首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because it is related with pop songs. B、Because it is both simple and inexpensive. C、Because you don’t need a master to teach
A、Because it is related with pop songs. B、Because it is both simple and inexpensive. C、Because you don’t need a master to teach
admin
2013-06-02
60
问题
The podcast revolution is erupting all over the world—and seemingly all at once. (29) Why is it getting so popular? The technology is simple to master and podcasting software is inexpensive, sometimes even free. Two Chinese students are receiving international fame as millions of people around the world watch them podcast from their dormitory. They are called the Back Dormitory Boys, and they specialize in mouthing Backstreet Boys’ songs. Although most people in China don’t have iPods, podcasting is sweeping the country. (30) The Back Dormitory Boys are among the thousands of Chinese who are putting their own homemade audio and video up on the Internet for all to enjoy. "You just gotta love two guys making a fool of themselves, and gaining international attention," said "Good Morning America" technology expert Becky Worley. The Internet is becoming more and more popular with China’s youth; (31) about 60 percent of the 100 million Chinese who use the Internet are under the age of 24. "This generation grew up with values that are very, very similar to their peers in the United States," said Huang Hung, publisher of Time Out Beijing. "You’re going to see a complete change in the cultural landscape of China." Already, podcasting has taken off in the United States. Earlier this year, 19-year-old Gary Brolsma skyrocketed to Internet fame with what he calls his "Numa Numa" dance—a lip sync to a Romanian pop song.
29. Why is podcasting sweeping the world?
30.What does podcasting mean according to the speaker?
31.Why does the speaker hold that the Internet is very popular among young people in China?
选项
A、Because it is related with pop songs.
B、Because it is both simple and inexpensive.
C、Because you don’t need a master to teach you.
D、Because it is initiated by two Chinese students.
答案
B
解析
细节题。文章开篇提出设问句“Why it is getting so popular?”;紧接着给出了解释:播客技术简单而且价廉。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0zn7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Avacation-crushingtheoryonhowtoimprovestudentperformanceisgainingtraction:moretimeinclass.It’sastrategysu
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassageq
Teenagersarespendingmoremoneythanever.Justlastyear,31.6millionteensspent155billion,accordingtotheNorthbrook,
A、Asickfriend.B、Amathclass.C、Schoolpolicy.D、Theman’stest.C一定要把握关键词,几个选项都有迷惑性,但是A,B和D只是在文中出现,只有C是正确答案,依据"privacyact"
A、Janeisthelaughingstockoftheclass.B、JaneworksintheABCCompany.C、Jane’slaughterisquiteimpressive.D、Janesurviv
A、Theyarecapturedandtamed.B、Theydon’thaveenoughfood.C、Theylosetheirforests.D、Theyliveindifferentareas.C
DepressionInbed,youtossandturn,unabletogetagoodnight’ssleep.Youfeelanxiousandworried.There’splentytod
A、ThereareSeveralsmallpartiesintheU.S.B、ThereareonlytwopartiesintheU.S.C、ThemostpowerfulpartyintheU.S.is
A、Heisnotsatisfiedwiththepay.B、Heisnotabletoenjoypaidholidays.C、Thejobisnotverychallengingforhim.D、There
随机试题
克里奥尔语是指()
根据《行政复议法》的规定,公民、法人或者其他组织认为具体行政行为侵犯其合法权益的,申请行政复议的期限为自知道该具体行政行为之日起()
暑淫证的临床表现有
常与凡士林合用以调节渗透性与吸水性的软膏基质是()。
以下哪项不是借方科目( )。
融资租赁筹资的优点之一是“财务风险小,财务优势明显”,其原因在于,融资租赁无须大量资金就能迅速获得所需资产。()
民警张某酗酒滋事,不听同事劝阻,在所长办公室无理取闹,严重影响办公秩序,可以对其采取禁闭的措施。()
9岁的王小花没钱买玩具,向父母要钱遭拒绝,某日,王小花随父母到姨妈李某家玩,见梳妆台上有一个金戒指(价值2500元),随即偷偷放进自己的口袋。当日,王小花将金戒指以200元的价格卖给玩具店老板张某,并称这戒指是过生日时妈妈送她的礼物。次日,李某发现金戒指
InternetExplorer是目前流行的浏览器软件,它的主要功能之一是浏览______。
CaliforniaGovernorvisitedChinato______.
最新回复
(
0
)