首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、From their childhood. B、During their employment. C、When they get a stable job. D、After they graduate from university. A
A、From their childhood. B、During their employment. C、When they get a stable job. D、After they graduate from university. A
admin
2019-04-23
48
问题
Many of the employees think their career path and plans begin during their employment or when they have already secured a job. [19] But basically, if we look at what becomes of a person, you can root it from the upbringing of the person, to be more specific, from childhood. As parents, we usually plan our children’s future according to what we are or what we wanted to be. We buy them toys and educational materials according to what we dream our children would become someday. In career pathing, the parents’ role plays a major part for the individual’s success in identifying their chosen career. [20] The best approach is to support the children’s interest and not to force them to take courses that the parents wanted for themselves. Support can be provided by helping them read materials on their field of interest, exposing them to the career and providing information as to the advantages and sacrifices that one may take to accomplish their chosen field. This is not difficult nowadays. The Internet and the publications are now very affordable and even the media provides the information for the different careers that our children may take. There are shows and programs that can provide a picture of the different field. [21] But before you go to your television and change the channel of what your children are watching, check first if the program is fit for their age and maturity.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. At what stage of life do people start career plans according to the passage?
20. What is the best way for parents to help their children with career pathing?
21. What should parents do before they change the channel their children are watching?
选项
A、From their childhood.
B、During their employment.
C、When they get a stable job.
D、After they graduate from university.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/13Z7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Itcanhelpcatchstolencars.B、Itcanpackagefood.C、Itmakescarsrunfaster.D、Itgivesinformationtothedrivers.A短文中提
Whatdeterminesthekindofpersonyouare?Whatfactorsmakeyoumoreorlessbold,intelligent,orabletoreadamap?Allof
EveryyearinthefirstweekofmyEnglishclass,somestudentsinformmethatwritingistoohard.Theyneverwrite,unlessass
Directions:Somepeoplethinkalongvacationisgoodforstudents’healthandstudy.However,somepeoplethinkshortvacations
A、Abook.B、$3,000.C、Ahandbag.D、AChristmascard.D题目询问什么东西据称被盗走了。文章首句提到“该店冤枉她偷了一张圣诞贺卡”,故答案为D。
A、Space.B、Stress.C、Diet.D、Sleep.A
A、Thechangingofweather.B、Thehealthofteenagers.C、Energydrinksandtheirnutrition.D、Thedangerofenergydrinks.D短文先用天
A、Theyoftenstayuplatereading.B、Theyworkhardandplayhard.C、Theyliketogocampinginsummer.D、Theytrytoearnmore
ThenumberofspeakersofEnglishinShakespeare’stimeisestimatedtohavebeenaboutfivemillion.Todayitisestimatedthat
A、Savingnaturalresources.B、Cultivatingrareplants.C、Huntingforanimalexperts.D、Protectingthreatenedspecies.D原文提到IUCN之
随机试题
最为常见的结算方式包括()。
某焊条熔敷金属的拉伸试样,截面尺寸为φ10mm,采用短试样拉伸,标距原始长度为100mm,试样拉断后标距长138mm,试求该焊条熔敷金属的延伸率。
说服谈判中的顽固者的技巧有哪些?
Theearthismuchcoolerthanthesun,andthewavelengthoftheearth’sradiationsismuchlongerthanthatofsunrays.These
患者,33岁,结肠手术后,给予小量不保留灌肠,下述错误的是()。
传统儒学虽然是农耕时代的产物,不可避免地带有历史的局限性,但不能因此而否认其具有的普适性。中国人搞现代化,没有必要模仿西方启蒙主义的路线。一些西方国家在现代化起步阶段,曾发动了一场清算中世纪基督教的思想运动,要求把“人”从“神”的控制中解放出来。中国的情况
《学记》中“九年知类通达,强立而不反,谓之大成”反映的是西周时期的
加快资本周转,可以增加年剩余价值量和提高年剩余价值率,根本是因为
LookatthestatementsbelowandthefiveextractsfromnewspaperarticlesaboutChineseCPIfiguresinfivemonthsontheoppos
IntheUnitedStatesintheearly1800’s,individualstategovernmentshadmoreeffectontheeconomythandidthefederalgover
最新回复
(
0
)