首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because they did not eat other animals. B、Because they were useful for protection. C、Because they were good hunters. D、Because
A、Because they did not eat other animals. B、Because they were useful for protection. C、Because they were good hunters. D、Because
admin
2010-10-14
66
问题
When you take a walk in any of the cities in the West, you often see a lot of people walking dogs. It is still true that dog is the most use fill and faithful animal in the world, but the reasons why people keep a dog have changed. In the old days people used to train dogs to protect themselves against attacks by other beasts. And later they came to realize that a dog was not only useful for protection but willing to obey his master. For example, when people used dogs for hunting, the dogs would not eat what was caught without permission. But now people in the city need not protect themselves against attacks of animals. Why do they keep dogs, then? Some people keep dogs to protect themselves from robbery. But the most important reason is for companionship. For a child, a dog is his best friend when he was no friends to play with. For young couples, a dog is their child when they have no children. For old couples, a dog is also their child when their real children have grown up. So the main reason why people keep dogs has changed from protection to friendship.
选项
A、Because they did not eat other animals.
B、Because they were useful for protection.
C、Because they were good hunters.
D、Because they always obeyed their masters.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1Qy7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Participationinhighschoolsportsisnotaconstitutionalright.Rather,itisa【C1】______,paidforbytaxpayers,opentostu
Participationinhighschoolsportsisnotaconstitutionalright.Rather,itisa【C1】______,paidforbytaxpayers,opentostu
Participationinhighschoolsportsisnotaconstitutionalright.Rather,itisa【C1】______,paidforbytaxpayers,opentostu
A、Wherewasthemassageleft.B、WhatthepersonsaidaboutMargaret.C、Whenthemessagewasleft.D、Whatinformationtheperson
A、ToimprovetheteachingofallthecoursesinAmericanschools.B、ToimprovethemarksofexamsinAmericanschools.C、Toimpr
A、BecausetheUNdidn’twanttheproblemsinfluencepeoples’dailylife.B、BecausetheUNwantedtoattractpeople’sattentiont
Thinkbeforeyoupost.Youmightnotbeawareofhowmuchinformationyou’re【S1】______.That’sthemessagefromthefounders
Thinkbeforeyoupost.Youmightnotbeawareofhowmuchinformationyou’re【S1】______.That’sthemessagefromthefounders
A、Amalefriend.B、Afemalefriend.C、Herparents.D、Herhusband.B细节题。本题问“根据Robin的研究,已婚女性更有可能向什么人寻求情感支持?”文章在进行总的比较之后具体介绍差异。文中明确
随机试题
统计假设检验中冒犯I型错误的概率等于()
乳后脂肪间隙在X线片上表现为
一般食物由胃完全排空的时间是
《政府采购法》由全国人大常委会于()审议通过。
安全对策措施具有针对性、()和经济合理性。
根据个人所得税的相关规定,在计算个体工商户的应纳税所得额时,允许据实扣除支出的有()。
关联方关系存在形式中的关系密切的家庭成员包括父母,配偶,兄弟,姐妹和子女。()
做学问,“要大处着眼,小处下手”,由博人专,不可急功近利。能大处着眼,为学方不致流于______,而有裨益于世:能小处下手,方不致流于_______。所以做学问千万不要求速效。填入画横线部分最恰当的一项是:
下列选项中.关于中国历代著名改革说法有误的是:
SpeakerA:Youdon’thavetoplaythatrecordsoloud,doyou?SpeakerB:______.
最新回复
(
0
)