首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Government officers are hard to please. B、The learner has to go through several tough tests. C、The learner usually fails sever
A、Government officers are hard to please. B、The learner has to go through several tough tests. C、The learner usually fails sever
admin
2017-10-31
54
问题
London taxi drivers know the capital like the back of their hands. No matter how small and indistinct the street is, the driver will be able to get you there without any trouble. The reason London taxi drivers are so efficient is that [22]they have all gone through a very tough training period to get a special taxi driving license. [23]During this period, which can take from two to four years, the would-be taxi driver has to learn the most direct route to every single road and to every important building in London.
To achieve this, most learners go around the city on small motorbikes, practicing how to move to and from different points of the city. [24]Learner taxi drivers are tested several times during their training period by government officers. Their exams are a terrible experience. The officers ask you, "How do you get from Buckingham Palace to the Tower of London?" And you have to take them there in a direct line. When you get to the tower, they won’t say "Well done"; they will quickly move on to the next question. After five or six questions they will just say "see you in two months’ time" and then you know the exam is over. [25]Learner drivers are not allowed to work and earn money as drivers.
Therefore, many of them keep their previous jobs until they have obtained their license. The training can cost quite a lot because learners have to pay for their own expenses on the tests and a medical exam.
22. Why are London taxi drivers very efficient?
23. How long does the training period last?
24. Why does the speaker think the driving test is a terrible experience?
25. Why do learner drivers have to keep their present jobs?
选项
A、Government officers are hard to please.
B、The learner has to go through several tough tests.
C、The learner usually fails several times before he passes it.
D、The driving test usually lasts two months.
答案
B
解析
题目询问为什么作者认为驾驶考试是一场可怕的经历。关键是要听到“驾驶考试是一场可怕的经历”之前的那句话:实习出租车司机在训练期内要参加好几次由政府官员主持的考试。选项B与其同义,故正确。选项A、C、D的内容文中均未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1ba7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
随着生活水平的提高,保健品(healthcareproducts)日益受到中国人的喜爱。人们花费大量金钱来购买能量饮料、维生素药片和美容饮品。这些保健品宣称含有抗氧化物(antioxidants),能使人增强体质、延缓衰老。然而,最近有研究表明抗氧化物
A、Todobusinesseffectively.B、Tomeetothers’requirement.C、Toimprovelinguisticskills.D、TopromoteproficiencyinEnglish
A、Protein.B、Calcium.C、Zinc.D、Vitamin.D短文提到,能量饮料的营养成分单子上包含了从维生素到人参等各种东西。D正确。
TeachersandparentsnormallycallattentiontothepictureswhentheyreadstorybookstopreschoolchildrenButastudysuggest
KeepOurSeasCleanA)Bytheyear2050itisestimatedthattheworld’spopulationcouldhaveincreasedtoaround12billio
I’musuallyfairlyskepticalaboutanyresearchthatconcludesthatpeopleareeitherhappierorunhappierormoreorlesscerta
Peoplebecomequiteillogicalwhentheytrytodecidewhatcanbeeatenandwhatcannot.IfyoulivedintheMediterranean,for
A、Alicedidn’tseemtobenervousduringherspeech.B、Aliceneedsmoretraininginmakingpublicspeeches.C、Themancanhardly
Domesticviolenceisaseriouscrimecausingserioussocialproblems.Itisviolenceathome,usuallythehusbandbeatinghiswi
A、Bothrequirestrengthandspecializedskills.B、Bothrequireheightandresponsibility.C、Bothrequireenthusiasmandhardwor
随机试题
使人产生温暖感觉的颜色,如红、黄、橙一类颜色叫做________。暖色给人以向前或较近的感觉,冷色给人以后退或较远的感觉。间色和复色比________的纯度要低,而复色比间色的纯度更低。
我国《教育督导暂行规定》颁布的年份是()
有关烧伤后机体蛋白质代谢异常,下列描述不正确的是
A.基牙向缺隙相反方向倾斜时所画的观测线B.基牙向颊侧或舌侧倾斜时所画的观测线,基牙的近、远缺隙侧均有明显倒凹C.基牙向缺隙方向倾.斜时所画出的观测线D.基牙向颊侧或舌侧倾斜时所画出的,但基牙的近、远缺隙侧均投有明显倒凹E.基牙向缺隙方向或
关于教唆犯,下列哪一选项是正确的?
钢管混凝土中承式拱桥是根据()划分的。
根据《水电工程验收管理暂行规定》以及《水电站基本建设工程验收规程》,工程蓄水验收应具备的基本条件是()。
小王需要在Word文档中将应用了“标题1”样式的所有段落格式调整为“段前、段后各12磅,单倍行距”,最优的操作方法是()。
A、Factorsthataffecttheabilitytomemorize.B、Theinfluenceofchildhoodmemoriesonadulthood.C、Aproposalforfuturepsych
A、Theywerenicerandgentler.B、Theypaidmoreattentiontotheirappearance.C、Theywerewillingtospendmoremoneyonclothe
最新回复
(
0
)