首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read this brochure about the Canadian city. Saint John, and answer questions 13 to 18 that follow. Canada’s
Read this brochure about the Canadian city. Saint John, and answer questions 13 to 18 that follow. Canada’s
admin
2013-01-13
20
问题
Read this brochure about the Canadian city. Saint John, and answer questions 13 to 18 that follow.
Canada’s Most Cost-Effective City
In today’s business climate, every corporate decision is measured by one standard—how it influences bottom line. So for businesses in Saint John, New Brunswick, important decisions usually comes easier. The reason? Saint John is the country’s most cost-effective city. Many companies, including major telemarketing operations, are moving in to take advantage of substantially more competitive operating costs for human resources, workers’compensation, telecommunications and business convenience.
1. In Saint John, city center rents run approximately one-third less than the national average. Downtown Class A office space ranges in price from the low to mid teens. Class B rents for much lower fees. Salaries cost an average of 23 percent less when compared to other major centers. These reduced costs and lower household expenses make for a winning combination where employers and employees both benefit.
2. From superhighways to future highways. Saint John has it all. Leading-edge technology supplied by companies like NBTel will link your firm to the world. Combine this technology with low-cost telecommunications rates and round-the-clock service, and you have three good reasons why national firms like Northern Telecom, Canada Trust and Meditrust now call Saint John home.
3. NBTel’s Competitive telecommunications rates can help an employer realize annual savings of 25 percent and more. Lower property and commercial taxes,Canada’s second lowest electric power rates, and no business of salary taxes make Saint John an ideal cost-saving location. In recent comparative studies to determine the least expensive city center, Saint John ranked number one compared to 27 U.S. cities.
4. Saint John means profitability and good business sense. To help companies considering business expansion or relocation, the newly created Greater Saint John Economic Development Commission is ready to take an active role in your evaluation process. General manager Steve Carson says the Commission’s role is simple: "We’re here to make it easier to set up or expand a business in Saint John."
In Saint John, employees’wages______.
选项
A、cost twenty-three percent less than other major centers
B、cost twenty-three percent more than other major centers
C、cost one-third less than the national average
D、cost one-third more than the national average
答案
A
解析
谈到工资(wages)的,全篇中只有两处:第一段中的第四句:“Salaries cost an averageof 23 percent less when compared to theirmajor centers.”;另一处在第三段讲工资税(Salary taxes)的。与第一段第四句意思相同的是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1toO777K
本试题收录于:
BEC中级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC中级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
Readtheextractfromanarticleaboutnegotiationbelow.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitheris
Readtheextractfromanarticleaboutnegotiationbelow.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitheris
Readthearticlebelowaboutcorporateculture.ChoosethecorrectwordtofilleachgapfromA,B,CorDontheoppositep
Readthearticlebelowaboutcorporateculture.ChoosethecorrectwordtofilleachgapfromA,B,CorDontheoppositep
Readthearticlebelowaboutcorporateculture.ChoosethecorrectwordtofilleachgapfromA,B,CorDontheoppositep
Readthistextaboutcustomerco-production.Choosethebestsentenceformtheoppositepagetofilleachofthegaps.F
Lookatthestatementsbelowandatthefivecommentsbyfivetopbusinesspeopleonhowtoinfluencepeopleatworkontheoppo
Readthebusinesscoverletterbelow.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitherisgrammaticallyincor
Readthefollowingarticleaboutinvestmentinforeclosedpropertiesandthequestionsontheoppositepage.Foreachquesti
Readthetextbelowaboutstrategicrecruiting.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitherisgrammatic
随机试题
心的正常自动节律性兴奋的起搏点是()。
下列关于药物主治病证的叙述,错误的是
患者,男,58岁,进行性贫血、消瘦、乏力半年,有时右腹有隐痛,无腹泻。查体:贫血貌,右中腹可触及肿块,肠鸣音活跃。该患者术前准备中最重要的护理措施是
根据《审计法》,下列说法正确的是:()
目标动态控制过程中,( )组成一个连续不断的“循环链”。
铁路土建工程施工质量控制主要包括()四个方面的施工质量控制。
下列叙述中正确的是()。
Theworldisinaself-destructionmode,BythisstatementImeanthatthepeopleoftheworldarebentonmakingthisplanetin
TheInternetmirrorssociety,reflectingourstrengthsandweaknesses.AhealthysocietyandahealthyInternetsharethesamev
A、Familieswithcars.B、Americans’heavydependenceoncars.C、Roadsandhighways.D、TrafficproblemsinAmerica.B理解归纳题。女士认为美国人
最新回复
(
0
)