An expert spokesman for the American Heart Association, Who was not involved in the study, said it was well-done and important information. But it shouldn’t be interpreted to mean, "I can have two drinks and therefore not worry about my high blood pressure or worry about my cholesterol," said Dr. Edgar J. Kenton, an associate professor of clinical neurology at Thomas Jefferson University Medical College in Philadelphia. Instead, he said, the study provides good reason to do further research and to add alcohol to the list of modifiable risk factors for stroke.
The new study conducted by Dr. Sacco and his colleagues is unique in that ______.
选项
A、it refutes early studies on the protective effect of moderate drinking against heart attack
B、it confirms early studies of moderate drinking against heart attacks
C、it helps to resolve the disputes over the effect of moderate drinking against stroke
D、it finds that moderate drinking can benefit people of different races equally well
答案
C
解析
该题问:为什么说Dr. Sacco和他的组织的研究是独一无二的?C项意为“它帮助解决了围绕着适量饮酒能否防治中风这一争议”。第三段第一提到,论文的作者指出,适度饮酒可以防治心脏病,这一预防效果已完全得到确认,但是,有关酒与中风的关系,取得的数据一直存在分歧。而这项新的研究解决了这一问题。A和B不对,一方面因为文章中没堤到这项研究涉及饮酒防治心脏病的问题,另一方面因为第三段第一句提到:适度饮酒可以防治心脏病,这一预防效果已完全得到确认;D项不对,根据第三段最后一句,尚需对亚洲人等民族做进一步的,以确认在他们身上适量饮酒有什么作用。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zrvO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Ascrimeskyrocketsinmanycommunities,peoplearefinallybeginningtolookforlong-lastingeffectiveanswerstostemthetid
Fromthehealthpointofviewwearelivinginamarvelousage.Weareimmunizedfrombirthagainstmanyofthemostdangerousd
WildBillDonovanwouldhavelovedtheInternet.TheAmericanspymasterwhobuilttheOfficeofStrategicServicesintheWorld
A、Thelatestreportwillarriveassoonasthedecisionismadetwoweekslater.B、Accordingtothelatestreport,thecommittee
Americannolongerexpectpublicfigures,whetherinspeechorinwriting,tocommandtheEnglishlanguagewithskillandgift.
Emailcapturestheessenceoflifeatthecloseofthe20thcenturywithanauthoritythatfewotherproductsofdigitaltechnol
Weallhaveproblemsandbarriersthatblockourprogressorpreventusfrommovingintonewareas.Ourproblemsmightincludet
A、JohnEdwards.B、BarackObama.C、HillaryClinton.D、Notclearyet.C
A、Heallowsthemigrantstostayinhiscountry.B、Herefusestoresumemembershiptalks.C、Hebetrayshispromisestoaidther
Whoamongthefollowingisabiographer?Whoamongthefollowingownsasoccerteam?
随机试题
试述唐王朝民族政策的意义。
下列语句函数的定义中,正确的是()。
建筑桩基中引起桩周土沉降大于桩沉降时,应考虑桩侧负摩擦力对桩基承载力和沉降的影响是()。
描绘达.芬奇作品《蒙娜丽莎》的大体形象。
30年来,我们逐步懂得了,必要时的让步不是服软、怕输,让步也是一种力量的显示,真正强大的国家必须具有收放自如的__________。填入划横线部分最恰当的一项是()。
某地收取手机费的标准是:每月打电话不超过30分钟,每分钟收费5角;如果超出30分钟,超出部分按每分钟7角收费。已知某月甲比乙多交了3元3角的手机费,则该月甲、乙两人共打了多少分钟?()
下列行为中,属于滥用代理权的有()。(2012年多选47)
结构化分析方法是最典型的分析方法,它需要借助于大量的工具来描述分析的结果,下面不属于结构化分析工具的是______。
在软件生存周期内,___________不属于构成软件配置管理项的内容。
NotsinceHarryTrumanseizedAmerica’ssteelmillsin1952ratherthanallowastriketoimperiltheconductoftheKoreanWar
最新回复
(
0
)