首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、When the ecological balance of the river is lost. B、When people consume more fish than they used to. C、When large numbers of a
A、When the ecological balance of the river is lost. B、When people consume more fish than they used to. C、When large numbers of a
admin
2009-08-19
56
问题
Throughout history man has changed his physical environment in order to improve his way of life.
With the tools of technology he has altered many physical features of the earth. He has transformed wood lands into farmland, and made lakes and reservoirs out of rivers for irrigation purposes or hydroelectric power. Man has also modified the face of the earth by draining marshes and cutting through mountains to build roads and railways.
However, man’s changes to the physical environment have not always had beneficial results. Today, pollution of the air and water is an increasing danger to the health of the planet. Each day thousands of tons of gases come out of the exhausts of motor vehicles; smoke from factories pollutes the air of industrialized areas and the surrounding areas of countryside. The air in cities is becoming increasingly unhealthy.
The pollution of water is equally harmful. In the sea, pollution from oil is increasing and is killing enormous numbers of algae ( a very simple plant without stems or leaves that grows in or near water), fish and birds. The whole ecological balance of the sea is being changed. The same problem exists in rivers, Industrial wastes have already made many rivers lifeless.
Conservationists believe that it is now necessary for man to limit the growth of technology in order to survive on earth.
选项
A、When the ecological balance of the river is lost.
B、When people consume more fish than they used to.
C、When large numbers of algae, fish and birds are killed.
D、When the production of marine petroleum is increased.
答案
C
解析
When is the ecological balance of the sea lost?
选项均提到了海洋生物,表明问题与此有关。短文最后提到,当海水被污染,大批海洋生物死去,海洋的生态平衡也就被破坏了,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zwpK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
It’sestimatedthatone-thirdofthecountriesoftheworldareveryrich,andtwothirdsareverypoor.Peopleinthericherco
TherearesomeproblemareasforinternationalstudentsandimmigrantsstudyingintheUnitedStates.Makingfriendsisachalle
TherearesomeproblemareasforinternationalstudentsandimmigrantsstudyingintheUnitedStates.Makingfriendsisachalle
TherearesomeproblemareasforinternationalstudentsandimmigrantsstudyingintheUnitedStates.Makingfriendsisachalle
A—BuyerBehaviorI—IdeaGenerationB—MarketSegmentationJ—PressConferencesC—TargetAudienceK—Point-of-PurchaseAdvertisingD
Rockwatch—TheBestClubonEarthIfyouareayoungpersonandinterestedingeology(地质学),thenRockwatchistheclubforyo
Thefarmercancontinuetosupporthimselfandhisfamilyonlyifheproducesasurplus.
Smartjobseekersneedtoridthemselvesofseveralstandardmythsaboutinterviewingbeforetheystartlookingforajob.What
Smartjobseekersneedtoridthemselvesofseveralstandardmythsaboutinterviewingbeforetheystartlookingforajob.What
Thereisnopointinsendingacard,sowehadbettersendagreetingtelegram.
随机试题
中国魏晋时期的______哲学流派对这个时期的诗歌、书法作品创作中深层的意蕴具有重要影响。()
A.含挥发油,油中主成分为桂皮酸B.含挥发油,油中主成分是α、β-桉油醇C.七叶树素、七叶树苷D.东莨菪碱、莨菪碱E.黄酮类化合物、绿原酸、异绿原酸
A.对工作极端负责,对技术精益求精B.树立正确的经营道德观C.为病患者提供质量保证的药品和安全、有效、经济、合理的药学服务D.互相关心,维护集体荣誉E.开展用药调查及药品利用评价药品流通领域的道德责任之一是()
案情:2009年1月,甲、乙、丙、丁、戊共同投资设立鑫荣新材料有限公司(以下简称鑫荣公司),从事保温隔热高新建材的研发与生产。该公司注册资本2000万元,各股东认缴的出资比例分别为44%、32%、13%、6%、5%。其中,丙将其对大都房地产开发有限公司所持
美国对失职或在执业中出现问题的房地产经纪人采取的主要措施有()。
当量子能量达到()eV以上时,对物体有电离作用,能导致机体的严重损伤,这类辐射称为电离辐射。
下列选项中,不属于全国人大常委会的预算管理职权的是()。
2019年2月,农业农村部等七部门联合印发《国家质量兴农战略规划(2018—2022年)》。下列关于实施质量兴农战略的说法,正确的是:
“杵臼之交”多用来指不计身份而结交的朋友。这里的“杵臼”在古代是用来做什么的?()
PeoplewhogrewupinAmericaandWesternEuropehavebecomeusedtotheideathattheWestdominatestheworldeconomy.Infact
最新回复
(
0
)