首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People have wondered for a long time how their personalities and behaviors are formed. It is not easy to explain why one person
People have wondered for a long time how their personalities and behaviors are formed. It is not easy to explain why one person
admin
2017-06-29
52
问题
People have wondered for a long time how their personalities and behaviors are formed. It is not easy to explain why one person is intelligent and another is not, or why one is【C1】______ and another is competitive.
Social scientists are, of course, extremely interested in these types of questions. They want to explain why we possess certain characteristics and【C2】______ certain behaviors. There are no clear answers yet, but two【C3】______ schools of thought on the matter have developed. As one might expect, the two【C4】______ are very different from one another, and there is a great deal of debate between proponents (支持者) of each theory. The controversy is often【C5】______ to as "nature vs nurture".
Those who support the "nature" side of the conflict believe that our personalities and behavior
patterns are largely determined by biological and【C6】______ factors. That our environment has little, if anything, to do with our abilities, characteristics and behavior is central to this theory. Taken to an extreme, this theory maintains that our behavior is predetermined to such a great degree that we are almost completely【C7】______ by our instincts.
Proponents of the "nurture" theory, or, as they are often called, behaviorists, claim that our environment is more important than our biologically based instincts in determining how we will act. A behaviorist, B. F. Skinner, sees humans as beings whose behavior is almost completely【C8】______ by their surroundings.
Neither of these theories can yet【C9】______ explain human behavior. In fact, it is quite likely that the【C10】______ to our behavior lies somewhere between these two extremes. That the controversy will continue for a long time is certain.
A) governed E) consulted I) scarcely M) cooperative
B) referred F) genetic J) approaches N) resolution
C) strategies G) reveal K) key O) distinct
D) fully H) shaped L) exhibit
【C1】
选项
答案
M
解析
one…another表明此处需填入与后文competitive对应的形容词或分词。由本句前面部分intelligent“聪明”和not的对照关系,可知填入的词应与competitive“竞争的”相对,故选择cooperative“合作的”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zyU7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Studyingwithapartner.B、Preparingsnacks.C、Playingcards.D、Learninghowtodesignbridges.C女士说:“我打算去学生娱乐中心打桥牌。”故答案为C。-in
Badweather,badfood,andgrumpy(脾气暴躁的)people.That’swhatseemstocometomindfirstwhensomepeoplethinkaboutBritain.Ma
A、Sheisdeterminednottogetinvolvedasothers.B、Sheisworriedmoreaboutherstudythananythingelse.C、Sheisalittlea
MostvolcanoesarequietTheyrestpeacefullyforhundredsofyears.Noonepaysmuchattentiontothem.MountStHelenswasone
A、Avacationandartcollection.B、Atripandanewcar.C、Cashandacar.D、Moneyandatrip.D短文说,大奖是3万美元现金和6天费用全包的中国行。故答案是D。四
ImprovingthebalancebetweentheworkingpartofthedayandtherestofitisagoalofagrowingnumberofworkersinrichWe
造成这一结果的原因有很多,其中包括不断增长的机动车数量和工业品产量。
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingontheremark"Challengeyourselfwithsomethingyouknow
OurculturehascausedmostAmericanstoassumenotonlythatourlanguageisuniversal,butthatthegesturesweuseareunders
A、Inthebasement.B、Onthegroundfloor.C、Onupperfloors.D、Inthepenthouse.B
随机试题
下列哪项不是感染性休克的常见临床症状
Hewasgivenamedalforthebraveactbythelocal______.(govern)
胃癌的好发部位依次是
患者女,33岁。因乏力、食欲减退、体重减轻入院,体检:消瘦,面色及浑身皮肤呈青铜色。实验室检查:血Na+130mmol/L,血K+5.7mmol/L,上午8时测得血皮质醇38μg/L,血ACTH升高,24小时尿17一OHCS降低,ACTH兴奋试验血浆皮质醇
CT图像中从白到黑的灰度影像,称为
财务费用年末结转后无余额。()
下列句子没有语病的一项是()。
ThecentralideaconveyedintheabovetextisthatWemayinferthatthewriterofthearticledoesnotfavor
面向对象方法中,实现对象的数据和操作结合于统一体中的是
Thetablebelowshowsthefiguresforimprisonmentinfivecountriesbetween1930and1980.Writeareportforauniversitylect
最新回复
(
0
)