首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
For years, children in the industrial areas of Europe and America seldom left their smoky cities to see the beauties of the coun
For years, children in the industrial areas of Europe and America seldom left their smoky cities to see the beauties of the coun
admin
2007-12-11
62
问题
For years, children in the industrial areas of Europe and America seldom left their smoky cities to see the beauties of the countryside. This was not because the woods and fields were always far away, but because they were too far from the city to permit people to make a day trip between morning and nightfall.
In 1970, a young German schoolmaster had an idea which changed this state of affairs. He decided to turn his little schoolhouse into a dormitory or hostel for the summer holidays. Anyone who brought his sleeping bag and cooking equipment along could stay there for a very small quantity of money. The idea was a success. A few years later, the schoolhouse was much too small to hold the many young people who wanted to stay there. As a result, a dormitory was set up in an old castle nearby. This was the first Youth Hostel.
Today, young students and workers of every country can meet in the hostel and get to know each other. When young people arrive at the hostel, they have only to show their card of membership in a hostel organization in their own country. This card will permit him to use the facilities of hostels all over the world for very low prices.
Often, at the evening meal, a group of boys and girls from various parts of the country or the world will happen to meet at the same hostel. They may put their food together and prepare a dinner with many kinds of dishes. Sometimes a program will be organized after the meal with dances, songs, or short talks followed by a question period. One can learn a lot of things about other places, just by meeting people who come from those places. For this reason, a few weeks spent "hostelling" can be just as useful a part of one’s education as classes in school.
According to the passage, young people can pay less for their stay in the hostel if
选项
A、they share their food with each other
B、they can prove they have joined the hostel organization
C、they have brought enough equipment with them
D、they can prove that they are from a foreign country
答案
B
解析
细节题。第三段第二、三句指出,只要出示了加入青年旅馆联盟的会员卡就可以少付钱,实际上只要他们证明参加了此机构,就可以少付钱。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1ILC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Distancelearningisdifferentfromthetraditionalcorrespondencecourseinthat______.Inparagraph2,"catchon"means______
What’sthepassageabout?______.Whoiseasiertobetaughtasfarastheteacherisconcerned?______.
TwooldgentlemenlivedinaquietstreetinParis.Theywerefriendsandneighbors,andtheyoftenwentforawalktogetherin
Whenheexplaineditagainandagain,thestudents’patience______.
A、Themanfeelssotiredthathewantstosleep.B、Theprofessor’slectureistoodifficulttounderstand.C、Theprofessor’slec
Hefoundit______(increase)difficulttoread,forhiseyeswerefailing.
Someyearsagothecaptainofashipwasveryinterestedinmedicine.Healwaystookmedicinebookstoseaandlikedtotalkabo
Thefollowingisalistoftermsintrade.Afterreadingit,youarerequiredtofindthoseitemsgiveninChineseinthetable
Researchhasshownthatmotivation(动机)isveryimportantinlearningalanguage;youneedtobeenthusiasticaboutit,andtobe
Theideabehind"theruleoflaw"isthatitislawsbasedonlogicalreasonsandclearthinkingthatshouldgovernsociallife.
随机试题
关系中每一个属性都有一个取值范围,称为属性的________。
一住店客人未付房钱即要离开旅馆去车站,旅馆服务员见状揪住他不让走,并打报警电话。客人说:“你不让我走还限制我自由,我要告你们旅馆,耽误了乘火车要你们赔偿。”旅馆这样做的性质应如何认定?
()属于后生动物。
在对标书详细评审中,技术评审的主要内容包括投标书的技术方案、技术措施、组织机构、进度及()等进行分析评价。
某企业以8%的年利率借得100000元,投资于某个寿命为5年的项目上,为使该项目有利可图,每年至少应收回的现金数额为()元。
剧烈运动时血浆的pH值()。
读某“科学园区开发成功的区位因素表”和“技术城结构示意图”,分析回答下列问题。该科学园为新兴工业区。据表说明该类工业区的交通运输特点。
全国法院坚持问题导向,梳理原因,对症施策,精准执行,形成了一个“党委领导、人大监督、政府支持、政法委协调、法院主办、部门配合、社会各界参与”的执行工作大格局,______________了一套完善的执行工作体制机制,______________了一批完备的
已知α1=(1,0,0)T,α2=(1,2,-1)T,α3=(-1,1,0)T,且Aα1=(2,1)T,Aα2=(-1,1)T,Aα3=(3,-4)T,则A=_______.
A、Itwasmadebyawell-knownartist.B、Itishand-painted.C、Itisfromanothercountry.D、Itisrare.B细节题。女士想要买那个瓷盘(potteryp
最新回复
(
0
)