首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Being Objective on Climate Change [A]Last week, Craig Rucker, a climate-change skeptic and the executive director of a nonprofit
Being Objective on Climate Change [A]Last week, Craig Rucker, a climate-change skeptic and the executive director of a nonprofit
admin
2019-09-17
24
问题
Being Objective on Climate Change
[A]Last week, Craig Rucker, a climate-change skeptic and the executive director of a nonprofit organization called the Committee for a Constructive Tomorrow (CFACT) , tweeted a quotation supposedly taken from a 1922 edition of the Washington Post: "Within a few years it is predicted due to ice melt the sea will rise & make most coastal cities uninhabitable. " The intent, of course, was to poke fun at current headlines about climate change.
[B]Rucker’ s organization is a member of the Cooler Heads Coalition, an umbrella organization operated by the Competitive Enterprise Institute, a nonprofit organization that prides itself on its opposition to environmentalists. Rucker himself is part of a network of bloggers, op-ed writers, and policy executives who argue that climate change is either a hoax or an example of left-wing hysteria. Surfacing old newspaper clips is one of their favorite games. They also make substantive arguments about climate policy, but the sniping may be more effective. There is no stronger rhetorical tool than ridicule.
[C]In this case, Rucker’ s ridicule seems misplaced. After spending a few minutes poking around online, I was able to find both the Washington Post article and the longer source material that it came from a weather report issued by the U. S. consul in Bergen, Norway, and sent to the State Department on October 10, 1922. The report didn’ t say anything about coasts being inundated (淹没). This isn’t surprising. Scientists were smart back then, too, and they knew that melting sea ice wouldn’ t appreciably raise sea levels any more than a melting ice cube raises the level of water in a glass.
[D]Rucker ultimately corrected his tweet once commenters pointed out the misquote. Through Twitter, he informed me that he had taken the line from a Washington Times op-ed by Richard Rahn, a senior fellow at the Cato Institute. When I contacted Rahn ’ s office, a press representative acknowledged that Rahn had copied the quote from other bloggers and columnists: the fabricated sentence appears in articles at reason, com and texasgopvote. com. The fabricated line seems to have been inserted around 2011, but the original article has been circulating online since 2007.
[E]The statement about rising sea levels aside, 1922 really was a strange period in the Svalbard archipelago (群岛), the area described by the weather report. The islands lie halfway between Norway and the North Pole, at a latitude that puts them several hundred miles farther north than Barrow, Alaska. " The Arctic seems to be warming up," the report read. In August of that year, a geologist near the island of Spitsbergen sailed as far north as eighty-one degrees, twenty-nine minutes in ice-free water. This was highly unusual. The previous several summers had likewise been warm. Seal populations had moved farther north, and formerly unseen stretches of coast were now accessible.
[F]What are we to take from this historical evidence? A central tenet for Rucker and his colleagues may be today ’ s sea-ice retreat, warming surface temperatures, and similar observations are short-lived anomalies of a kind that often happened in the past—and that overzealous scientists and gullible(易受骗的) media are quick to drum up crises where none exist. Favorite examples include numerous newspaper articles from the nineteen seventies that predicted the advent of a new ice age. In fact, it’ s possible to find articles from nearly every decade of the past century that seem to imply information about the climate that turned out to be premature or wrong.
[G]The 1922 article has been quoted repeatedly by Rucker’ s comrades-in-arms since its 2007 rebirth in the Washington Times. For nearly that long, scientists have been objecting. Gavin Schmidt, a climate modeler and the deputy director of the NASA Goddard Institute for Space Studies, points out that what was an anomaly in 1922 is now the norm: the waters near Spitsbergen are clear of ice at the end of every summer. More important, long-term temperature and sea-ice records indicate that the dramatic sea-ice retreat in the early nineteen-twenties was short-lived. It also occurred locally around Svalbard—the unusual conditions didn’ t even encompass the whole Norwegian Sea, let alone the rest of the Arctic.
[H]Over the weekend, after retracting his previous tweet, Rucker posted a link to a blog item about a different article, this one a 1932 New York Times story. The eighty-year-old headline reads, "The Next Great Deluge Forecast By Science: Melting Polar Ice Caps to Raise the Level of the Seas and Flood the Continents. " That one sounded juicy, and, indeed, this time the text was correct: that really is what the headline said. Ironically, the quotation researcher cited in the piece was a German scientist named Alfred Wegener, who has sometimes been considered a hero of climate-change deniers for a completely different reason. Wegener is known for proposing the phenomenon of continental drift starting around the First World War. The idea was ridiculed before gaining acceptance in the nineteen-sixties, once ample evidence had been amassed. Wegener’s life story, then, is used to support the idea that the small number of researchers in the field who downplay the risk of anthropogenic climate change will one day prevail.
[I]In reality, the potential for anthropogenic global warming was being discussed earlier than continental drift, and took even longer to gain wide acceptance. The versatile Professor Wegener was a geophysicist and polar researcher who spent much of his career studying meteorology in Greenland, and trying to unlock the secrets of the Earth’ s past. His elevated place in the current climate-change debate is abstracted from history.
[J]In any case, it’ s not clear that the bloggers linking to the 1932 article read much beyond the headline. The article does discuss a collapse of the ice sheets that would raise sea levels by more than a hundred feet—but it says that event lies thirty to forty thousand years in the future. There’ s nothing wrong with examining old newspaper articles for clues about climate conditions in the past. Legitimate climate researchers look at historical documents of all kinds. However, a good-faith effort to arrive at the truth would not rely on cherry-picking catchy headlines. It would require considering the context and looking at all the evidence. At the very least, it wouldn’ t allow for deliberate distortions. A prediction that the ice caps might melt by the year 42000 is hardly all example of climate alarmism.
The melting ice in the glass is different from the melting sea ice, which cannot easily raise sea level.
选项
答案
C
解析
题干大意:与杯子中融化的冰块不同,融化的海冰并不能轻易地提高海平面。由题干中的“melting ice in the glass”“melting sea ice”“cannot easily raise sea level”可以定位到文中C段最后一句话。该句提到“科学家那时也很聪明,而且他们知道融化的海冰不会使海平面上升得像融化的冰块使玻璃杯水位上升那样明显”,与题干相吻合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1Ip7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、TheFederalgovernment.B、Students’parents.C、Theschooladministrators.D、TheTeachers’Association.A短文提到:有联邦拨款支付这些课外辅导老师的费
A、Studentsandhousewives.B、Athletesandtrainers.C、Youngpeopleandbusypeople.D、Singersandteachers.C短文中提到,这些饮料通常瞄准的消费者是
A、Theinternationaloilpricecrashed.B、TheSaudikingwasdiscontentwithsomecitizens.C、Unemploymentrateincreaseddramati
A、Anyqualifiedathletecanenterforthegamefreely.B、ItisorganizedbytheInternationalOlympicCommittee.C、Ithasbeenh
Byandlarge,marriedpeopleappeartohavebetterhealththantheirsinglepeers.However,ifthemarriageends,thathealthye
Accustomedthoughwearetospeakingofthefilmsmadebefore1927as"silent",thefilmhasneverbeen,inthefullsenseofth
Ithasbeensaidthateveryonelivesbysellingsomething.Inthelightofthisstatement,teacherslivebyselling【C1】______,p
ItIsn’tEasyBeingGreenGreenstoriesofhotelsA)Overthesummer,IstayedatfourhotelsintheUnitedStates.They
A、Upgradeitsnetworkcapacity.B、Improvecustomerservices.C、Developnewproducts.D、MarketmoreiPhones.A信息明示题。由AT&Tplanst
A、Allclassroomsusecabletelevision.B、Citypeoplecanseeextraprograms.C、Thechargeofcableismuchlowered.D、TVsignals
随机试题
()属于劳动保障监察的原则。
患者,女性,36岁。患系统性红斑狼疮2年,近日面部红斑加重而入院。患者入睡困难,不愿照镜子,经常从器梦中惊醒。该患者目前最主要的护理诊断是
痢下赤白脓血,脐腹灼痛。饮食减少,口烦口干,舌质红绛少苔,脉细数者,治疗宜选
钩端螺旋体病的流行类型有
我国《会计法》规定,会计核算以人民币为记账本位币,业务收支以人民币以外的货币为主的单位,也必须以人民币作为记账本位币。()
上升的收益率曲线意味着市场与其短期利率水平会在未来()。
纳税人扣缴义务人下列行为中,应由税务机关责令限期改正,处2000元以下罚款,情节严重的处2000元以上1万元以下罚款的有()。
甲企业以价值95万元的厂房和15万元的货物换取乙企业价值110万元的办公楼,已知当地契税税率为5%。下列关于该项业务税务处理正确的有()。(上述金额均不含增值税)
为响应城市节能减排政策,邻居小邢和小赵决定拼车上班。从小区开车35千米后到达小赵单位,继续直线行驶5千米后到达小邢单位。已知小赵、小邢的车在市区行驶百千米耗油分别为10L、12L,油价为每升6元。如开小赵的车,需先将小邢送至单位再原路折返回小赵单位。如
Acrylicpaintenablesartiststoexperimentwithmanycolorseffects.
最新回复
(
0
)