首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
How can a single stamp be worth $ 16,800? Any mistake made in the printing of a stamp raises its value to stamp collectors.
How can a single stamp be worth $ 16,800? Any mistake made in the printing of a stamp raises its value to stamp collectors.
admin
2010-01-08
60
问题
How can a single stamp be worth $ 16,800?
Any mistake made in the printing of a stamp raises its value to stamp collectors. A mistake on one in- expensive postage stamp has made the stamp worth a million and a half times its original value. The mistake was made more than a hundred years ago in the British colony(殖民地) of Mauritius, a small island in the Indian Ocean. In 1847 an order for stamps was sent to a London printer--Mauritius was to become the fourth country in the world to issue stamps. Before the order was filled and delivered, a ball was planned at Mauritius’ Government House, and stamps were needed to send out the invitations. A local printer was instructed to copy the design for the stamps. He accidentally marked two words "Post Office" instead of "Post Paid" on the several hundred stamps that he printed.
Today there are only twenty-six of these misprinted stamps left--fourteen One-penny Orange-reds and twelve Two-penny Blues. Because of the Two-penny Blue’s rareness and age, collectors have paid as much as $ 16,800 for it.
Mauritius is the name of ______.
选项
A、an island kingdom
B、a British colony
C、a province of India
D、a London printer
答案
B
解析
此题考查细节定位。问题是:Mauritius是个什么名字/名称。注意Mauritius-词,略读短文,寻找该词。文中第二段第三句明确指出the British colony of Mauritius,(毛里求斯,一个英国殖民地),故选择B为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0PvC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Movementfromoneracialroletoanotherusuallyinvolveslearningthesecretsofthenewstatus.
Ifyouwanttoknowthetrainschedule,please______atthebookingoffice.
Inancienttimesthemostimportantexaminationswerespoken,notwritten.IntheschoolofancientGreeceandRome,testingusu
LincolnisregardedasagreatPresidentpartlybecauseWhatdoestheword"assassinate"inthelastsentencemean?
Letushopewecansettlethematterwithout______moretrouble.
Aftersearchingforhalfanhour,sherealizedthatherglasses______onthetableallthetime:
Georgecouldnot______hisfoolishmistake.
TheBritishscientistLeonBaggritforesawatimewhen(computerswouldbesmallenoughtoholdinhand)andwhencomputerswoul
Hobbswasanorphan.Heworkedin-afactoryandeverydayhegotalittlemoney.Hardworkchangedhimthinandweak.Hewanted
Onlybyreadingextensively______yourhorizons.
随机试题
自然保护法对于环境的保护方法多种多样,其中包括_____、______、______、______。
以下哪项不是肺炎支原体肺炎的临床表现
甲、乙、丙、丁共有1套房屋,各占1/4,对共有房屋的管理没有进行约定。甲、乙、丙未经丁同意,以全体共有人的名义将该房屋出租给戊。关于甲、乙、丙上述行为对丁的效力的依据,下列哪一表述是正确的?()
薪酬调查的实施步骤包括()。
根据记忆过程中信息输入和编码的不同,储存时间长短不同,可以将记忆分为________、________和________。
公安法制部门通过(),组织执法检查。
堆排序是一种基于(35)的排序方法,(36)不是堆。
AccordingtoPeterSalovey,YalepsychologistandauthorofthetermEQ,IQgetsyouhiredandEQgetsyoupromoted.Salovey
Someritualsofmoderndomesticlivingvarylittlethroughoutthedevelopedworld.Onesuchisthemunicipalrefusecollection,
A、Solopractice.B、Bigincome.C、Academicprize.D、Partnership.D事实细节题。短文以年轻的医生JeffreyBeckwith为例提到,他乐于寻求合作伙伴,而合作关系是他最看重的。即现代的年轻
最新回复
(
0
)