首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
How come it is so difficult to find English food in England? In France you eat French food, in Italy Italian food, but in Englan
How come it is so difficult to find English food in England? In France you eat French food, in Italy Italian food, but in Englan
admin
2019-04-07
49
问题
How come it is so difficult to find English food in England? In France you eat French food, in Italy Italian food, but in England, in any High Street in the land, it is easier to find Indian and Chinese restaurants than English ones. In London you can eat Thai, Swiss, Spanish and Italian, ... but where are the English restaurants?
It is not only in restaurants that foreign dishes are replacing traditional British food. In every supermarket, sales of pasta and pizza are booming. Why has this happened? What is wrong with the cooks of Britain that they prefer cooking pasta to potatoes? Why do they now like cooking in wine and olive oil? But perhaps it is a good thing. After all, this is the 21st century and we can get ingredients from all over the world in just a few hours. Anyway, wasn’t English food always disgusting and tasteless? The answer is "No". To understand this, we have to go back to before World War II.
The British have always imported food from abroad. From the time of the Roman invasion foreign trade was a major influence on British cooking. English kitchens, like the English language, absorbed ingredients from all over the world. Another important influence was the weather. The British rain gives them rich soil and green grass. It means that they are able to produce some of the finest varieties of meat, fruit and vegetables.
However, World War II changed everything. Wartime women had to forget 600 years of British cooking, learn to do without foreign imports and ration their use of home-grown food.
The Ministry of Food published cheap, boring recipes. Britain never managed to recover from the wartime attitude to food. They were left with a loss of confidence in their cooking skills and after years of Ministry recipes they began to believe that British food was boring, and they searched the world for new dishes. The British people became tourists at their own dining tables and in the restaurants of their land! This is a tragedy! Surely food is as much as a part of their culture as their landscape, their language, and their literature. Nowadays, cooking British food is like speaking a dead language.
However, there is still one small ray of hope. British pubs are often the best places to eat well and cheaply in Britain, and they also increasingly try to serve tasty British food.
Questions 66—70
Answer the following questions according to the passage.
When did British food start to change?
选项
答案
From World War II/the Second World War.
解析
(文章第四段提到“World War II changed everything”,并提到战时的妇女们由于战争原因不得不放弃600年的英式烹饪传统,开始用本国出产的食物烹饪。倒数第二段说到,在二战时期“The Ministry of Food published cheap,boring recipes”,而英国人自此再也没有改变这种“对待食物的战时态度”,从而导致英国食物彻底发生了改变。)
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0CjK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
SalesWhenastoresells【T1】_____________________atacostlowerthanusual,itiscalledasale.Saleslastfor【T2】____
WashingtonUniversityinSaintLouis,Missouri,isamedium-sizeduniversity.Ithaseleventhousandstudents.Twelvepercentof
EnthusiasmforPetsPetsarean【T1】__________partofmanyBritishfamilies.Catsanddogsarethemost【T2】__________pets
(1)Archaeologyasaprofessionfacestwomajorproblems.First,itisthepoorestofthepoor.Onlypaltrysumsareavailablefo
(1)"Pleasepasstheturkeyanddressing."Whatdoesthissimplerequestmakeyouthinkabout?IfyouareanAmerican,youthink
A、Isolatethemcompletely.B、Watchthemcarefully.C、Treatthemwithrespect.D、Providethemwithnutritiousfood.C对话后半部分,苏珊说起自
WelcomeSpeech1.Roomallocation.RoomnumberThebeginningletterreferstothethree【T1】________ofthecollege
A.unrelatedB.resultsfromC.takesD.fixedE.spendsF.distractedG.completely
Mostearthquakesoccurwithintheupper15milesoftheearth’ssurface.Butearthquakescananddooccuratalldepthstoabout
Mostearthquakesoccurwithintheupper15milesoftheearth’ssurface.Butearthquakescananddooccuratalldepthstoabout
随机试题
患者,男,68岁。反复发作慢性咳嗽18年。近4年出现活动后气短。吸烟30余年。体检发现双肺哮鸣音,双肺底湿啰音。最可能的诊断是
A、风气内动B、寒从中生C、湿浊内生D、津伤化燥E、火热内生邪热炽盛,煎灼津液,伤及营血,燔灼肝经,可以形成
双级制冷循环中的高、低压级制冷剂吸气体积量()。
某工程施工过程中,由于供货商提供的设备(施工单位采购)质量存在缺陷,导致返工并造成损失。施工单位应向()索赔,以补偿自己的损失。
某公司2019年1月1日发行在外普通股30000万股,7月1日以2018年12月31日总股本30000万股为基数每10股送2股;11月1日回购普通股2400万股,以备将来奖励管理层之用。若该公司2019年度净利润29904.万元,则其2019年度基本每股收
(2015)学习动机是学生学习的重要条件,当学生尚未表现出对学习有适当的兴趣或动机时,教师必须推迟教学活动。
国务院发布《关于批准交通运输部等部门重大节假日免收小型客车通行费实施方案的通知》要求,国务院办公厅确定的法定节假日可以免费通行。对于该政策的实施,下列说法正确的是()。
一个著名的旅游城市,每年都接待许多中外游客。在游览风景名胜的路上,导游小姐总在几个工艺品加工厂停车,劝大家去厂里参观,而且说买不买都没有关系。为此,一些游客常有怨言,但此种现象仍在继续,甚至一年胜似一年。以下哪项最不可能是造成以上现象的原因?(
震网(Stuxnet)病毒是一种破坏工业基础设施的恶意代码,利用系统漏洞攻击工业控制系统,是一种危害性极大的()。
Nearlyalltreeshaveseedsthatfalltotheearth,takeroot,andeventually______.(北京大学2007年试题)
最新回复
(
0
)