首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
John Fisher, a builder, and his wife Elizabeth wanted more living space, so they left their small flat for an old 40-metre-high
John Fisher, a builder, and his wife Elizabeth wanted more living space, so they left their small flat for an old 40-metre-high
admin
2010-12-17
69
问题
John Fisher, a builder, and his wife Elizabeth wanted more living space, so they left their small flat for an old 40-metre-high castle tower. They have spent five years turning it into a beautiful home with six floors, winning three architectural prizes.
’I love the space, and being private,’ Elizabeth says. ’You feel separated from the world. If I’m in the kitchen, which is 25 metres above the ground floor, and the doorbell rings, I don’t have to answer it because visitors can’t see I’m in!’
’There are 142 steps to the top, so if I go up and down five or six times a day, it’s very good exercise! But having to carry heavy things to the top is terrible, so I never buy more than two bags of shopping from the supermarket at a time. Apart from that, it’s a brilliant place to live.’
’When we first saw the place, I asked my father’s advice about buying it, because we couldn’t decide. After paying for it, we were a bit worried because it looked awful. But we really loved it, and knew how we wanted it to look.’
’Living here can be difficult—yesterday I climbed a four-metre ladder to clean the windows. But when you stand on the roof you can see all the way out to sea on a clear day, and that’s a wonderful experience. I’m really glad we moved.’
选项
A、describe how to turn an old tower into a house
B、recommend a particular builder
C、describe what it is like to live in a tower
D、explain how to win prizes for building work
答案
C
解析
本问题的意思是“在本文中作者想要说明什么?“本文主要叙述Fisher夫人对自己新房的感受.因此根据原文的意思应当是他们住在古城堡塔楼里的感受,C是正确的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zx2d777K
本试题收录于:
BETS二级笔试题库北京英语水平考试(BETS)分类
0
BETS二级笔试
北京英语水平考试(BETS)
相关试题推荐
Youhaveapart-timejobinabookshop.Themanagerwantstomaketheshopmorepopularamongyoungpeopleandasksyoutowrite
Readthearticlebelow.Choosethebestsentencefromthelistonthenextpagetofilleachofthegaps.Foreachgap(1
Computerpeopletalkalotabouttheneedforotherpeopletobecome"computer-literate",inotherwords,tolearntounderstand
1.Forgenerationsofstudents,writingtermpapershasbeenamajorsourceofnervesandfrustration,ifnottheultimatehomew
Youwillhearfivepeopletalkingabout"WhetherTheyWriteforThemselvesorforTheirReaders".Forquestions9~13,choos
Theexaminerjoinsintheconversation.YoualltalktogetherinamoregeneralwayaboutwhathasbeensaidinPart3.Theexam
Whatisthewritertryingtodointhetext?HowwillJohnandElizabethadvertisetheirtoweriftheysellit?
Whenyouhavefinishedplayingfootball,youwantashowerbecauseyoufeellikethis.d______
TheFirstFourMinutesWhendopeopledecidewhetherornottheywanttobecomefriends?Duringtheirfirstfourminutestoge
Theyconvertedthesparebedroomintoanoffice.
随机试题
有以下程序:#include<stdio.h>voidfun(inta,intb){intt;t=a;a=b;b=t;}main(){intc[10]={1,2,3,4,5,
已知F=100N,且力F平行于Axz平面,a=60。,AB=20cm,BC=40cm,CD=15cm,A,B,C,D处于同一水平面上,则图示手摇曲柄上的力对x,y,z轴之矩计算不正确的是()。
符合左心室附壁血栓的描述是
男,70岁,足刺伤10日,头痛、乏力、张口困难及颈项强直,伤口红肿。临床诊断为
项目组织计划制定与执行中要着重注意()界面的问题。
甲公司2015年12月20日与乙公司签订产品销售合同。合同约定,甲公司向乙公司销售A产品100万件,单位售价为6元,增值税税率为17%;乙公司收到A产品后3个月内如发现质量问题有权退货。A产品单位成本为4元。甲公司于2015年12月20日发出A产品,并开具
()对于戒指相当于挎包对于()
简述节奏与节拍的关系。
2019年9月29日下午,中国女排对阵世界杯最后一个对手阿根廷女排,中国女排连赢三局拿下比赛,最终,中国女排在本次世界杯中以()的成绩卫冕本届世界杯冠军。
GenerationsofAmericanshavebeenbrought【C1】______tobelievethatagoodbreakfastisimportantforhealth.Eatingbreakfasta
最新回复
(
0
)